Stosun Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 tak je to zamrzlí nekde pred filtrem mozna.. Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Téct to prostě musí, pkud to neteče tak bych měl docela obavu co je vevnitř. Myslím, že to není nijak obtížný já to měním taky jen tak před garáží. Jen buď teď opatrnější ať něco neulomíš. Nad internetem to nevyřešíme, ale za 5 minut se zdviženou kapotou asi ano Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Pokud nemáš možnost to někde rozdělat tak to budeš muset asi někomu svěřit....něco tam je špatně a je sice pěkný že bereš u omw atd. a je třeba lepší než nevim odkud, ale v čr kvalitní nafta prostě bohužel neni.....jinak ty jsi přímo z chrudimi? Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Cely jsem ho i s tou hadickou vysrouboval a šel lehce ale ven nevyšla ani kapka ničeho . Naftu beru jen na Omw nebo vervu někdy a teď jsem vzal diesel tech na agipu. A filtr je měněny a i ten který tam byl před tim byl ještě ok ptz beru kvalitni naftu . Bohužel fen ani garáž ani nic jiného kdispozici nemám . Dneska rano jsem ale nastartoval asi až na po 6 . Diky tomu ze mam Silver dynamic 73ah rok starou, tak se to povedlo ale vůbec se mu nechtelo i presto ze před tim to šlo max. Na po druhy. Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Omlouvám se poslal jsem to 2x. ... Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Dancak .. Proč seš me ptal jestli jsem z Chrudimi? Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Kdyby sis s tim už nedokázal poradit a nešlo ti to tak bych kdyžtak mohl pomoct..... Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Tak jsem to dnes asi po 50km jízdě dal do skladu u přítelkyně a povolil ten odpousteci plastový šroub a hadickou šla z toho po par kapkach jen nafta. Tak jsem stiskl lehce balónek na tlakováni nafty a z toho otvoru nafta trochu vystrikla. Z toho usuzuji ze tam voda neni. Snad. Co myslíte . ?? Citovat
Dančák Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No radši bych asi vypustil celý objem filtru popřípadě to rozdělal a kouknul dovnitř, co jsem tedka vyndal filtr z hdi tak ty mrazy se na něm pěkně podepsali:bojim nebo ten celej šroub vyšroubuj a nech to vytéct ním, je to větší otvor, pro jistotu.... jinak normální voda ti z toho nepoteče to těžko poznáš ono to vypadá jako nafta ale tím to končí Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no chlapi, nechcu nikoho vyloženě na.rat, ale u dýzlu je jaksi samozřejmostí před zimou odvodnit paliv. filtr, nebo ho rovnou vyměnit--v našich podmínkách ho nechat v autě přes 20 tisíc km je o hubu--vím dobře,co píšu ale řešit ho v mrazu bych nechtěl Citovat
honzin406 Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Dobra nechám ho teda vyměnit. Asi se blbe zeptám ale kde se tam ta zasrana voda bere.? A jak uz jsem psal filtr je měněny. Před pul rokem novy ten nejdražší Mann. Ale dam na Vás a nechám to vyměnit.( Citovat
*marian* Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 je jedno že je měněný půl roku je dost výměnu si fakt nechávej na podzim ať nemáš v mrazech problém já to pokaždé rozeberu celé bordel i voda bývá i pod tou plastovou nádobkou na filtr v ohřevu nafty stačí odšroubovat 4 šrouby na filtru vydělat vložku vysát stříkačků zbytek nafty povolit vevnitč šroub a sundat to celé dole vyčistit utřít a šupnůt zpět otázka 10min a máš klid Citovat
BV406 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 tak filtry mann urcite kvalitni jsou, ale jak psali kluci uz vyse, neznamena to, ze nemuze nastat problem s vodou v palivaci ... a kde se tam dostava voda ?? z palivove soustavy prece Citovat
dýzl Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Toto mne na 405 taky trápilo-odkalené spolu s vyčistěním a s výměnou filtru a nic neustále svítila voda v palivu.Tak jsem odpojil čidlo a vše bylo OK.Asi bylo za ta léta KO. Fakt je ale ten,že z ventilu mi tekla nafta,takže tady bude něco špatné. Citovat
zbynek.su Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Tak chlapi mrazy na Moravu dorazily pořádně až dnes a hned mám problém, 406 odmítla startovat. Baterka OK ale nechce nastartovat. Myslím, že je zasraný palivový filtr. Ještě jsem ho nerozdělával. Nemáte někdo plánek na Bosch ? Nahoře je šipka a plus a mínus do stran. Nevíte jak to rozdělat? Hadičky a vše je ztuhlé jako prase. Když jsem oddělával hadičky z toho vrchu, tak jeden vývod z filtru uletěl. Dá se koupit vršek samostatně, nebo musím koupit celý pajšl cca za 1400,-? ...Tak už nic , je to vyřešeno, celý filtr bosch na vrakáču za 900,- , vyčištěno a startuje na první tuk... [upravil dne 15/2/12 23:00 od zbynek.su] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.