Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

můj sen je ford mustang GT a protože jsem holka skromná :D tak by mi stačil ten novější, spokojila bych se i se shelby :D no a takový reálnější sen je 207čka nebo 607čka :) doufám, že se konečně \"pochlapim\" a na nějaké sakra už vydělám :)))

Odesláno

nevím jestli sen, ale chtěl bych mít doma BMW 320 z roku tak 2004, chtěl bych X-traila, S-Max, OII, nový Mondeo. Hlavně nevím co a proto máme furt Fábii : )

Guest bostich
Odesláno

pipistrel :když o tom tak přemýšlím, tak spíš tohohle rudýho ďábla :D možná ty m3 zrcátka... :)

bmwe30m387.jpg

[upravil dne 2.1.2012 21:16 od bostich]

Odesláno

tak mě by stačila panamera v turbíčku ale jinak na příští rok už mám vybráno a pokud se něco nepo tak by to mělo byt i real a bude to opět peugeot

Odesláno

to by byl dlouhý seznam :) tak momentálně Peugeot 406 3.0 V6 coupé, případně 407 coupé, nebo BMW 3.řady, 5.řady, 6.řady, 8.řady, M3, M5, Toyota Supra atd. :mrk

A nebo taky nějaký kolo, až bych přišel o papíry :D

Odesláno

Nissan GTR

VW Schirocco

Peugeot 207 RC

Seat Leon Cupra

... kdybych měl někdy jedno z nich, byl bych opravdu rád a náležitě bych si to užíval :mrk:mrk:mrk

Odesláno

1) Ford Mustang Shelby GT500 1967

2) BMW M3 E30

3) Subaru Impreza WRX STi / Mitsubishi Evo

Z toho ty dvě poslední nejsou až tak nereálný ale benzínku zatím nevlastním. :D

Odesláno

@čakom prid sa pozriet niekedy na Slovensko na preteky do vrchu - Koleno starsi na nej jazdi.

o com ja?

4x4 co sa nezlakne terenu ale je pohodlne na cesty, ma nizku spotrebu, minimalne naklady na udrzbu. nizku povinnu poistku.

ale ked bude zle tak Maluch po celkovej renovacii :D

[upravil dne 2.1.2012 22:55 od automale]

Odesláno

Mě by se líbil třeba Superb II 2.0 tdi 103 kw v kombíku a v bílé barvě když už na ně musím každej den koukat v práci , ale jako sen asi lambo - jedno jaký :D ale aventador by nebyl špatný :D

Odesláno

no tak sen, kterej si snad jednou dokazu splnit je nejaky pekny SUV (snad to nazyvam spravne) od Mercedesu - ML nebo neco takoveho, ci BMW a nebo Porsche Cayenne

Pote se mi vzdycky libilo Porsche 911, to jsem chtel uz od mala...

No, mohl bych psat do aleluja, ale Ferrari ci Lamborghinim bych take nepohrdnul :D...

A pak jedno BMW 530d na takove to domaci pozvykani :D...

Odesláno
@čakom prid sa pozriet niekedy na Slovensko na preteky do vrchu - Koleno starsi na nej jazdi.

na to nemusi na slovensko :) staci, aby si sjel 50km na Pribramskou rally. Kamaraduv bracha jezdi se 130LR.

Jinak ja si svuj sen splnil. Ale urcite by mi nevadila Toyota Hilux, Peugeot 508 (RXH) a co se sportovnich aut tyce, tak u me pomerne jasne vede Aston Martin DBS s Lamborhini Aventador a ze starsich rocniku tenhle krasavec: Jaguar XJ220

[upravil dne 3.1.2012 00:16 od švejk]

Odesláno

BMW 7 ! :D Posledny model, a asi by mi bolo uplne jedno s akym motorom :D

S cenovo dostupnejších by mi stačila aj 5 ťka alebo 3 jka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...