Šalda Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Radku, to bude asi největší P-C sraz v dějinách:D:D
Slipkont Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Do Ostravy to mám co by kamenem dohodil .... :D
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 idem si pre salat/tresku... vidim to tu na dlho a ide na mna hlad :D:D
BV406 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv. musim potvrdit, nelze, to je pravda !!! A fakt je konstruktér? to nevim a osobne je mi to celkem fuk ... muj osobni nahled na toto vlakno je, ze to uz hodne z vas prehani ...
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 pořád nevím jak se dostanete do toho parkoviště je to takový.....\"podzemní\" vjezd... brána se otevře jen s kartičkou. :D :D ale je to sranda, dělat, že přijedete...jdu vás vyhlížet z okna a nachystám si foťák, mmt, skočím si do tesca! [upravil dne 6/1/12 22:32 od narcotic]
Roman Bazi Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Já už nemůžu, mě už bolí břicho.
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Do Ostravy to mám co by kamenem dohodil .... :D nejsem z ostravy...to je fake nick, abych tu mohl jít
Sagic Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 pořád nevím jak se dostanete do toho parkoviště je to takový.....\"podzemní\" vjezd... brána se otevře jen s kartičkou. :D :D ale je to sranda, dělat, že přijedete...jdu vás vyhlížet z okna a nachystám si foťák, mmt, skočím si do tesca! [upravil dne 6/1/12 22:32 od narcotic] To nevadí, že to nevíš, ty to vědět nepotřebuješ
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 OK... měl bych vám dát aspoň SPZ ne? Jsou tam i jiné Audiny, ale nevím už jaké...
romik1 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 zacal som citat ked boli dve strany a skoncil som pri siedmej. rano sice idem do prace, ale serem nato. toto bude dobre:D ty si fakt pripad pre ... tak sorry. osma strana:D:D:D:xvul [upravil dne 6/1/12 23:37 od romik1]
Přema Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 No a já si myslím že už srandy bylo dost........ne??????Už je tu z toho fraška.....
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Já mám jednu, ale parkuje tam více aut. Je to parkoviště města. Nabízí pronájem.... Je to jako jedno velké parkoviště u Tesca, které je zastřešeno a zabezpečeno.
Recommended Posts