Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nakupuje zde někdo na Ebay.ie? Pokud ano, byl by případně ochotnej mi tam koupit jednu věc? a kolik by přibližně stálo zaslání z Anglie, váha přibližně 8 kilo...

Odesláno

30liber za tohle + 8liber poštovné? Je to aukce, takže kdo ví za kolik se to vydraží. Pokud nemáš nikoho v Anglii kdo ti to přepošle, tak na to zapomeň. Poštovné z anglie tipuji do 10liber.

Odesláno

Není problém to vydražit a zaplatit, ale vzhledem k dopravě jen v rámci UK tak nevím co si od toho slibuješ...

BTW co v tom hledáš za štěstí, kdysi jsem opravoval spolužákovi koncový stupeň a byl tam celkem problém s těmi potenciometry všechny do jednoho chraptěly... Sice se mi podařilo to jakž takž dát dohromady, ale už byhc to raději nikdy neviděl ;)

Odesláno

On tam píše, že to pošle kamkoli. Ale poštovné má vypočítané jen po UK :(

Taky by mě zajímalo, proč někdo chce takovej krám. To snad není ani sběratelský kousek...

Odesláno

Postavil jsem toho na MBA810 sám, i dětičky co jsem měl v kroužku hromadu...několik desítek. Pokud se dobře pamatuju tak odešel za celou dobu jenom jeden a to ještě v tátově rádiu protože neměl chladič ale jen ty packy do plošňáku a jelo furt naplno s externím reprákem. Takže si nemůžu stěžovat. S ohledem na to co tenkrát bylo k dispozici OK. Je pravdou, že trochu šuměl :) ale ta ty prachy....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...