Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli jdou rozvody nějak kvalitativně seřadit nebo jestli to je jedno?mohl by někdo udělat pořadí značek?

značky Rouvile,SKF,Ina,Srn,Bosch,Gates,Dayco,Continental....

nebo jakou značku rozvodů dáváte Vy a proč?

Odesláno

Rozvody jsem vždycky nechal dát takové, jaké mi nabídli v servisu a nikdy jsem s nima neměl problém. Je dobré při výměně rozvodů nešetřit a vyměnit je včetně kladek a vodní pumpy - dělat je po pár kilákách znova proto, že začala týct vodní pumpa za pár stovek, to není dobrá investice.

Z Tebou nabízených značek bych volil mezi SKF, Dayco nabo Gates. Bosch a Continental ani netuším, že by rozvody dělali a zbytek neznám vůbec

[upravil dne 15/1/2012 10:00 od Medvěd]

Odesláno

Ono to je trohu zavádějící, protože třea v sadě Gates najdeš kladky Ina. V Dayco třeba Timken, v Cintinental SKF... ve zmíněnýc značek nevím nic pouze o SNR ( myšleno v rozvodech ) ostatní je podle mě v pohodě. Já mám oblíbené INA nebo SKF ...

Odesláno

ja myslím ze tyhle veci vetsinou jedou ze stejnyho pasu a pak se tam dycky prdne akorat nazev firmy pro kterou to bude...

[upravil dne 15/1/12 13:13 od Stosun]

Guest Scratch
Odesláno

mel jsem onehdy nabidku od Godzila 01 na rozvody na moji 2,2 16V,za 4000, to ty ceny sly pekne dolu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...