Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar hoši kolik vám ukazuje teploměr teplotu vody mě necelích 80°těsně pod.Byl jsem montovat lpg a tvrdil že to je málo že mám dát novej termostat jo a kdy vám sepnou pom.větrák na chladiči mě až tak kolem 100°-110°

Odesláno

No ja mam 406-ku rok a este som rucicku teploty nad 90 stupnov ani nevidel.A vrtulu na chladici som pocul iba pri zapnutej klime.Zeby to tak dobre chladilo?:myslim

[upravil dne 13/1/12 22:14 od 733thunder]

Odesláno

mám 2,1 svdt teplotu 89 a drží se pořád kolem 90 už sem to tu někde četl že jsou termostaty které otevřou při 80 ,83 , 85 , 89 ale který kam má jít netuším :)

Odesláno

to fuzo1 - mne to tiež tak ukazuje, ale je to len budíkom, alebo snímačom teploty, lebo na diagnostike mi ukazuje teplotu o 5st. viac, takže daj si to premerať na diag a potom uvidíš.

Odesláno

Taky mi ukazoval termostat necelých 80 st. Celsia a tak jsem jej vyměnil a už ukazuje jak má :super. Kupoval jsem jej u Godzila.01 a spokojenost!! Výrobce Behr a cena byla 383,-Kč.

[upravil dne 15/1/12 17:56 od OK406]

Odesláno

na spotřebu to má dle mé zkušenosti velký vliv teda v mém případě byl termostat prakticky zcela otevřen a za jízdy mi budík ukazoval něco nad 50 stupňů a spotřeba byla okolo 12-14 litrů, po výměně je standarstních 7-8. jinak na mém motoru po výměně je ručička někde u 87 stupňů ( termostat otevírá v 83) a ani se nehne.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

před dvěma roky sem měl přesnou devadesátku.Teď mám tak 85 ale nikdy jsem neviděl že bych měl víc než 90°C a to i když mu dám pořádně za uši.Jak již bylo zmíněno tak saharu sem viděl točit jen při klimě...Ale aspoň vim že funguje :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak bych poprosil o radu ohledně termostatu.Ukazatel mi ukazuje max okolo 86°C a Diag mi ukazuje 76°C čemu mám věřit spíše? Každopádně koupim novej termostat ale zajímalo by mě co je přesnější.To samí s rychlostí (i když to sem nepatří) diagnostika mi ukazuje přesnou rychlost (jako když sem se nechal měřit na akci PČR) a tachometr mi ukazuje víc.Proč nejsou údaje na budíkách správné?

Odesláno

Že ti ukazuje rychloměr vyšší rychlost, tak to je v pohodě. Při různé rychlosti, je jiná tolerance tjz. pojedeš 50 km/h a přesná rychlost bude 46 km/h., pojedeš 110 km/h - 108 km/h. Horší by bylo, kdyby ti ukazoval rychloměr menší rychlost a ty by si jel ve zkutečnosti rychleji !

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jojo to mě zase až tak netrápí.Jelikož sem byl na té akci kde byla možnost nechat se pezplatně změřit radarem :) Spíše mi doumá hlavou ten termostat...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nevim jak ty ale osobně víčko vody neotvírám když mám zahřátej motor (na provozní teplotu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...