Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych si koupit potah na volant na svoji 306, kterou, ale teď nemám u sebe, přijede mě až v pátek, ale už v pátek bych chtěl mít ten potah koupený(přijde mě poštou), ale nevím jaký rozměr mám zvolit ?

Třeba tenhle by tam pasoval ?

http://www.tipmarket.cz/potah-na-volant-classic-stribrny-m

nebo tenhle ?

http://www.tipmarket.cz/potah-na-volant-grand-black/silver/chrom

Odesláno

když jsem to sem psal, tak jsou takovouhle reakci čekal, předtím než jsem to sem hodil tak jsem se snažil najít někde na netu rozměr volantu na 306, nikde jsem nenašel,tak mě napadlo, že někdo ze zdejších borců mohl vědět :-)

Odesláno

takový fuj zrovna :bojim...když už to tak nutně potřebuješ, tak kup něco obyčejnýho, co alespoň bude trochu vypadat. Ideálně nějákej celej černej, bez tuzingovejch kravin.

Jestli máš volant v dobrým stavu, tak to nekupuj vůbec. A rozměr...je to problém si to v autě změřit? ;)

[upravil dne 30/1/12 17:03 od Tom_206]

Odesláno

Omlouvám se, že taky neporadím, ale tyhle návleky jsou opradu ukrutně ohyzdný. Pokud už něco tak se dá koupit třeba kožená omotávka někde okolo 250,- to už vypadá trochu k světu a je to i příjemné na ruce. ;)

Odesláno

potah potřebuju protože původní volante je dost ohmataný a navíc mám hodně velké ruce a volant je mě malý, problém to změřit je volant/auto nemám u sebe. Auto je bilé a interier je laděný do černo-stříbrna takže myslím, že to celkem půjde a i kdyby ne mají tam spousty jiných, jde me o velikost

Odesláno

Já koupil potah u vjetnamců za 49 Kč, velikost psali, že se hodí na většinu vozů ... měl jsem ho problém nasadit, takže drží dobře.

Důvod pořízení: Volant ochmataný - hladký a posilovač už neběhá jako nový, musím dost tahat za volant a když byl hladký, chtělo to více síly ...

Odesláno
žádnej lepší koupit na aukru , allegru nebo tady jinej volant

mám ve volantu airbag nový volat z druhé ruky s airbagem stojí 1000kč a je uplně stejně ohmataný jako ten můj a navíc neřeší to že je malý, takže to není řešení

Odesláno
A to já jsem si radši nechal volant nově pošít a ještě i zesílit věnec :D

to určitě není špatné, ale pochybuju že jsi se vešel do dvou stovek včetně poštovného :-) Opravdu bych uvítal kdyby byl někdo tak hodný a sdělil mě jaká je velikost toho volantu :-)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...