Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Coupé v 2,2HDi má doma, takže ví, jaké mouchy se na něm mohou objevit a cenu opravy si také \"již vyčíslil\" ... takže se divím stejně jako straki ...

Odesláno

ja jsem se chtel zeptat jestly tim narazem se nemohlo třeba neco utrhnout a tak, kam se kouknout na co si dat pozor dily si seženu jako plechařinu a svetla to problem není.

Odesláno

asi jsem špatne napsal dotaz nejde mi o motor nebo neco takoveno myslel jsem že my nekdo poradi na co se mam podivat co se tim narazem mohlo jeste poškodit než je vyfoceno na fotkach

Odesláno

Tu je jen tukanec :)

Treba pozret len pod kapotu, chytene moze byt celo, zamok kapoty, sahary a chladice, myslim, ze nicoho viac by sa to dotknut nemalo ...

Plus neviem, ci toto este nie je na vystrelenie bagov ? To ale nevim, len dohad ...

Odesláno

tych dohadov tu najdes od nas jamall406 viac nez dost.

pri buchnutom aute treba pocitat s poskodenymi dielmi (straki krasne zhrnul)... je tak ?

ked budes na mieste tak si kuknes co je poskodene... je tak ?

spocitas si naklady na opravu a odpoved vies hned sam... je tak ?

co my tu z poza klavesnice poriesime? ceny dielov poznas... je tak ?

prisun dielov mas z PL takze my ti tunak nic neporadime (nieze by sme nechceli, ale nemame ako) ... je tak ?

ani ja nechapem zmyslu tvojho dotazu... sorry... to bude asi rannou kavou... je tak ?

Odesláno
diky to jsem potřeboval slyšet lubko jako že ty airbagy se mely nechat vystřelit?proč?

lubko to myslel mozno tak ze bagy su uz mozno vystrelene...

treba preverit, lebo to by sa ti pekne zacalo navysovat... pyropasy atd... to uz sa dostavas na cenu auta ktore neni burane. za tu cenu 65t Kč by som to asi zvazil...

Odesláno

marcel00:maš ve všem pravdu a sorry že jsem se chtel na neco zeptat neco už o 406 vim co a jak ale s bouranou jsem nemel tu čest tak jsem se chtel jenom neco dozvedet. z vašich zkušenosti ale nechme to byt v patek se na to pojedu podivat a uvidim. jinak diky za rady

Odesláno

Vzdyt pise v inzeratu motor ok vaky ok.

A nevedel jsem ze je potréba napsat at si davas bacha na zamek kapoty:aut

Ber to s rezervou,myslel jsem ze otevrit kapotu umis pokud uz auto mas:aut:aut

Je to opravdu lehla rana.Nicmene cena silena

Odesláno

Vše zaznělo. Něco podobného jsem podstoupil se svým coupe a nikdy víc... Příště si raději připlatím než do toho zase narvat 3x kupní cenu...

Odesláno

Ja by som to nebral až tak strašne, ako sa tu popisuje :)

Osobne by som čo sa tyka karosarskych dielov volil originaly z vrakoviska, alebo rozpredaj. Predsalen som videl dost 406 coupe z anglicka na rozpredaj ... Polske diely nelícujú tak ako by mali. Po kupe naraznika, kapoty, svetiel a následnom zlození sa ti moze lahko stat, ze to nebue lícovať, pri svetlách bude väčšia fuga, nárazník nebude dobre dosadať na predné blatníky, kapota bude mať na každej strane rozdielnu fugu medzi blatnikom ...

Osobne som na mou 306 koupil naraznik prvy krat pri buracke na mou 306 z vrakace. Po troche hrania pasoval na sto percent ... Nikde ziadna fuga, proste OK. Potom som ho pri vyjazde z dvora praskol zospodu, nic len naraznik, kupil som novy s PL, sral som sa s nim pol dna, a vysledok je aj tak katastrofalny ... Naraznik je na mieste, ale nedalo sa dosiahnut, aby mi listy do pod svetlami zapadli do dier ktore su na to v narazniku ... A mohol som robiť čo chcem ...

Takisto kapota s PL ti zacne po par rokoch kvitnúť, je to normálka ...

Pokial by bolo toto auto OK, po ostatných stránkach, a ešte by si ho trocha ukecal na cene, nemusí to byť zlá kúpa, i keď sa tu predával mazlík za 95 tis. Kč uplne bez problemov, tak je to otazne.

Airbagy som myslel tak, že či už pri takomto náraze náhodou aj nemali vystreliť. Tomuto sa ale nerozumiem, takže možno radím zle ... Pokiaľ ano, tak je možné že to airbagy nemá už z nejakej predošlej búračky.

V klude si doma pozhánaj ceny kapoty, narazniku, hmloviek, čela, svetiel, sahár, chladičov. Pripočítaj si niečo za prácu, prípadne či to budeš robiť sám, a niečo za lak. Chod sa pozrieť na to auto, otvor to, a pokial budú napríklad chladiče OK, tak si ich pekne vyškrkni, a víde ty výsledná cena. Podla toho zisíš, či sa ti to oplatí.

Ale tiež si myslím, že by s cenou mal ísť dole ... Je to celkom dosť, za model pred faceliftom ...

Odesláno

Sam za sebe je tam mnoho fotek okolo ale jen skoro jedna z motoru a jak se napsalo.

Muze ale menusi byt v haji oba chladice vyztuha vedeni serva.

Dale klidne hnute def.zony / budiz pokud to budou jen ty\"mezikusy\" .....

Spis bych tez dotoho nesel pripadne s nejakou vetsi garanci ci slevou-aut je hodne a pokud to neni jen pro zabavu/konicek tak ee.

Odesláno

65 tis. ten prodejce spadnul z jahody ne? nevěřím, že by se našel nadšenec, kterej by do toho šel. Nebo snad jo? :mrk

I když zase má to dobrý km - 153 tis. jak jinak u 10 klet starého auta :D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 24/1/12 13:05 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...