Danilo Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Bezklíčový přístup a stěrače mi dělají totéž. Vrzalo mi taky něco,ale zdálo se mi,že to jde odněkud z levého sloupku jak je uchycen pás. Se vším jsem hýbal bouchal do toho a pořád nic.Pak mě napadlo postříkat panty od zadních dveří silkalem.Ještě chvilku to vrzalo a najednou to přešlo.Taky jsem měl najeto kolem 13000 Km .Jinak mám podobné zkušenosti jako Vy.A co navigace?Máte ji taky?Já jsem z ní slušně řečeno dost rozladěný.Jinak jsem navýsost spokojený.Luxus,pohodlí,výborné jízdní vlastnosti a solidní výkon. Bomba auto. Určitě nikoho nenudíte . Takové zkušenosti je třeba dát všem . Citovat
zedik Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 to skuci: ohledne toho klicku. mam 508 SW active a toto mi ten klicek urcite nedela. nejaka vule tam je, ale tak 0,5mm vic ne. asi bych s tim jel do servisu. Citovat
ozzy1 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ty, skuci, za 769000 včetně DPH je nové GTčko v plné palbě!!! To jenom ,že píšeš že tě auto stálo 3/4 milionu.Ale jinak je to asi skutečně povedené auto. Citovat
skuci Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 mno ten klíček má sám o sobě vůli to je normální ale ta skříňka se hýbe celá což asi není normální... asi tam zajedu až bude čas ;-) Citovat
Toudy5587 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Chalani mala otazka Co poviete na klasicke svetla nie xenony.Je to az take zle alebo sa to da prezit? Citovat
zedik Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 ty sterace to je pry problem i 4007. pri nizsich rychlostech jsou (chtel jsem napsat, ale nenapisu- naprosto) v pohode, od cca 50 km/h ostrikovac nedofoukne na vrchni cast okna. takze stejny problem jako popisuje asho69. rozmatlana horni cast okna. spotreba vody obrovska, aby se to dalo vycistit. problem je, kdyz je to na dalnici, kde se proste zpomalit neda servis o tom problemu vi, ale je to neresitelne, alespon prozatim. Citovat
nikol Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 5008 má stejný problém ze stěrači. Nevyřešil by to silnější motorek? Citovat
P607Olda Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Vrátit se k systému 405 - trubičky na stěrači s 5 dírkami. Citovat
pkr Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 mno ten klíček má sám o sobě vůli to je normální ale ta skříňka se hýbe celá což asi není normální... asi tam zajedu až bude čas ;-) Vůli v klíčku mám taky, ale ta skříňka vůli nemá. Na tom videu ti to lítá celkem dost. Citovat
stefano Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 skuci, dnes som sa zviezol s kamarátom a navštívil som Peugeot v Poprade a veľa vecí som sa dozvedel, sú tam fakt príjemní a ochotní predajcovia. Vo verzii Active sa dodávajú 2ks kľúče s diaľk. ovl. vtedy, ak je namontovaný alarm, predajca mi priniesol ukázať naozaj 2 kľúče s DO. Bol tam vystavený nový P508 a tam vôľu spínacia skrinka nemala. Citovat
hoken Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Chalani mala otazka Co poviete na klasicke svetla nie xenony.Je to az take zle alebo sa to da prezit? nemám s nima problém, jsou lepší než ve 407 Citovat
skuci Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 já alarm nemám takže to je asi normální... s tou spínací skříňkou tam asi zajedu až budu mít volnějc... Citovat
Toudy5587 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Chalani mala otazka Co poviete na klasicke svetla nie xenony.Je to az take zle alebo sa to da prezit? nemám s nima problém, jsou lepší než ve 407 Noo lebo chcem teraz kupit auto a povacsinu nemaju xenony tak som bol zvedavy ci to nie je az taka tragedia Citovat
hoken Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 taky jsem kupoval fofrem, takže je nemám Citovat
Toudy5587 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 no som sa toho trochu obaval ze ci to nie je slabe ci je dobre vidiet v noci.je jasne ze to je rozdiel od xenonov.tiez chcem 508 ale sw tak sa pytam dik Citovat
skuci Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 já měl vždy paraboly, respektive i čočky... ale tyhle xenony jsou bombový, hlavně to natáčení v zatáčkách nemá chybu ;-) člověk už opravdu s nima vidí i za roh ;-) Citovat
Toudy5587 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ale nemusim sa bat tych klasickych to su tiez cocky?Ne je to az take zle.je to dolezita sucast auta preto sa chcem uistit.Dik Citovat
skuci Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 pokud se nemýlim, tak jsou tam paraboly a denní svícení není LED ale dole v blinkru ;-) jinak to auto vypadá úplně jinak s těma xenonama... mnohem líp a samozřejmě i líp svítí. Já jsem xenony nikdy neměl a jsem nadšenej... jinak je zase otázka druhá, když by ten xenon prasknul... tak je výměna finančně náročnější... ale zase než praskne nebo se vysvítí tak to už vzhledem k LED dennímu svícení bude chvilku trvat... Citovat
pkr Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Chalani mala otazka Co poviete na klasicke svetla nie xenony.Je to az take zle alebo sa to da prezit? S klasickejma budeš vidět taky dobře, toho bych se nebál. Ale jak jednou přičichneš ke xenonům, už nechceš jinak. A tyhle natáčecí stojí vážně za to. Citovat
Agrafik Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Asho69: Když mu budeš trošku šlapat na krk, tak on se naučí řadit později Ale stejně tak rychle se to zase odnaučí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.