Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No né.. Jako servisák, když nám někdo udělá něco novýho, SW, nebo tak.. tak se dycky ptám, než to v terénu aplikuju \"jak to chodí\". Nebo naopak, když to aplikuju a projektant, nebo někdo jiný se ptá, jak to chodí...tak je jasný, co dostane za odpověď...

Ale jednou jsem dostal jednoho programátora... Jsem potřeboval vysvětlit něco v softu, tak po čtvrthodinové přednášce jsem moudře pokýval hlavou a povidám: \"My mu nerozumíme, ale my mu věříme\". Doktor zaraženej, vykulený voči... Jindy zase na něj voláme \"Doktore Housi!\" A spousty jiných trefných... Na poradě jsem na otázku, Jak to chodí bezeslova z telefonu nahlas pustil: \"Je to ňáký rozbitý\"...

Odesláno

Rodiče, jež chtějí vidět idiota, nechť příjdou do ředitelny

A víte kdo umřel? Ne. Cukrář Vaněk, no jo no..... Jel ožralej a narazil do topolu a těch vos, co tam bylo :D:D:D

Dáme kvíz z českejch filmů? Klidně i hádanky typu, na co byla reklama na ohradě kde Stavinoha dává žvejkačku klukovi, co ještě nikdy nežvejkal, ale jenom půlčíka :D

Odesláno

Obecná škola

ty herce dětských rolí nevím, jen ten Stavinoha je z Bohosudova u Teplic

měl by tam bejt ARA národní podnik a RIKO jakost solidnost nebo tak nějak

hledal jsem co by to mělo bejt a vím prd

Odesláno
Hlášky si pamatuji (v práci je často pužíváme), i před sebou vidím tu scénku. Ale jméno filmu obvykle ne. A ani herce.

chtělo to delší trubku nebo jinačí palivo. Co je vole? Jááá jsem spolk tu žžžvejkačku, to nic vole to se ti nic nestane, viď Stavinoha, ale kdž už jiná není..... bum do zad, sláva :D Pak to skřípání písku v zubech

Odesláno

ještě si neodpustím jednu z akumulátoru

Byla pěkná, ale slonice. Vypotřebujete gazelu.... A co vy doktore, co vy? Já potřebuju kozy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...