Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

psal jsem i mail na Peugeot cz a neodpověděli,  to jo, chápu, že v případě kontaktu se zemí by se šroub mohl vytrhnout atd., ale stačilo ho dát tak, jak vždycky býval v úrovni vany--aby vytekl všecek olej z motoru ven, zpravidla jsem nechával vykapat olej přes noc na chatě v garáži, ale teď to nemá smysl, lepší bude asi používat to čerpadélko (i když jsem byl vždy proti němu z důvodu, co psal Milan) :)

Odesláno

Tak jsem teda zašel si tu odsávačku koupit. To je ale otřesný smetiště, ten krám, to jsem neviděl. Tam fakt někdo chodí normálně nakupovat??? Uprostřed regály s rozhrabanými věcmi, mezitím divný lidi přehazující ty hromady šuntů tam a zpátky, fakt síla.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem teda zašel si tu odsávačku koupit. To je ale otřesný smetiště, ten krám, to jsem neviděl. Tam fakt někdo chodí normálně nakupovat??? Uprostřed regály s rozhrabanými věcmi, mezitím divný lidi přehazující ty hromady šuntů tam a zpátky, fakt síla.

oddie chodí a docela dost,podle toho jaká je akce

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Když to nahlodalo i oddie, tak jsme si odsávačku taky zakoupil. Uvidíme, jak to bude odsávat motorový olej.

No motorový to odsávat bude,ale jen za předpokladu, že máš dieselový.

Před chvíli sem se na něho díval a psali to tam. Mimo jiné tam taky píšou,že není vhodný pro převodový olej.

Odesláno

Prdlačky, to jsou krávoviny z překladu.

V jednom odstavci píšou, že je pro pro nekomerční odčerpání motorového oleje, nafty nebo topného oleje, v dalším, že není pro převodový olej, protože je příliš řídký - přitom nafta je řidší než převoďák...

Odesláno

a čerpadlo je taky doma, na jaře, což bude už brzo, začnu vyměňovat oleje v sekačkách, traktůrku a dojde určitě i na auto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...