straki007 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Kdyz se vezme ze pezo nekdy zavody a vystavy a kde co,tak vsude pred citronem. Ted??? Nic.Jako mrzi mne to ale beru to tak ze citron uz hraje vyssi ligu......mozna vyssi dotace. Citovat
Přema Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Není náhodou Pežo výš jak Citrokola v hiearchii Citovat
Béďa Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Peugeot se poslední dobou ubírá řekl bych správným směrem 508 i 208 se mi líbí. Nicméně Citroen má teď opravu hodně povedený design, hlavně u řady DS! Citovat
pipistrel Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 podstatna vec je ze modely ds su neni moc pre \"normalnych\" ludi Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Musíme len dúfať, že Pežó ma skryté esá v rukáve a všetkým nám ešte vytrie zrak Zatiaľ to pravda z 208, ktorá má motor z kosačky nejak neukázal ale ktovie.. Možno použije šokovú terapiu.. Najprv predvedie sra** a potom superluxusné fára Ale teraz späť k realite.. Citroen dáva dosť na frak Peugeotu A také perfektné športové autá to vždy boli.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Počkáme kým to nemčúri ojazdia a potom ideme do toho aj na svoju milovanu si tak cakal ? :D:D ty vole, tys to zabil, malem jsem se poch... smichy :super Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 podstatna vec je ze modely ds su neni moc pre \"normalnych\" ludi Skús teda porovnať top modely Peugeotu s týmito autami Citovat
pipistrel Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 top modely pezotu su neni pre tu istu sortu ludi ako top modely citronu Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 A prečo by teda nemohol mať aj Peugeot top model pre takých ľudí ako Citroen Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Napríklad Peugeot SR1 bol krásny koncept.. Takisto 907.. Škoda, že sa takéto autá väčšinou nedostanú do predaja.. Na citroene sa mi práve páči, že autá z odvážnym dizajnom konceptov pustia aj do obehu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 A prečo by teda nemohol mať aj Peugeot top model pre takých ľudí ako Citroen Toto je seriozna otazka ? :D Aku ma logiky aby si v ramci jednej automobilky znacky konkurovali medzi sebou ? Aky ma zmysel urobit dizajnovo podobne, nacackane auto ako DS5 aj Peugeotu ? Konecnim majitelem je i tak PSA, takze konkurencia je nelogicka ... Peugeot podla mna spravil perfektny krok, urobil 508 . Urobil konkurenta do firemnych flotil ... Je to pokrok, a uspech Ja osobne, som vo \"velkych\" firmach na SK doteraz v tejto triede aut, sluzobneho peugeota nevidel. Nevidel som, ze by som prisiel do nejakej velkej banky, a mali tam sluzobne 407 cky, vzdy to boli passaty, octavie. Prectavte si, ze pred 2 mesiacmi nas najvecsi telekomunikacny NEMECKY opertator na SK, prvy krat pod patronatom Deutsche telekomu nakupili na skusku 10 508 čiek Ked sa osvedcia, tak oktavie a passaty pôjdu out, a budu sa nakupovať len tie Myslim ze o toto Peugeotu ide. S DS5 tkou by to asi nedosiahli ... Citovat
Dave_k Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 JJ vypadaji obe supr. Dost se mi libi DS3 a ted obcas zahlidnu i DS4. Taky zajimava. Citovat
Judes Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Krásne, dal by som si aj ja povedať Pre teba by boli malé, to nie sú autobusy . Tá DS9 nemá chybu až nato že neparkuje u mňa v garáži . Citovat
marko306 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Deti mi odrastú, kočík už nebude, autosedačky tiež a na staré kolená si kúpim jazdené DSko za 1000 evri Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Lubk0 jak mi pak vysvetlis PSA modely C1 vs 107 partner vs berlingo expert vs jumpy boxer vs jumper 807 vs C8 Bipper vs Nemo ...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.