Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo nějakou praxi se 607?

Protože podle testů a hodnocení to není žádná hytparáda. Příliš hlučné od kol, neklidný a rozházený na silnici při vyžsí rychlosti, podvozkově neklidný.

Je zvláštní, že jsem 607 neviděl v žádném srovnávacím testu s dalšími auty.

Závěr: prý od BMV 5 je o 300 000 lacinější a to jsou ty peníze ušetřené na podozku a odhlučnění.

Tak by mně zajímal názor lidí co s tím mají zkušenosti.....

[Editován dne 22/4/05 Ladis]

Odesláno

s 607 zkušenosti nemám, ale pokud si ten článek četl od \"recenzistů\" na idnes apod. tak si o úrovni myslím svoje. Taky záleží na kusu a jeho minulosti...pokud to předtím někdo drsně testoval tak je možný že po něm to byl rozvrknaný vehykl

Odesláno

přesně tak, to co tam psali o 605 plati pro všechny auta. Např. že se musí měnit stabilizátory (myslím že nepsali v kolikati km), že 3,0l hodně žere apod... moc obecně napsaný.

Odesláno
Napsán autorem Fusion

přesně tak, to co tam psali o 605 plati pro všechny auta. Např. že se musí měnit stabilizátory (myslím že nepsali v kolikati km), že 3,0l hodně žere apod... moc obecně napsaný.

Jasně, jsou schopní si půjčit 3.0 a brečet že hodně žere (proti jejich 1,4 puntu co maj doma), ale to už nenapíšou.

Podvozkově neklidný . .ha ha to by to dopadlo, kdyby se ti taková kráva zdála neklidná při 180ti. Co bych pak měl psát o Oktávce... něco jako , neustále vás předjíždí zadek ? ;)

Odesláno

Bych neřekl že ten 3.0 žere moc...i s 3.0 se da jezdit jako s normálním autem...

Jsou zde členové kteří s tim jezdí i pod 9litrů...

:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Fusion

Jasně, jsou schopní si půjčit 3.0 a brečet že hodně žere (proti jejich 1,4 puntu co maj doma), ale to už nenapíšou.

Podvozkově neklidný . .ha ha to by to dopadlo, kdyby se ti taková kráva zdála neklidná při 180ti. Co bych pak měl psát o Oktávce... něco jako , neustále vás předjíždí zadek ? ;)

Ale zase s takovou oktavkou jsem nemel problem s porusovanim dopravnich predpisu, proste po dalnici jsem se vic jak 130km/h bal jet, proti 406ce jsem myslel ze kazdnou chvili musim nekam vzletet :D

Odesláno

Ferry: Neblbni... Oktavka a Fabie maj snad pouze dve dobry vlastnosti - podvozek a TDi motory... myslim, ze Oktavka na dalnici je velmi prijemny svezeni a na svou tridu vyborne sedici na silnici...

Odesláno
Napsán autorem JunEAu

Ferry: Neblbni... Oktavka a Fabie maj snad pouze dve dobry vlastnosti - podvozek a TDi motory... myslim, ze Oktavka na dalnici je velmi prijemny svezeni a na svou tridu vyborne sedici na silnici...

s tim podvozkem si to u oktavky v zadnem pripade nemyslim, ta samoriditelna zadni naprava u 406ky a taky vetsi rozvor kol u ni, spolu s mensimy previsy karoserie ( hlavne kufr - ze kteryho jsem mel u oktavky neustale pocit ze me chce predjet ) jsou hodne znat v pozitivnim smyslu.Navic preferuju mekcci podvozek u 406, oproti oktavkovymu, ktery tak nejak divne poskakuje a jelikoz jsem zvyklej na benzin tak ani TDi me nejak nenadchlo, ale s tim mam problem u kazdeho dieslu :)

Odesláno

Právě že nemám na mysli recenze jako na idnes. Ale lidi typu jako jsou v Autocaru.

Tam si myslím, že to hodnotí velice dobře.

A v Oktávce, že vás předjíždí zadek? U nedotáčivýho auta? No, uvidíme :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...