Přejít na obsah

Patiky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

O uživateli Patiky

  • Datum narození 18.1.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 806
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ústí nad Orlicí
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

495 zobrazení profilu

Patiky's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Patiky

    měrka oleje P 806 2.1TD

    Právě došla a je stejná. Díky
  2. Já měl vytržený celý šroub i s maticí. Zalepili jsem to mamutem. Taktéž mi nedržel ani spínač. Stáhnul jsem ho elektrikářskou páskou a víc jak rok to drží a svítí.
  3. Patiky

    měrka oleje P 806 2.1TD

    Prosím o radu. Mám stejný problém. Rozpadla se mi měrka, ale naštěstí když byla venku při kontrole hladiny. Akorát mám Fiata Ulysse 2.1 td rv.1998. motor Peugeot P8C vin ZFA220000124856660. Také pro mě platí stejný kód OEM 117431? Díky.
  4. Patiky

    Výměna lanka k víku motoru

    Děkuji, bowden je už vyměněný. Teď mám ale opačný problém. Nedaří se mi dát zpět tu průchodku. Jinak už alespoň vše funguje jak má. ještě jednou Díky :-). Zdeněk
  5. Zdravím. Potřebuji poradit, lanko mám již koupené vše skoro rozebrané, ale nedaří se mi dostat ven průchodku mezi motorem a prostorem pro cestující. Jelikož je na jednom konci lanka páčka a na druhém je ohnutý na dvakrát konec, dostat se k průchodce téměř nedá a bez vyjmutí to asi neprotáhnu. Nedělal to už někdy, někdo? Díky za radu, alespoň kterým směrem se to mám pokoušet vyrazit. Díky Zdeněk
  6. Patiky

    DIGI KLIMA

    A děkuji všem za nápady a tipy.
  7. Patiky

    DIGI KLIMA

    Konečně jsem se dostal k autoelektrikáři. A vyřešeno. Vyměnili relé a pravděpodobně odpálilo i některé součástky v ovládacím panelu. Měl jsem ho rozdělaný, ale na první pohled nic vidět nebylo. Nikde nic spáleného, nevypouklé kondenzátory,... prostě nic. Relé jsem tipoval že není OK. panel poopravili a zase foukám a topím :-)
  8. kdepak pár něžných ran na víko, no a pak hupky dupky do kufru :-) Lidi na mě koukali :-)
  9. Já na své krabičce opravil elektrické blokování centrálem dvířek k tankovacímu hrdlu. Začalo se zasekávat, ale bohužel v poloze že nešlo otevřít a tím pádem jsem dvakrát málem nenatankoval. Nakonec jsem se na.pral :-) a vymontoval. Nedalo mi to a podíval jsem se dovnitř zavařeného mechanismu. Přišel jsem na to že při zajetí dovnitř se zasekne. A tím pádem po těch letech nepatrně naprasknul obal. Zavaření tlak neudrželo a prasknulo to znova. Ale čech si vždy poradí. Vystužil jsem to pouze starou kreditní kartou a už to funguje rok bez jedinného problému.
  10. Patiky

    převodovka repase

    Zdravím. Mám dotaz jestli je stejná převodovka u všech bratříčků 806 s motorem P8C a jestli je možné vzměnit např. z 806 do Fiat Ulysse.
  11. Patiky

    DIGI KLIMA

    Dekuji. Ted zrovna marodim a az se uzdravim budu vse resit. Ted jsem spis schanel informace co a jak, popr. kde hledat problem. Jeste jednou vsem diky ;-)
  12. Patiky

    DIGI KLIMA

    Cetl jsem uz dost problemu s klimatizacemi. Nemohl by bit treba problem i se spinaci skrinkou? Dekuji vsem za snahu ;-)
  13. Patiky

    DIGI KLIMA

    Panel jsem mel rozdelany, ale nikde ani stopa po nejakem problemu. Zadny vypoukli kondik, zadny roztaveny mista na plosnem spoji,... dokonce na prvni pohled nevapadaly ani poskozene kabely. Panel na vypujceni bohuzel nemam. :-(
  14. Patiky

    DIGI KLIMA

    Zdravim. Nechtel jsem zacinat dalsi tema i kdyz mam jiny problem s digiklimou. Po nastartovani jde do skratu -praskne 10A pojistka v panelu pod volantem. Tudiz netopi, nefouka,... nefunguje. Zkousel jsem postupne odpojovat kompresor, ventilatory, rele za relem, ale stale stejny vysledek. Az kdyz jsem odpojil jeden ze dvou zasuvek v ovladacim panelu, tak pojistka neprasknula ale netopi, panel nesviti, ovladani neovlada, jen se ventilatory toci na plne otacky. Nesetkal jste se stim nekdy? Nevite nekdo kde alespon hledat pricinu? Autoelektrikari se to hledat nechtelo. Diky.
×
×
  • Vytvořit...