Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Dobře tu teda kamenujete...

Moje zkušenost je dobrá. Co se týče zakázky, jak bylo domluveno, tak bylo provedeno i v určinený den a čas. Měl jsem po čase jeden problém, tak jsem Strakiho kontaktoval a opět se budu opakovat. Dorazil v domluvený den i čas (asi v 5 ráno :D ) Uděla si zajížďku z Ostravy do ČB cestou do Chomutova. Vše vyřešil a přidal i "něco" navíc.

Vše je jen o domluvě a času. Pokud by čas na zajížďku neměl, zvednul bych prdel, a do Chomutova si zajel. A víte proč? Protože by mi to za to stálo. To že on přijede na zakázku až k Vašemu baráku neznená, že tam bude jezdit pokaždý jak si kdo napíše. Člověk podá prst a vy chcete celou ruku.

Myslete si co chcete. Nejedná se o reklamu, jen mi vadí, jak jsou tu lidi zaujatý. 

Edit: A ještě dodám, Straki se mi sám ozval, že má novinku ohledně Fapoff a že mi to až bude mít cestu kolem aktualizuje..

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 2. 10. 2016 at 9:50, Frantic napsal:

Nazdar chlapi pridam jednu osobnu skusenost s osobou straki007. 

Dlhu dobu som s tym otalal a nechcelo sa mi do toho, lebo som veril v napravu, ale dnes uz viem, ze sa jej nedockam, tak preto som sa rozhodol pridat sem koment,.

Dna 5.12.2015 mi robil straki fapko s tym, ze mi nan poskytuje dozivotnu zaruku v pripade problemov. Coskoro po prejdeni xy kilometrov som pochopil ze FAPoff nevyslo a auto si nadalej regeneruje. Kontaktoval som strakiho najmenej 5 x a vzdy prislo na vyhovorky (dorobit soft, dovolenka, vela prace, nemal auto apod.)

Do dnesneho dna nemam Fapko v poriadku a uz ma skutocne nebavi sa doprosovat aby mi ho prisiel urobit a dat na poriadok resp. uznat a priznat si, ze to na 2.0hdi - RHR s DELPHI nedokaze urobit.

Budem rad ked sa dotycny k tomuto vyjadri a vyvrati moje mylne predstavy, ale osobne si myslim, ze uz je to skor moja naivita...

No vidis. Tobe to dela od roku 2015, me od roku 2011 a stale na hovno. FAP vykuchanej, vse zaplaceno a auto si regeneruje jak za mlada. Pokud se sam neozvu tak neni Strakiho zadny zajem to dodelat. Bydlim sice cca. 50km od Chomutova, ale jeho zajem dokoncit co je zaplaceno = 0. Ani uz nepocitam kolikrat jsem tam zbytecne byl, zbytecny cas a zbytecna nafta a stale nedokonceno. 

Proto nechapu, jak se jen tak nekomu sam ozve s tim, ze ma novou verzi, jede na jih a 50km od domova neni schopny zajet. 

Odesláno (upraveno)

Vy dva si podejte ruce.

I auto jsem ti nabizel at prijedes a neprijel.

Tak si tady neotvirejte pusy....

Ano jeden z vas nenapíše kolikrát jsem pro vás udělal neco zdarma.

Ne.....jen napsat co jsem za cu...ka a ze k vam nelezu po kolenou.

Hlavně Frantic co. Ani nepočítám kolikrát jsem byl u tebe ZDARMA na diag kdyz ti netahlo turbo a špatné vstriky.....

A ze toto jsem si nike necetl...

Ještě doplním.

Je to prostě naprd kdyz jeden je od ruky a druhý věčně nemůže....

Pro oba mam pripravenou verzi. Ja si prostě nemůžu koupit auto s delphi a zkoušet si to tady jako kdyz jsem mel siemens. Jednoduše těch aut s delphi je malo tak se to musí dělat za pochodu a pokud nemuzu s lidma přijít na kompromis tak to trvá prostě dlouho.....

