Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky,vložil jsem to tam,ale nic a já absolutně nevěřím,že takovejhle člověk nemá fb!!! Takže bůh ví,kolik podob na internetu má..to by chtělo si ho nenápadně přidat na icq či mu napsat na ten mail a přistupovat k němu přátelsky a důvěrně a nenápadně z něj tahat informace... Nelíbí se mi to,takovejhle člověk je pro hodně lidí nebezpečnej,ať už s prodejem toho auta a těch lží kolem,nebo až jednou poradí nějakýmu nováčkovi nějakou lravinu a ten dotyčnej si tím třeba zničí svoje auto...a samozřejmě mnoho dalších důvodů viz ten fotoaparát atp...

Stibto : Co ty víš,jak by vypadal na čerobílé fotografii :D

A navíc bydlí v obyčejný králikárně podle map..

Lukáš Rosinský

Záhuní 324

Frenštát pod Radhoštěm

74401

[upravil dne 15/1/12 23:05 od Dadadavid]

Odesláno
Je to vůl jak anděl, ale ani tak si nemyslím, že by sem nutně patřilo každotýdenní strefování se do něj a hledání dalších záminek proč se na jeho účet bavit. Tímto fórem už prošlo několik exotů, ale takovou otevřenou averzi jsem nezaznamenal vůči žádnému hYenovu předchůdci.

Jelikoz je to clovek nebezpecnej sam sobe ale hlavne ostatnim a je na nej potreba upozornit. Zkus se na to divat takhle.

Jsem pacifista, který nemá rád kolem sebe zbytečný vyvolávání sporů - a to, co se děje kolem hYeny je mi nejen nepříjemné, ale jsem přesvědčenej, že to ani nic (krom škodolibé radosti některých pisatelů) neřeší. Není mi jasné, co se dokáže tím, že se půlka Peugeot-clubu zaregistruje na Audi klub (v P-clubu je tato značka stejně jako Škodovka velice oblíbená) a tam všichni společně budou jak malé děti na pískovišti plivat na jednoho hYenu - v jednotě je přece síla a v davu se můžeme krásně ANONYMNĚ vyřvat, že? (hlavně s prsty na klávesnici).

Odesláno
po GO motoru, si dělá kozy? Jen blbni vole:bojim

on to od něj někdo koupí a pak mu jen rozbije hubu :)

Někde psal, že čeká rodinu. Doufám, že to není jeho a dítě nebude mít tyhle zmrdský geny --- stejně je to jako všechno jen a jen vybájený. Teda pokaď někde nevyfotí mimino tím samsungem :D

Odesláno

určitě FB nebo něco tomu podobného má ale třeba je tam pod přezdívkou, ne pod občanským jménem... hledejme dál :) ale lidi z okolo FpRadhoštěm by si měli dát bacha :)

Odesláno
Tak už se toho dopustil minimálně dvakrát. jednou s Audi a podruhé u toho prodeje té airsoft pušky
a nakonec zjistíš, že ten samsung taky ukrad :D
Odesláno

hloupej a ještě ošklivej :) ... Petře přepiš si název threadu na \"pro nedělo-CELO-večerní pobavení\" :)

Odesláno
Je to vůl jak anděl, ale ani tak si nemyslím, že by sem nutně patřilo každotýdenní strefování se do něj a hledání dalších záminek proč se na jeho účet bavit. Tímto fórem už prošlo několik exotů, ale takovou otevřenou averzi jsem nezaznamenal vůči žádnému hYenovu předchůdci.

Jelikoz je to clovek nebezpecnej sam sobe ale hlavne ostatnim a je na nej potreba upozornit. Zkus se na to divat takhle.

Jsem pacifista, který nemá rád kolem sebe zbytečný vyvolávání sporů - a to, co se děje kolem hYeny je mi nejen nepříjemné, ale jsem přesvědčenej, že to ani nic (krom škodolibé radosti některých pisatelů) neřeší. Není mi jasné, co se dokáže tím, že se půlka Peugeot-clubu zaregistruje na Audi klub (v P-clubu je tato značka stejně jako Škodovka velice oblíbená) a tam všichni společně budou jak malé děti na pískovišti plivat na jednoho hYenu - v jednotě je přece síla a v davu se můžeme krásně ANONYMNĚ vyřvat, že? (hlavně s prsty na klávesnici).

Pokud Ti toto přijde ZBYTEČNÉ (upozornit na zmrda aby se nespálil někdo další a nekoupil od něj šrot) domnívám se že je někde chyba ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...