Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ok, tak ti napíšem; boo ti treba facebook? :aut

Keby ho nemáš, tak sa nerozčúliš a máš o starosť menej :D

Pod to se podepíšu:roker

oni: Neřeš pesany, mám doma dva a taky mi není zrovna příjemný poslouchat kecy o tom, jak maj dobrý maso, ale já si občas dám třeba s velkou chutí koninu a to jsem pak doma za dobytka a nějak mě to nevzrušuje;)

Odesláno

Koninu taky můžu a teď mně napadlo, že jsem už pekelně dlouho nejedl skopový. Takový mladý jehňátko na rožni zapitě dobrým oroseným s pěnou .........

[upravil dne 5/2/2012 23:33 od Medvěd]

Odesláno

no tak to je asi zbytecny, prvni prisoevek jsem napsal trosku vic horkou krvy, ale fakt jsem me zajimali vase nazory, ale ted si pripadam jak na ty strance...

Odesláno

nevidim na konzumaci psiho masa nic spatnyho, paklize je veterinarne v poradku... je to bilkovina jako kazda jina. Neni potreba ze psa delat neco vic nez z jinyho zvirete. Uz jsem mel i exotictejsi potravu.

Odesláno
Koninu taky můžu a teď mně napadlo, že jsem už pekelně dlouho nejedl skopový. Takový mladý jehňátko na rožni zapitě dobrým oroseným s pěnou .........

[upravil dne 5/2/2012 23:33 od Medvěd]

Když jsem tady nabizel kůzle tak jsi ho nechtěl
Guest Scratch
Odesláno

no, ja za vikend malem sejmul tri psy: jednu vesnickou smes, jednoho ovcaka a jednoho huskyho. Vsichni asi nekam zbehli v tech mrazech. Mam ale rad psy i naraznik :D

Pravdou je, ze znam cloveka, co ji psi maso a je z moravy. A me to je jedno, jen at nesaha na meho.

Druhou veci je (prosim o prominuti) ta, ze uz se mi u nekolika \"vesnicanu\" stalo, ze se divili, ze mam naseho retrievra doma, a ne nekde na zahrade v kotci. To by asi cumeli, kdyby videli naseho psa v posteli :D:D:D:D

terti veci je, ze at si lidi jedi co chteji, ale at to zabijeji kulturne.

par prikladu:

- uhori a chovni hadi v japonsku, vyndani z akvarka, pribiti na prkenko u krku, rozrinuti zaziva, vyndani patere, stoceni cerstve krve (podavani konzumentum)

- v cine na prochazce si milenci nedavaji zmrzlinu, ale takova pecena andulka, no to je zradlo...

- v cine na trhu - to je smrad jak svina, segra se pry malem pozvracela......

- doporucuji shlednout dokument Jak se vari v japonsku a dalsi dokument Sokujici Asie

Spis je mi lito te krutosti lidske rasy, viz vybijeni delfinu na zelandu, vybijeni tulenu lvci a eskymaky, chovani se ke zviratum celkove. Ale ono se nam to jednou secte a pujdem vsichni.

Protoze na kazdou svini se vari voda, a ja doufam, ze kdyz uz nic jineho, tak toto plati.

Guest Scratch
Odesláno

radek: kdyz kuzlata, tak vzdycky dve,

jak se rika, jedno do huby, druhe do ruky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...