Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se omlouvám, ale u mě došlo ke změně. Bohužel na sraz dorazím jen já a dcera Verunka. Manželka bude muset být o tomto víkendu v HK a syna si sám netroufnu vzít, oba bych je neuhlídal. Tak se omlouvám hlavně Radkovi Hurvajzovi, že zas bude muset předělávat ubytování.

Odesláno

Co bungalow? je tam po jednom mistě v každym, jedeš sám?? Nebo tě šoupnu na ten 6ti lůžák na ubytovnu

A u Bigbadajohna je misto i na tom Hotelu, tak si vyber;)

[upravil dne 24/1/12 17:33 od Radek Hurvajz]

Odesláno
vem prut, treba chytime lososa :D

:D Chodíme chytat pouze v létě a na soukromý rybník,ale moc se Kubíkovi nedařilo,chtěl by si chytit kapra,ale mají tam spíš pstruhy..jinak z toho prutu je Kubík nadšený,můj kámoš-rybář-ho Kubíkovi pochválil :super:papa

Odesláno
Dobrá seš tam

Pokladník promine, ale vždycky se ve stádu najde někdo, kdo ubytko bude řešit a možná i platit na místě. Já bych se z dovolením toho letos ujal.

P.S. už jsem na zabití? ;o)

Odesláno

Musel jsem udělat rošádu v ubytování, koukněte se kde kdo spíte, omlouvám se a děkuji za pochopení, bylo potřeba ubytovat obchodaka Defendlocku

Jinak jsem to udělal tak aby ten kdo má zaplaceno za hotel nebyl na ubytovně a naopak.

[upravil dne 31/1/12 21:06 od Pe.Tr]

Odesláno

Tak jsem poslal platbu a dodatečně po uzavření přihlašovadla jsem se přihlásil. Pokud to nebude BigBadJohnovi vadit, tak bych se šoupnul k nim na pokoj v hotelu. :)

Guest minimaxa
Odesláno

No to je teda úroveň :roker

A v neděli musíme určitě zmizet do 6h ráno, páč přijede další zájezd, coooo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...