Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jestli k tomudle inzerátu co je předmětem diskuse mohu říct,tak si piš ,že km nebudou sedět...tyhle auta jezdějí hafo km...myslím že 2,4 je zrovna nepovedenej motor,ale abych nekecal,četl jsem na forku volva hodně věcí (http://forum.volvoklub.cz/index.php) a AWD nejhorší věc ...nic nevydrží...a drahý jak svině...

jo a první generace nebyla vůbec povedena....tak na to pozor

[upravil dne 12.1.2012 08:11 od John_Ice]

Odesláno
no víc lidí mu ho doporučilo a má dia na Volva kvůli mazaní servisu atak...tak to am dává,nebo mu to měním já doma v garáži....

ma dia na mazani zavad ? :D:D:D

asi je tych zavad vela ked musi stale mazat :D:D:D

Odesláno
jestli k tomudle inzerátu co je předmětem diskuse mohu říct,tak si piš ,že km nebudou sedět...tyhle auta jezdějí hafo km...myslím že 2,4 je zrovna nepovedenej motor,ale abych nekecal,četl jsem na forku volva hodně věcí (http://forum.volvoklub.cz/index.php) a AWD nejhorší věc ...nic nevydrží...a drahý jak svině...

Na ty fora bych moc nedával. Myslim, že po přečtení jakéhokoliv fora člověk nabyde pocitu, že každé auto je k ničemu a hrozí poruchy za mnoho a mnoho tisíc. Ale tak určitě pro orientaci dobré. Ale jak říkam, když jsem se snažil vždy zjistit o něčem něco, jen jsem zamítal další a další modely. Pokud si někdo přečte forum tady, tak si taky řekne... peugeota nikdy, to se furt jen se*e. Na forech nejsou moc vlákna o tom jak je někdo spokojen. Píší tam hlavně ti, kdo má nějaký problém. Tím ale váhu for nezpochybňuji.

Odesláno

no třeba vím teď,že 607...05...2,7Hdi..praskaj hlavy nebo co viz vlákno straki007...

někdy to je poučné...

já se nepřikláním,že forum je dokma,ale někdy najdeš dobré čtení a můžeš si s nima pokecat o problémech a nemyslím tím přes forum....

Odesláno

Ja na tom volvu od kucery nevidim nic levneho , nebo me neco uteklo ?

Jinak ted jsme absolvoval vyber neceho podobneho a nakonec jsme vybrali C-Crossra v automatu a musim uznat , ze me mile prekvapil vnitnim prostorem a nizkou nakladaci hranou .

Odesláno

Na ty fora bych moc nedával. Myslim, že po přečtení jakéhokoliv fora člověk nabyde pocitu, že každé auto je k ničemu a hrozí poruchy za mnoho a mnoho tisíc. Ale tak určitě pro orientaci dobré. Ale jak říkam, když jsem se snažil vždy zjistit o něčem něco, jen jsem zamítal další a další modely. Pokud si někdo přečte forum tady, tak si taky řekne... peugeota nikdy, to se furt jen se*e. Na forech nejsou moc vlákna o tom jak je někdo spokojen. Píší tam hlavně ti, kdo má nějaký problém. Tím ale váhu for nezpochybňuji.

to přesně sedí....:super:super

Odesláno

Já jenom potvrzuji předešlé Ostravaky - kolem tohoto bazaru jezdím denně a má tam velkou nabídku. Ale při případném nákupu buďte obezřetnější než kde jinde, protože jsem viděl, v jakém stavu některá auta vozí a jak pěkně \"voňavě\" vypadají po pár týdnech již vystavené. Téměř vše tahá z Francie.

Odesláno
To je slovo do pranice. Já bych ho měl tak rád, pěkně bych ho mazlil, umýval, luxoval... slibuju :) Když si ale koupim nějakou zaprděnou xxxxx (nechci se nikoho dotknout - prostě tuctové auto), tak to brzy omrzí.

Má to taky dvě strany. I kolegové v práci řeší, kde jsem na to vzala, proč to mám, když tím nejezdím do práce a podobně. Dost lidí si myslí, že Volvo je drahý auto a kdo ho má, je zazobanec a nebo si na to vydělal bůhvíjak. Takže netuctovost je sice fajn, ale občas někdo zareaguje divně :-(. Ale poježděníčko je fajn :-).

Jinak od volváckých čtyřkolek i automatů mě zrazoval bývalý spolužák, prý měli ve firmě 100% \"zmetkovitost\". Možná měli jenom smůlu...

[upravil dne 12.1.2012 20:24 od maturantka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...