Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli

Recommended Posts

Odesláno

Já na své krabičce opravil elektrické blokování centrálem dvířek k tankovacímu hrdlu. Začalo se zasekávat, ale bohužel v poloze že nešlo otevřít a tím pádem jsem dvakrát málem nenatankoval. Nakonec jsem se na.pral :-) a vymontoval. Nedalo mi to a podíval jsem se dovnitř zavařeného mechanismu. Přišel jsem na to že při zajetí dovnitř se zasekne. A tím pádem po těch letech nepatrně naprasknul obal. Zavaření tlak neudrželo a prasknulo to znova. Ale čech si vždy poradí. Vystužil jsem to pouze starou kreditní kartou a už to funguje rok bez jedinného problému.

Odesláno

To je docela škoda, že se to takhle potkalo. Může být, že to odnesly jen vahadla, to uvidíš, až se vymění, jestli to poběží OK.

takže nic se nestalo, jen se ulomil klínek na ozubeném kole,jinak motor ok. Takže se to sice posralo, ale vlastně nic se nestalo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem se konečně dokopal k výměně chladiče.... Také jsem provedl kompletní proplach chladící soustavy (rozuměj - co šlo) a nalití nové chladící kapaliny. A když už jsem byl v laufu, tak jsem vyměnil těsnění ventilového víka, manžetu poloosy, všech 29 žároviček přístrojovky, nesvítící žárovky vůkol celé krabice a klaxon.... Ten klaxon jsem tedy nějak nepojal, ale hlavně, že trůbí....

Odesláno

No tak to mňa čaká v najbližších dňoch , pred dovolenkou , výmena spojky :( . myslel som že to už nechám tak ale nepodarilo sa mi kúpiť auto ktoré som mal vyhliadnuté tak to tohto roku ešte absolvujeme na našom ,, veteráne ,, :)  Popri tom nechám ešte zrepasovať alternátor keďže je pôvodný a mohol by ma ,, prekvapiť,, .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si nakonec nechal silentbloky zadní nápravy vyměnit v servisu, páč bych si na to čas nenašel asi nikdy... Ale už je hotovo a konečně to nebouchá :)

Tak teď mi trochu vrtá hlavou, zda se pustit do řízení. Na levé straně mám trochu vůli v hřebeni. Je to v uložení hřebene, není to spojovačka, to už jsem okoukl, nemlátí to, jen o tom prostě vím. Poslední dobou se mi stává, že to zastudena trochu kníkne, když pootočím volantem, trochu to zavibruje a dostane se do rezonance. No to je jedno, každopádně, nějaký námět, jak to řešit? Ofic. náhrada futer není, ale někdo je dělá. Dělal jste to někdo doma? Další možnost je vyhodit řízení ven a poslat na repasi (někdo osvědčený?), nebo tam švihnout jiné (internetoví prodejci cca 5tis).

Odesláno

Já jsem kdysi dělal futro na Lancera, ale na pravou stranu.... ještě když jsem měl ten starý soustruh honěnej plochým řemenem (ten jsi viděl).... Docela se mi to tenkrát povidlo....

Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, oddie napsal:

Já má sice soustruh k dispozici, i se soustružníkem, když mu to načrtnu, ale nějak se mi do toho nechce šťourat vlastnoručně...

Začínáš být větší lemra, než já.... a to už je na pováženou.... :D  ;)

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

V hlíně už se rejpám dva dny v kuse a asi ještě zítra budu.... Dnes mi přišel výfuk na krabici, tak bude změna (teda až to na té zahradě dodělám)....

Odesláno
před 4 hodinami, oddie napsal:

A co za to chtěj?

Zistím zajtra dám vedieť.  Cena sa odvíja od toho či je to staré riadenie ešte použiteľné.  Hlavne hrebeň.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...