Péťa Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Tenhle na to doplatil: http://zpravy.idnes.cz/cinska-policie-resi-vrazdu-miliardare-otravili-mu-kocici-gulas-pvg-/zahranicni.aspx?c=A120104_185642_zahranicni_aha Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 tak to je masaker \"Kočku vždy zabili těsně před tím, než ji strčili do hrnce.\" mohli to aspon citlivejsie napisat sak to niesu krumple (brambory) :blicismajlik Citovat
marko306 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Pečená je lepšia. Mimochodom všimli ste si že v článku je obvinenie z vraždy miliardára? Citovat
PítrR Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Čína, země neomezených možností. Hnus.... Citovat
BV406 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 zasadne neodsuzuji, at si jedi co chteji ... holt, jiny kraj, jiny mrav ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 at si jedi co chteji ale trosku normalni zachazeni by neskodilo .. videl nekdo z vas nekdy zabery (tajne) treba z psich farem ? jakym zpusobem ubiji zvirata ? TO je teprv humus ..... Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 No u nás se k prasatům nebo jatečním bejkům taky nechovají zrovna v rukavičkách (neříkám, že mi to je jedno), ale to neznamená, že si odpustím krkovičku nebo svíčkovou. Jak psal BV406. Jestli jim to chutná, ať si to klidně jí Citovat
elton Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Ze zelím, nebo se šípkovou, mě je to jedno, hlavně když chutná Citovat
BV406 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 dnes je strasne v mode pohorsovat se nad tim, co se jinde ve svete deje, ze zrovna v cine jedi psy, kocky, krysy a kdovi co jeste, to same i v jizni koreji, to je mi celkem putna, jakym zpusobem je zabijeji bohuzel taky nemohu komentovat ... nedelejte si iluze o tom, ze na ceskych nebo evropskych farmach na jidlo se k tomu jidlu chovaji nejak hezky, naopak, takova prostredi v mnoha pripadech pritahuji jedince, kteri se na nasem jidle dopousteji tech nejhorsich nemyslitelnych zverstev v podobe brutalniho tyrani apod. ... jak uz tady zaznelo, nerikam, ze je mi to jedno, ale maso si kvuli tomu prece nebudu odpoustet ... Citovat
Mišak Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 at si jedi co chteji ale trosku normalni zachazeni by neskodilo .. videl nekdo z vas nekdy zabery (tajne) treba z psich farem ? jakym zpusobem ubiji zvirata ? TO je teprv humus ..... Si asi nikdy nebyl na kravině popřípadě na prasečaku...většina problemů se řeší sukovicí.Kamoš vozil dobytek na kamion a tem to teprv byli chuťovky.... Taky žerem kravy a zabíjimeje těsně než je jíme;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 takova pecena andulka.... staci se podivat na film sokujici asie 1,2,3 nebo jeste mam jeden dokument o jidle v asii.... o hadich farmach, kdy hada rezou zaziva a pritom chytaji krev, protoze tepla nejvic chutna.... no a jdu blejt Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Indiana Jones a chrám zkázy - ta jejich hostina s polívkou s očima, jezení chrobáků, požírání mladých ještě živých háďátek a nakonec dezert v podání chlazeného opičího mozku Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Indiana Jones a chrám zkázy - ta jejich hostina s polívkou s očima, jezení chrobáků, požírání mladých ještě živých háďátek a nakonec dezert v podání chlazeného opičího mozku Na tu scénu si vzpomínám, je to má oblíbená. Citovat
Šalda Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Mě je taky putna kde si co jí, ale zásadně se mě příčí dat něco do huby k čemu mám hluboký cit, ať už kočky či psy. U prasete nebo krávy je mě to jedno, stejně jako třeba u červů, brouků a pod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.