Ladis Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Má někdo nějakou praxi se 607? Protože podle testů a hodnocení to není žádná hytparáda. Příliš hlučné od kol, neklidný a rozházený na silnici při vyžsí rychlosti, podvozkově neklidný. Je zvláštní, že jsem 607 neviděl v žádném srovnávacím testu s dalšími auty. Závěr: prý od BMV 5 je o 300 000 lacinější a to jsou ty peníze ušetřené na podozku a odhlučnění. Tak by mně zajímal názor lidí co s tím mají zkušenosti..... [Editován dne 22/4/05 Ladis] Citovat
Dress Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 s 607 zkušenosti nemám, ale pokud si ten článek četl od \"recenzistů\" na idnes apod. tak si o úrovni myslím svoje. Taky záleží na kusu a jeho minulosti...pokud to předtím někdo drsně testoval tak je možný že po něm to byl rozvrknaný vehykl Citovat
Fusion Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 přesně tak, to co tam psali o 605 plati pro všechny auta. Např. že se musí měnit stabilizátory (myslím že nepsali v kolikati km), že 3,0l hodně žere apod... moc obecně napsaný. Citovat
vector Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem Fusion přesně tak, to co tam psali o 605 plati pro všechny auta. Např. že se musí měnit stabilizátory (myslím že nepsali v kolikati km), že 3,0l hodně žere apod... moc obecně napsaný. Jasně, jsou schopní si půjčit 3.0 a brečet že hodně žere (proti jejich 1,4 puntu co maj doma), ale to už nenapíšou. Podvozkově neklidný . .ha ha to by to dopadlo, kdyby se ti taková kráva zdála neklidná při 180ti. Co bych pak měl psát o Oktávce... něco jako , neustále vás předjíždí zadek ? Citovat
John Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Bych neřekl že ten 3.0 žere moc...i s 3.0 se da jezdit jako s normálním autem... Jsou zde členové kteří s tim jezdí i pod 9litrů... :D:D Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem Fusion přesně tak, to co tam psali o 605 plati pro všechny auta. Např. že se musí měnit stabilizátory (myslím že nepsali v kolikati km), že 3,0l hodně žere apod... moc obecně napsaný. Jasně, jsou schopní si půjčit 3.0 a brečet že hodně žere (proti jejich 1,4 puntu co maj doma), ale to už nenapíšou. Podvozkově neklidný . .ha ha to by to dopadlo, kdyby se ti taková kráva zdála neklidná při 180ti. Co bych pak měl psát o Oktávce... něco jako , neustále vás předjíždí zadek ? Ale zase s takovou oktavkou jsem nemel problem s porusovanim dopravnich predpisu, proste po dalnici jsem se vic jak 130km/h bal jet, proti 406ce jsem myslel ze kazdnou chvili musim nekam vzletet Citovat
JunEAu Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Ferry: Neblbni... Oktavka a Fabie maj snad pouze dve dobry vlastnosti - podvozek a TDi motory... myslim, ze Oktavka na dalnici je velmi prijemny svezeni a na svou tridu vyborne sedici na silnici... Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Napsán autorem JunEAu Ferry: Neblbni... Oktavka a Fabie maj snad pouze dve dobry vlastnosti - podvozek a TDi motory... myslim, ze Oktavka na dalnici je velmi prijemny svezeni a na svou tridu vyborne sedici na silnici... s tim podvozkem si to u oktavky v zadnem pripade nemyslim, ta samoriditelna zadni naprava u 406ky a taky vetsi rozvor kol u ni, spolu s mensimy previsy karoserie ( hlavne kufr - ze kteryho jsem mel u oktavky neustale pocit ze me chce predjet ) jsou hodne znat v pozitivnim smyslu.Navic preferuju mekcci podvozek u 406, oproti oktavkovymu, ktery tak nejak divne poskakuje a jelikoz jsem zvyklej na benzin tak ani TDi me nejak nenadchlo, ale s tim mam problem u kazdeho dieslu Citovat
Ladis Odesláno 25. duben 2005 Autor Odesláno 25. duben 2005 Právě že nemám na mysli recenze jako na idnes. Ale lidi typu jako jsou v Autocaru. Tam si myslím, že to hodnotí velice dobře. A v Oktávce, že vás předjíždí zadek? U nedotáčivýho auta? No, uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.