Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 No né.. Jako servisák, když nám někdo udělá něco novýho, SW, nebo tak.. tak se dycky ptám, než to v terénu aplikuju \"jak to chodí\". Nebo naopak, když to aplikuju a projektant, nebo někdo jiný se ptá, jak to chodí...tak je jasný, co dostane za odpověď... Ale jednou jsem dostal jednoho programátora... Jsem potřeboval vysvětlit něco v softu, tak po čtvrthodinové přednášce jsem moudře pokýval hlavou a povidám: \"My mu nerozumíme, ale my mu věříme\". Doktor zaraženej, vykulený voči... Jindy zase na něj voláme \"Doktore Housi!\" A spousty jiných trefných... Na poradě jsem na otázku, Jak to chodí bezeslova z telefonu nahlas pustil: \"Je to ňáký rozbitý\"... Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Peto... To je slabý odvárek na to, co člověku v některých situacích vyplave v hlavě na povrch... ;-) Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Vy rozumíte trabantům? Říkají, že jsem odborník Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Správně... To si musím zapamatovat.. pro nějakou příležitost... :-) Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Rodiče, jež chtějí vidět idiota, nechť příjdou do ředitelny A víte kdo umřel? Ne. Cukrář Vaněk, no jo no..... Jel ožralej a narazil do topolu a těch vos, co tam bylo :D:D Dáme kvíz z českejch filmů? Klidně i hádanky typu, na co byla reklama na ohradě kde Stavinoha dává žvejkačku klukovi, co ještě nikdy nežvejkal, ale jenom půlčíka Citovat
Péťa Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Hlášky si pamatuji (v práci je často pužíváme), i před sebou vidím tu scénku. Ale jméno filmu obvykle ne. A ani herce. Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Tak film je v poho... Ale co na tý vohradě bylo... :-/// Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 A cos mu řek? - Nic - Tos mu řek dobře! Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 KDE SOU MOJE BLATNÍKY???? :D:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Obecná škola ty herce dětských rolí nevím, jen ten Stavinoha je z Bohosudova u Teplic měl by tam bejt ARA národní podnik a RIKO jakost solidnost nebo tak nějak hledal jsem co by to mělo bejt a vím prd Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jsem s nim mluvil jenom po telefoně, a tak, že sem nevim, mě to nevadilo, stejně bych musel dát do toho... A von na to: žádná sláva to neni... Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Hlášky si pamatuji (v práci je často pužíváme), i před sebou vidím tu scénku. Ale jméno filmu obvykle ne. A ani herce. chtělo to delší trubku nebo jinačí palivo. Co je vole? Jááá jsem spolk tu žžžvejkačku, to nic vole to se ti nic nestane, viď Stavinoha, ale kdž už jiná není..... bum do zad, sláva Pak to skřípání písku v zubech Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Edison: Ivánku kamaráde, můžeš mluvit Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Tak pane inženýre, co jste nám objednal, to jste nám vypil Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Tak tahle je pochopitelně nezapomenutelná, žáno... I když na použití se to blbě učí.. takovýhle blábol... :-D Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 ještě si neodpustím jednu z akumulátoru Byla pěkná, ale slonice. Vypotřebujete gazelu.... A co vy doktore, co vy? Já potřebuju kozy Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Čemupak nerozumíte pánové? Máte štěstí, říkají že jsem odborník. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.