Dadadavid Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Díky,vložil jsem to tam,ale nic a já absolutně nevěřím,že takovejhle člověk nemá fb!!! Takže bůh ví,kolik podob na internetu má..to by chtělo si ho nenápadně přidat na icq či mu napsat na ten mail a přistupovat k němu přátelsky a důvěrně a nenápadně z něj tahat informace... Nelíbí se mi to,takovejhle člověk je pro hodně lidí nebezpečnej,ať už s prodejem toho auta a těch lží kolem,nebo až jednou poradí nějakýmu nováčkovi nějakou lravinu a ten dotyčnej si tím třeba zničí svoje auto...a samozřejmě mnoho dalších důvodů viz ten fotoaparát atp... Stibto : Co ty víš,jak by vypadal na čerobílé fotografii A navíc bydlí v obyčejný králikárně podle map.. Lukáš Rosinský Záhuní 324 Frenštát pod Radhoštěm 74401 [upravil dne 15/1/12 23:05 od Dadadavid] Citovat
Edison Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 \"... že mu bude i trabant.club.de malej... \" Tak to mě dostalo... :-) Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Je to vůl jak anděl, ale ani tak si nemyslím, že by sem nutně patřilo každotýdenní strefování se do něj a hledání dalších záminek proč se na jeho účet bavit. Tímto fórem už prošlo několik exotů, ale takovou otevřenou averzi jsem nezaznamenal vůči žádnému hYenovu předchůdci. Jelikoz je to clovek nebezpecnej sam sobe ale hlavne ostatnim a je na nej potreba upozornit. Zkus se na to divat takhle. Jsem pacifista, který nemá rád kolem sebe zbytečný vyvolávání sporů - a to, co se děje kolem hYeny je mi nejen nepříjemné, ale jsem přesvědčenej, že to ani nic (krom škodolibé radosti některých pisatelů) neřeší. Není mi jasné, co se dokáže tím, že se půlka Peugeot-clubu zaregistruje na Audi klub (v P-clubu je tato značka stejně jako Škodovka velice oblíbená) a tam všichni společně budou jak malé děti na pískovišti plivat na jednoho hYenu - v jednotě je přece síla a v davu se můžeme krásně ANONYMNĚ vyřvat, že? (hlavně s prsty na klávesnici). Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 nic se nedovíš http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000856656394&sk=info jinak je to jak píšou kluci tohle neni jen o nějakém volovi jak anděl , tohle je už opravdu zmrdství Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 po GO motoru, si dělá kozy? Jen blbni vole:bojim on to od něj někdo koupí a pak mu jen rozbije hubu Někde psal, že čeká rodinu. Doufám, že to není jeho a dítě nebude mít tyhle zmrdský geny --- stejně je to jako všechno jen a jen vybájený. Teda pokaď někde nevyfotí mimino tím samsungem Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 určitě FB nebo něco tomu podobného má ale třeba je tam pod přezdívkou, ne pod občanským jménem... hledejme dál ale lidi z okolo FpRadhoštěm by si měli dát bacha Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Medvěde to není o tom že se někdo chce vyřvat, myslím že jde spíš o upozornění na hajzla kterej jen podvádí a lže kde muže Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 nic se nedovíš http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000856656394&sk=info jinak je to jak píšou kluci tohle neni jen o nějakém volovi jak anděl , tohle je už opravdu zmrdství Mno nwm to asi nebude moc \"živý\" profil ... i když možná se mýlím Citovat
Zdenda-406 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Stiblo-nějako fotku jsem našel, třeba to je vážně on http://www.sponzorujeme.cz/index.php?p=vypis-detail-projektu&cislo=426&id_kat=143&menu_id=139 Dobrej inzerát na sponzoring, docela by mě zajmalo kdo by to mu dal 7000 Kč Citovat
Nanjua Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Fotku? http://xchat.centrum.cz/whoiswho/profile.php?uid=9081575 Google je všemocný [upravil dne 15/1/12 23:07 od Nanjua] Citovat
gronholmm Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Na tom audiklubu bych zmínil ten Foťák, evidentně to mo nepobrali Citovat
marko306 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Je tam nejaký zarytec na tom audi klube, ale čo už. Citovat
Dadadavid Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Fotku? http://xchat.centrum.cz/whoiswho/profile.php?uid=9081575 Google je všemocný [upravil dne 15/1/12 23:07 od Nanjua] Fuj,to sem se lekl!! Jinak v tom příspěvku,kde žádá těch 7 tisíc sponzoring,tak to je taky vážně on,protože vím,že se tím zabývá co tam rozepisuje...stačí si zadat jeho icq číslo do google [upravil dne 15/1/12 23:10 od Dadadavid] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Je to on je tam stejný tel číslo jako na jeho inzerátu na bazoši http://www.sponzorujeme.cz/index.php?p=vypis-detail-projektu&cislo=426&id_kat=143&menu_id=139 A má tam i fotku Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Tak už se toho dopustil minimálně dvakrát. jednou s Audi a podruhé u toho prodeje té airsoft puškya nakonec zjistíš, že ten samsung taky ukrad Citovat
Dadadavid Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 A kde teda bydlí,v Novým Jíčíně,nebo v tom Frenštátu?? Všude má něco jinýho ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 hloupej a ještě ošklivej ... Petře přepiš si název threadu na \"pro nedělo-CELO-večerní pobavení\" Citovat
gronholmm Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Hmm tak v AK si teď dělaj prdel z nás :myslim:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Je to vůl jak anděl, ale ani tak si nemyslím, že by sem nutně patřilo každotýdenní strefování se do něj a hledání dalších záminek proč se na jeho účet bavit. Tímto fórem už prošlo několik exotů, ale takovou otevřenou averzi jsem nezaznamenal vůči žádnému hYenovu předchůdci. Jelikoz je to clovek nebezpecnej sam sobe ale hlavne ostatnim a je na nej potreba upozornit. Zkus se na to divat takhle. Jsem pacifista, který nemá rád kolem sebe zbytečný vyvolávání sporů - a to, co se děje kolem hYeny je mi nejen nepříjemné, ale jsem přesvědčenej, že to ani nic (krom škodolibé radosti některých pisatelů) neřeší. Není mi jasné, co se dokáže tím, že se půlka Peugeot-clubu zaregistruje na Audi klub (v P-clubu je tato značka stejně jako Škodovka velice oblíbená) a tam všichni společně budou jak malé děti na pískovišti plivat na jednoho hYenu - v jednotě je přece síla a v davu se můžeme krásně ANONYMNĚ vyřvat, že? (hlavně s prsty na klávesnici). Pokud Ti toto přijde ZBYTEČNÉ (upozornit na zmrda aby se nespálil někdo další a nekoupil od něj šrot) domnívám se že je někde chyba .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.