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

Petre vychladni trosku  a zase neprehanej. Ano, auto si na zapujcku nabizel to je pravda, ale ja nemam cas a naladu stale za tebou jezdit jak debil a poslouchat ze tahle verze je na 99% hotova a za par dnu je zase vsechno na hovno. To ty by si se mel snazit o napravu, sednout do auta a jet sem i kdyby to melo byt kazdy tyden s novou verzi, ktera je pro zalepeni huby zase na 99% OK. Proste je to tak. Schvalne si spocitej kolikrat jsem uz u tebe byl a jak to vzdy dopadlo, hm? Vlastne i auto jsem ti tam nekolikrat nechaval.

Mimochodem, co jsi pro me udelal zdarma? Tohle nejak nechapu?

Zeptam se te tedy jinak. Umis odstranit FAP u motoru s Delphi. Ano, nebo ne. Prosim o normalni odpoved a zadnou omacku kolem.

Odesláno

Ja sa len smejem straki na tvojej obhajobe pretoze sam vies ako sa veci maju ale hajis sa tu ako keby si bol neomylny.

Tych nespocetne krat co si u mna bol je konkretne 2x, to len pre osviezenie pamati a zakazdym som sa ta pytal co chces za diagnostiku a nechcel si NIC, cize teraz to tu nevytahuj a nehraj sa tu na samaritana. 3.x co si bol u mna si dostal riadne zaplatene za konkretny vykon- vypnutnie FAP-u, co dodnes nemam.

Pokial si dobre pamatam tvrdil si mi, ze testujes peugeota 308 s Delphi dlhsiu dobu, takze netvrd opak ze nemas moznost testovat lebo mam pocit ze pokusnych kralikov tu mas viacerych vratane mna.

Nikto nespochybnuje ze sa vyznas do aut ale osobne si myslim ze pokial nieco robis tak to rob poriadne a neponukaj sluzby ktore nemas na 100% zmaknute a namiesto chlapskeho priznania si ze nieco nefunguje sa tu vykrucas.

Odesláno

Tak ze Petre (straki007), je to par dnu co jsem se te tady na neco ptal a stale zadna odpoved na mou otazku.

Pokud mas jak pises pripravenou verzi a doufam ze finalni. Chci po tobe aby jsi se sam ozval, prijel tech 50km ke me a uvedl auto do stavu jak bylo pred lety domluveno a zaplaceno. Rovnou zapomen na to, ze k tobe prijedu a necham ti tam auto na pokusy. Kralika jsem delal uz dost dlouho a to stacilo.

Pokud to neudelas, budeme to muset bohuzel resit jinak.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

31.rijna jsem psal Strakinu SZ o dodelani auta.

1.listopadu prisla kupodivu zprava, zastav se pristi pondeli

1.listopadu jsem odepsal, ze neprijedu z duvodu prace a hlavne z duvodu popsanych o par radku vise.

Reakce do dnes? Nulova.

Odesláno

U Rakušáků dost záleží na tom, jak hodně budou chtít buzerovat a šikanovat - když budou chtít, bude se jim hodit naprosto cokoliv. Horší je to snad už jen v Německu u BAGounů, mám takový pocit, že se o tom nejednou přesvědčil i některý europoslanec, když ho odstavili a prohrabali hned za Rozvadovem...

Odesláno
před 3 hodinami, agresssor napsal:

FAP mam taky ok, a emise taky a koncovka je cerna, to je proste pakarna od nich....

Pokud jezdíš krátké trasy a neprohřeješ motor bude koncovka černá vždycky. 

Odesláno
V Sunday, November 20, 2016 at 21:19, Lada78 napsal:

31.rijna jsem psal Strakinu SZ o dodelani auta.

1.listopadu prisla kupodivu zprava, zastav se pristi pondeli

1.listopadu jsem odepsal, ze neprijedu z duvodu prace a hlavne z duvodu popsanych o par radku vise.

Reakce do dnes? Nulova.

Lada a cakal si nebodaj nieco ine? 

on ti nema jednoducho co ponuknut tak naco by sa ozyval?:) 

ponuka macku vo vreci a ludia mu za to do vesela platia...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...