Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozloučení....něco končí, jiné začíná.

Recommended Posts

Odesláno
parkuju v garáži, která je pod parkovištěm alberta, kdo tu bydlí, zná to tu... tam můžu v autě nechat cokoliv.

musim potvrdit, nelze, to je pravda !!!

A fakt je konstruktér? :o

to nevim a osobne je mi to celkem fuk ...

muj osobni nahled na toto vlakno je, ze to uz hodne z vas prehani ...

Odesláno

pořád nevím jak se dostanete do toho parkoviště :D je to takový.....\"podzemní\" vjezd... brána se otevře jen s kartičkou.

:D :D :D :D :D ale je to sranda, dělat, že přijedete...jdu vás vyhlížet z okna a nachystám si foťák, mmt, skočím si do tesca!

[upravil dne 6/1/12 22:32 od narcotic]

Odesláno
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Já už nemůžu, mě už bolí břicho.
Odesláno
pořád nevím jak se dostanete do toho parkoviště :D je to takový.....\"podzemní\" vjezd... brána se otevře jen s kartičkou.

:D :D :D :D :D ale je to sranda, dělat, že přijedete...jdu vás vyhlížet z okna a nachystám si foťák, mmt, skočím si do tesca!

[upravil dne 6/1/12 22:32 od narcotic]

To nevadí, že to nevíš, ty to vědět nepotřebuješ :D

Odesláno

zacal som citat ked boli dve strany a skoncil som pri siedmej. rano sice idem do prace, ale serem nato. toto bude dobre:D

ty si fakt pripad pre ...

tak sorry. osma strana:D:D:D:xvul

[upravil dne 6/1/12 23:37 od romik1]

Odesláno

Já mám jednu, ale parkuje tam více aut. Je to parkoviště města. Nabízí pronájem.... Je to jako jedno velké parkoviště u Tesca, které je zastřešeno a zabezpečeno.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...