koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Už sem jed kde co, psa a kočku taky, ale největší žrádlo je ten můj Lev. Doufám, že ho ráno nastartuju Citovat
Dundee Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ok, tak ti napíšem; boo ti treba facebook? Keby ho nemáš, tak sa nerozčúliš a máš o starosť menej Pod to se podepíšu:roker oni: Neřeš pesany, mám doma dva a taky mi není zrovna příjemný poslouchat kecy o tom, jak maj dobrý maso, ale já si občas dám třeba s velkou chutí koninu a to jsem pak doma za dobytka a nějak mě to nevzrušuje;) Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Kurnik.. jsi mi nadělal chutě.. Koňská svíčková... to je žrádlo!!! Citovat
ondra.pimo Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 To koblik69: Tak tohle bylo perfekní zakončení a návrat k tématu fóra Borec nakonec Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Koninu taky můžu a teď mně napadlo, že jsem už pekelně dlouho nejedl skopový. Takový mladý jehňátko na rožni zapitě dobrým oroseným s pěnou ......... [upravil dne 5/2/2012 23:33 od Medvěd] Citovat
oni Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 no tak to je asi zbytecny, prvni prisoevek jsem napsal trosku vic horkou krvy, ale fakt jsem me zajimali vase nazory, ale ted si pripadam jak na ty strance... Citovat
Dadadavid Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 A už jste někdy jedli Medvěda?? btw,je to věc názoru,kanibalové zas jedí nás Citovat
Rotorhead Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 nevidim na konzumaci psiho masa nic spatnyho, paklize je veterinarne v poradku... je to bilkovina jako kazda jina. Neni potreba ze psa delat neco vic nez z jinyho zvirete. Uz jsem mel i exotictejsi potravu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Koninu taky můžu a teď mně napadlo, že jsem už pekelně dlouho nejedl skopový. Takový mladý jehňátko na rožni zapitě dobrým oroseným s pěnou ......... [upravil dne 5/2/2012 23:33 od Medvěd] Když jsem tady nabizel kůzle tak jsi ho nechtěl Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 no, ja za vikend malem sejmul tri psy: jednu vesnickou smes, jednoho ovcaka a jednoho huskyho. Vsichni asi nekam zbehli v tech mrazech. Mam ale rad psy i naraznik Pravdou je, ze znam cloveka, co ji psi maso a je z moravy. A me to je jedno, jen at nesaha na meho. Druhou veci je (prosim o prominuti) ta, ze uz se mi u nekolika \"vesnicanu\" stalo, ze se divili, ze mam naseho retrievra doma, a ne nekde na zahrade v kotci. To by asi cumeli, kdyby videli naseho psa v posteli :D:D:D terti veci je, ze at si lidi jedi co chteji, ale at to zabijeji kulturne. par prikladu: - uhori a chovni hadi v japonsku, vyndani z akvarka, pribiti na prkenko u krku, rozrinuti zaziva, vyndani patere, stoceni cerstve krve (podavani konzumentum) - v cine na prochazce si milenci nedavaji zmrzlinu, ale takova pecena andulka, no to je zradlo... - v cine na trhu - to je smrad jak svina, segra se pry malem pozvracela...... - doporucuji shlednout dokument Jak se vari v japonsku a dalsi dokument Sokujici Asie Spis je mi lito te krutosti lidske rasy, viz vybijeni delfinu na zelandu, vybijeni tulenu lvci a eskymaky, chovani se ke zviratum celkove. Ale ono se nam to jednou secte a pujdem vsichni. Protoze na kazdou svini se vari voda, a ja doufam, ze kdyz uz nic jineho, tak toto plati. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 radek: kdyz kuzlata, tak vzdycky dve, jak se rika, jedno do huby, druhe do ruky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.