Stuchy Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 chlapi mám problém ... po výměně pal. filtru mi auto po ujetí 30km jede v nouzovém režimu...nějaké nápady beru jakékoli p.s. svítí kontrolka motoru Citovat
koblih69 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Nasadil jsi dobře ty rychlospojky? Dal jsi O-kroužek? Dotáhnul jsi víčko? Citovat
Stuchy Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 jo všechno v pořádku filtr origo (knecht) dotaženo,hadičky dobře zacvaknutý O-kroužek na svém místě Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 první chce vědět proč je to v nouzáku...takže dia...... Citovat
marko306 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Vyčistil si aj púzdro filtra od bordelu? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 ta výměna filtru s nouzákem nebude mít nic společného , to by neujelo 30 km bez problémů Citovat
Stuchy Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 jo vím že je potřeba DIAG ale do práce jdu až 2.ledna a zejtra jedu z Plzně do Č.Krumlova a že bych chtěl jet na nouzák celou cestu Citovat
Stuchy Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 taky si myslím že to s nouzákem nebude mít nic společného...vidím to na váhu vzduchu protože snímač tlaku vzduchu je novej Citovat
Stuchy Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 tak nevím čím to je do Krumlova na nouzák domů ok dneska cesta do práce zase na nouzák ve středu to jde na DIAG Citovat
Vítek1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 a vylil jsi zbytek nafty z pouzdra palivaku pri vymene? jestli se nahodou nepricpal DRV [upravil dne 2/1/12 15:29 od Vítek1] Citovat
Stoat Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Mě se auto náhodně házelo do nouzového režimu nebo se rozsvítila kontrolka motoru a auto jelo normálně. Někdy zhasla po delší jízdě nebo po několikátém nastartování. Diagnostika říkala pokaždé něco jiného a nikdy to nebyl ten problém. Bádali nad tím jak \"garážisté\" s diag tak i origo servis a nepřišli na to. Tak jsem se s tím pral rok a autu se nic naštěstí nestalo. Nakonec na radu známého, co dělá do elektroniky na lokomotivách a dějou se jim podobné \"neodhalitelné záhady\" jsme se podívali na ukostření. Pod baterkou byla kostra dosti zkorodovaná -> nový šroub do nadkolí s matkou, očištění rzi na plechu, namazání kontaktní vazelínou a od té doby pokoj. Citovat
Stuchy Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 vítek1- ne to jsem nevylil... a dá se vyčistit ten DVR ventil ??? [upravil dne 3/1/12 07:26 od Stuchy] Citovat
Stuchy Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Stoat: baterkou to nebude ta je ošištěná a nastříkaná sprejem na baterie .... jinak poznatek z dnešní cesty do práce 5km na nouzák pak tak 100m auto cukalo vůbec nechtělo jet pak 20km po dálnici naprosto normálně 200m v nouzáku a zbytek cesty normálně už mi to fakt sere.... Citovat
Stoat Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Já nemyslel baterku, ale kostru pod baterkou. Teď nevím co je tam přesně kostřený, ale je tam chycená kostra do vnitřního blatníku/podběhu přes šroub co byl zrezlej a to mi dělalo ty popsaný alotrie. Netvrdím, že to může být tvůj případ, ale jen další nemilá zkušenost s peu. Jinak mi to dělalo to co píšeš. Chvíli to jelo v nouzáku a pak úplně normálně. Po pár kilometrech nebo několika nastatrování nebo to taky jelo celou cestu v nouzáku a pak byl třeba měsíc pokoj. [upravil dne 3/1/12 21:02 od Stoat] Citovat
bob cv Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Ahoj. Měl jsem podobný problém. Auto škubalo,skákalo do nouzáku a někdy jelo uplně v pohodě. Na diag u strakiho mi zjistil ,že se mi ztrácí tlak na railu a řekl že je to nejspíš vadný snímač tlaku na railu a at zkusím jiný. Jenže nový stojí asi 3ku, tak jsem si řekl že ho nejdřív zkusím vyčistit a prostříkat kontaktolem. Když jsem ho vyndal i s kabelem který do něho vede a je schovanej za startérem ,tak jsem zjistil že ten kabel jak se otírá o motor za tím startérem tak je prošoupanej a zkratuje. Po očištění a zaizolování je vše OK:papa Citovat
fifowole Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Me svitila kontrolka motoru 2x poprve kdyz mi vypadla hadicka myslim od EGR ventilu podruhe kdyz jsem vzal spatnou naftu (a to mi pak delalo jako tobe, cestou tam svitilo zpatky nesvitilo, pak zase svitlo) Citovat
Stuchy Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 no jenomže já tam za dobu co auto mám nedal nic jinýho než Vervu dneska jsem byl v Peugeotu na DIAG a váha vzduchu je v čudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.