Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

nejlepší maš 72 AH mam ji tam taky a vpoho.:super nebo 74 aby ti vlezla do kastliku..

[upravil dne 6/2/12 13:05 od JarekB]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

tak dneska se mi podruhé po asi cca měsíci (poprvé jak byl v říjnu ten první sníh) stalo, že po zatočení klíčkem to udělalo jen \"cvak\", napopáté či napošesté to baflo v poho, ale pětkrát předtím jen \"cvak\"!!!

Na co se mám těšit, na baterku nebo na startér ???

P.S. Baterii jsem nechal překontrolovat minulou sobotu a i pod zátěží dala 10,6 V , takže ještě žije, ale nevím, no....

Poraďte...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak baterie je nová asi 14 dní, a dnes se to projevilo zase. Podle mně je na vině ten naprosto d.e.b.i.l.n.í. upínací systém, co drží kontakt plus, vypadá to jak starej uzávěr na pivní flašky. Anebo nejde elektrika do startéru, takže kable.

Odesláno

já mám pocit že drží docela dobře, ale asi to stejně předělám na klasickou svorku, dneska jsem koupil měděnou. Možná je někde kabel ožranej, pod autem pořád běhá všelijaká havěť, hlavně lasice a kuny :D

Odesláno

Jj.To znam mel jsem u motoru mysi hnizdo,vystrikal jsem to sprayem proti hlodavcum.Nevim estli to pomohlo,ale od ty doby tam zadny bobky nejsou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...