Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zas tak moc se ale necouram:)

Vcera jsem byl v Sosnovy... Cesta z Prahy tam a zpatky + dve ostry kola na okruhu - spotreba prumer 10,5 litru...:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Fx

Ja jezdim permanentne klobouka (no obcas na to slapnu, abych vyhnal saze z vejfuku) a dlouhodobej prumer cca 7,2 litru, jednou se mi dokonce podarilo na plnou nadrz najet 1076 km a jeste nesvitilo zebravy, ale uz jsem nabral - spotreba nekde kolem 6,4 litru mi vysla:papa.

Mesto jezdim kolem 9,8 litru. Merim dotankovanim do plny, ne palubakem.

Jsem zkratka pan klobouk... S BMW 735i s koncepcne velmi starym motorem jsem jel Praha - Karlstejn a zpatky za 8,7 litru, majitel auta nestihal. Sam jezdi za 14,5:D

Tak po Praze mám průměr 8,5litrů a méně to prostě nejde :bojim

Odesláno

Cesta Teplice - Ostrava , v klidné jízdě přes Brno spotřeba těsně pod 7 :) , jinak město a okolí 50/50 kolem 8,5 , vždy měřeno do plný(motor XUJ 18/16v). Oproti Roveru MG 2.0 EFI co mi stojí před Barákem (87 KW á 10-12l /100) celkem příjemná změna :papa

• O 5 let později...
Odesláno

Já počítal včera a po 4000 km (necelé dva měsíce) mám průměr 6.7/100, 60% dálnice a 40% Brno (1.8 16V 81kW). Možná ale blbě počítám, nebo se někam ztratil nějaký účet. Jsem celkem spokojený, s 1.4 v 306 jsem na tom nebyl o moc líp.

[upravil dne 27/11/10 16:20 Džůny]

Odesláno

Jo s čistou jízdou na dálnici jsem se dostal na 6,6l, jinak město jezdím cca 8,5l. Teď jak se ochladilo tak to leze k 9l.

Hurvajz nech ho, kdyby kvůli tomu založil nový vlákno tak ho budeš prudit proč ho zakládá, když je tu už tohle :D

Odesláno

Asi tak, nejde o téma, kde by někdo potřeboval okamžitou pomoc... to je pak jasné že by nemělo cenu odpovídat po takové době. Tohle je něco jiného, nový příspěvek hodí téma nahoru, myslel jsem, že by to třeba někoho mohlo zajímat.

Odesláno

Ale jo, ja jen jestli si toho všimnul, prostě někdy někdo chce poradit či přispět svou zkušeností a nevšimne si že puvodní tazatel už dávno jezdí v něčem jiném. Rozhodně nejde o žadne pruzení Drivere:bacha:D

Jinak muj pruměr, dlouhodobej, 80% kratky skakačky, město nebo 10-20km, zbytek delší, je 10l, když jsem jel Slovensko cca 400km tam a 400 zpět tak jsem jel za 6,9l

[upravil dne 29/11/10 22:48 Radek Hurvajz]

Odesláno

Moje spotřeba viz. podpis, taky převážně hodně krátký trasy, 2x cca 3 km do práce a z práce, občas nákup nebo výlet. Občas Karlovy Vary, Cheb, Marktredwitz, Weiden.... Delší výlety jsou označený poznámkou. :D

Odesláno

No, ja mám skúsenosti s týmto motorom iba v 407 (síce 85kW) a musím povedať, že je to dosť biedne...pod 8l/100 j eproblém sa dostať, na dlhšej trase tak 7l/100, ale to už je štýl dôchodca s 3 infarktami...kratšie trasy okolo 10l/100...navyše to nemá veľmi ochotu zrýchľovať, je to dosť naťažko sprevodované...proste dynamika mi príde ako moja 306ka 1,4...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...