Firecracker Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ahoj, chtěl bych si koupit potah na volant na svoji 306, kterou, ale teď nemám u sebe, přijede mě až v pátek, ale už v pátek bych chtěl mít ten potah koupený(přijde mě poštou), ale nevím jaký rozměr mám zvolit ? Třeba tenhle by tam pasoval ? http://www.tipmarket.cz/potah-na-volant-classic-stribrny-m nebo tenhle ? http://www.tipmarket.cz/potah-na-volant-grand-black/silver/chrom Citovat
Firecracker Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 když jsem to sem psal, tak jsou takovouhle reakci čekal, předtím než jsem to sem hodil tak jsem se snažil najít někde na netu rozměr volantu na 306, nikde jsem nenašel,tak mě napadlo, že někdo ze zdejších borců mohl vědět :-) Citovat
Tom_206 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 takový fuj zrovna ...když už to tak nutně potřebuješ, tak kup něco obyčejnýho, co alespoň bude trochu vypadat. Ideálně nějákej celej černej, bez tuzingovejch kravin. Jestli máš volant v dobrým stavu, tak to nekupuj vůbec. A rozměr...je to problém si to v autě změřit? [upravil dne 30/1/12 17:03 od Tom_206] Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Omlouvám se, že taky neporadím, ale tyhle návleky jsou opradu ukrutně ohyzdný. Pokud už něco tak se dá koupit třeba kožená omotávka někde okolo 250,- to už vypadá trochu k světu a je to i příjemné na ruce. Citovat
v.mira Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 za sebe muzu doporucit tento.. http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/potah-volantu-grip-bezovy-1915 (v ruznych barvach..) sam ho mam, po volante neklouze, prijemnej na ruce.. a otazka vzhledu .. jak tydle potahy nemam rad, tak tento se mi zamlouva.. ale to je otazka vkusu.. Citovat
Firecracker Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 potah potřebuju protože původní volante je dost ohmataný a navíc mám hodně velké ruce a volant je mě malý, problém to změřit je volant/auto nemám u sebe. Auto je bilé a interier je laděný do černo-stříbrna takže myslím, že to celkem půjde a i kdyby ne mají tam spousty jiných, jde me o velikost Citovat
Stuchy Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 žádnej lepší koupit na aukru , allegru nebo tady jinej volant Citovat
MilanF1 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Já koupil potah u vjetnamců za 49 Kč, velikost psali, že se hodí na většinu vozů ... měl jsem ho problém nasadit, takže drží dobře. Důvod pořízení: Volant ochmataný - hladký a posilovač už neběhá jako nový, musím dost tahat za volant a když byl hladký, chtělo to více síly ... Citovat
Andreww Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 A to já jsem si radši nechal volant nově pošít a ještě i zesílit věnec Citovat
MilanF1 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Ale nevyšlo to tě na 49 Kč Samozřejmě to není tak pěkné, ale hlavně, že to plní účel pořízení Citovat
Firecracker Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 žádnej lepší koupit na aukru , allegru nebo tady jinej volant mám ve volantu airbag nový volat z druhé ruky s airbagem stojí 1000kč a je uplně stejně ohmataný jako ten můj a navíc neřeší to že je malý, takže to není řešení Citovat
Firecracker Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 A to já jsem si radši nechal volant nově pošít a ještě i zesílit věnec to určitě není špatné, ale pochybuju že jsi se vešel do dvou stovek včetně poštovného :-) Opravdu bych uvítal kdyby byl někdo tak hodný a sdělil mě jaká je velikost toho volantu :-) Citovat
Firecracker Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 Ale nevyšlo to tě na 49 Kč Samozřejmě to není tak pěkné, ale hlavně, že to plní účel pořízení Přesně tak Citovat
Andreww Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Kdyby jsi napsal \"do 2000,-\", tak bych napsal skoro Jinak jsem Ti to teda zaběhl změřit a je to nějakých 37,5cm. Nepočítám to moje zesílení. Citovat
Firecracker Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 Kdyby jsi napsal \"do 2000,-\", tak bych napsal skoro Jinak jsem Ti to teda zaběhl změřit a je to nějakých 37,5cm. Nepočítám to moje zesílení. Právě moc děkuju Citovat
jar.cieplik Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 hezky dlouho trvalo, než se firec..... dozvěděl ten rozměr :-))))) že by tady byli politici :-)))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.