Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Sorry že jsem něco napsal já mám v TP spotřebu 12,5 ve městě a jezdím za 10,5 , ono je asi nej držet hubu a je klid.

Odesláno

Na dodavke mi obcas po rozvodoch stupne alebo klesne spotreba o cca 0,7-0,8 litra. Robi mi to vzdy ten isty chalan , ma na to origo pripravky. Doteraz sme na tu zahadu neprisli a asi mi doteraz ani sam neveri ze je to pravda:nevim

Odesláno
a nemohlo by byt treba odfoukle tesneni na sani nebo tak neco, protože spotřeba opravdu byla těch 8l a to sedm let

Proč by někdo něco dělal se sáním při výměně rozvodů :myslim

Odesláno
a nemohlo by byt treba odfoukle tesneni na sani nebo tak neco, protože spotřeba opravdu byla těch 8l a to sedm let

Proč by někdo něco dělal se sáním při výměně rozvodů :myslim

to si nemyslim, ale jestli to neni právě kvůli tomu že se zvedla spotřeba

• O 2 týdny později...
Odesláno

Koketuju s výměnou zadních pružin - skoro každá 8806, co vidím, má zadek utahanej, já ji mám když je prázdná tak akorát v rovině, takže taky žádná hitparáda, takže výměna určitě.

No a teď - orig pružina na 806 má drát 12,75, průměr 133 a volnou délku 388, a na Experta (stejný podvozek) má silnější verze drát 14,25, průměr 136 a délku 394. Docela mě tak láká zkusit ty pružiny na silnější verzi.

Odesláno

Mám dojem, že jsem tady zakládal na toto téma vlákno, ale nějak to vyšumělo do ztracena.... Každopádně pokud budeš za králíka, tak budu držet palce! Pokud jezdíš spíš naložen, než prázdný, tak by se to nemuselo projevovat nijak negativně....

Odesláno

Ono tak. Celkovka je 2400kg, provozní 1670. Čili užitečná něco přes 700kg. Silnější pružiny jsou na Experta s užitečnou 900kg, s tím, že plechová bouda je lehčí než prosklení, šoupačk navíc a jednotlivé sedačky. Pokud někdo uvede provozní a celkovou toho Experta, budem to mít přesně, já odhaduju rozdíl mezi těmi verzemi na 100 - 150kg, ony jen 3 sedačky z prostřední řady mají dohromady přes 50kg...

Odesláno

Tak jsem tak koukal na ty moje originální odrbaný poklice, představil jsem si, jak je brousím a stříkám a koupil jsem radši v Kelly fungl druhošku....

Odesláno

Já tu mám dva druhy 15\" orig poklic ze 406, v různém stadiu orvání...

Na 806 mám imitaci 5 šroubů, to asi bylo orig na 806, a ty jsou orvané totálně, aspoň mi je nikdo nechce ukrást. Sponik mi je dokonce ani nechtěl prodat, jak vypadaly :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...