Péťa Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 ...ted už na origo servis prdí a jezdí k Míloj čermákovi... Taky ho znám. Proto jsem se ujišťoval, zda to je překlep. Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Jo, jo - Kramerius je má krycí identita Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 no víc lidí mu ho doporučilo a má dia na Volva kvůli mazaní servisu atak...tak to am dává,nebo mu to měním já doma v garáži.... Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 jestli k tomudle inzerátu co je předmětem diskuse mohu říct,tak si piš ,že km nebudou sedět...tyhle auta jezdějí hafo km...myslím že 2,4 je zrovna nepovedenej motor,ale abych nekecal,četl jsem na forku volva hodně věcí (http://forum.volvoklub.cz/index.php) a AWD nejhorší věc ...nic nevydrží...a drahý jak svině... jo a první generace nebyla vůbec povedena....tak na to pozor [upravil dne 12.1.2012 08:11 od John_Ice] Citovat
Marcel00 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 no víc lidí mu ho doporučilo a má dia na Volva kvůli mazaní servisu atak...tak to am dává,nebo mu to měním já doma v garáži.... ma dia na mazani zavad ? :D:D asi je tych zavad vela ked musi stale mazat :D:D Citovat
Gargamell Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 jestli k tomudle inzerátu co je předmětem diskuse mohu říct,tak si piš ,že km nebudou sedět...tyhle auta jezdějí hafo km...myslím že 2,4 je zrovna nepovedenej motor,ale abych nekecal,četl jsem na forku volva hodně věcí (http://forum.volvoklub.cz/index.php) a AWD nejhorší věc ...nic nevydrží...a drahý jak svině... jo a první generace nebyla vůbec povedena....tak na to pozor [upravil dne 12.1.2012 08:11 od John_Ice] Na ty fora bych moc nedával. Myslim, že po přečtení jakéhokoliv fora člověk nabyde pocitu, že každé auto je k ničemu a hrozí poruchy za mnoho a mnoho tisíc. Ale tak určitě pro orientaci dobré. Ale jak říkam, když jsem se snažil vždy zjistit o něčem něco, jen jsem zamítal další a další modely. Pokud si někdo přečte forum tady, tak si taky řekne... peugeota nikdy, to se furt jen se*e. Na forech nejsou moc vlákna o tom jak je někdo spokojen. Píší tam hlavně ti, kdo má nějaký problém. Tím ale váhu for nezpochybňuji. Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 no třeba vím teď,že 607...05...2,7Hdi..praskaj hlavy nebo co viz vlákno straki007... někdy to je poučné... já se nepřikláním,že forum je dokma,ale někdy najdeš dobré čtení a můžeš si s nima pokecat o problémech a nemyslím tím přes forum.... Citovat
barenst Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Ja na tom volvu od kucery nevidim nic levneho , nebo me neco uteklo ? Jinak ted jsme absolvoval vyber neceho podobneho a nakonec jsme vybrali C-Crossra v automatu a musim uznat , ze me mile prekvapil vnitnim prostorem a nizkou nakladaci hranou . Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 jestli k tomudle inzerátu co je předmětem diskuse mohu říct,tak si piš ,že km nebudou sedět...tyhle auta jezdějí hafo km...myslím že 2,4 je zrovna nepovedenej motor,ale abych nekecal,četl jsem na forku volva hodně věcí (http://forum.volvoklub.cz/index.php) a AWD nejhorší věc ...nic nevydrží...a drahý jak svině... jo a první generace nebyla vůbec povedena....tak na to pozor [upravil dne 12.1.2012 08:11 od John_Ice] Na ty fora bych moc nedával. Myslim, že po přečtení jakéhokoliv fora člověk nabyde pocitu, že každé auto je k ničemu a hrozí poruchy za mnoho a mnoho tisíc. Ale tak určitě pro orientaci dobré. Ale jak říkam, když jsem se snažil vždy zjistit o něčem něco, jen jsem zamítal další a další modely. Pokud si někdo přečte forum tady, tak si taky řekne... peugeota nikdy, to se furt jen se*e. Na forech nejsou moc vlákna o tom jak je někdo spokojen. Píší tam hlavně ti, kdo má nějaký problém. Tím ale váhu for nezpochybňuji. to přesně sedí....:super Citovat
jbily Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Já jenom potvrzuji předešlé Ostravaky - kolem tohoto bazaru jezdím denně a má tam velkou nabídku. Ale při případném nákupu buďte obezřetnější než kde jinde, protože jsem viděl, v jakém stavu některá auta vozí a jak pěkně \"voňavě\" vypadají po pár týdnech již vystavené. Téměř vše tahá z Francie. Citovat
Gargamell Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Zatím mi nepřišla žádná reakce na mojí žádost o VIN. Slušně jsem napsal, že mi vůz zaujal atd. Nevim kde je chyba... Citovat
Martinsk Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Asi v kilometroch a možnosti odhalenia pravdy ... Citovat
wojtěch Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 jo čekej mi taky poslal asi až po 3 dnech... kdyby nechtěl poslat napiš stavím se ti na to vin kouknout.... Citovat
Cviklík Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Kučerovi jezdi pro auta do Francie Litevci.Převezou je do Litvy na opravu:Da pak se převezou do ČR. Citovat
maturantka Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 To je slovo do pranice. Já bych ho měl tak rád, pěkně bych ho mazlil, umýval, luxoval... slibuju Když si ale koupim nějakou zaprděnou xxxxx (nechci se nikoho dotknout - prostě tuctové auto), tak to brzy omrzí. Má to taky dvě strany. I kolegové v práci řeší, kde jsem na to vzala, proč to mám, když tím nejezdím do práce a podobně. Dost lidí si myslí, že Volvo je drahý auto a kdo ho má, je zazobanec a nebo si na to vydělal bůhvíjak. Takže netuctovost je sice fajn, ale občas někdo zareaguje divně :-(. Ale poježděníčko je fajn :-). Jinak od volváckých čtyřkolek i automatů mě zrazoval bývalý spolužák, prý měli ve firmě 100% \"zmetkovitost\". Možná měli jenom smůlu... [upravil dne 12.1.2012 20:24 od maturantka] Citovat
wojtěch Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Kučerovi jezdi pro auta do Francie Litevci.Převezou je do Litvy na opravu:Da pak se převezou do ČR. to jako fakt??? :myslim Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 to se teda vyplatí...jestli to vůbec kupují... Citovat
Cviklík Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 To jo:super.Parkrát jsem měl tu čest vidět jejich práci:D:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.