daneva Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Ahojky, mám takový zvláštní problém. Řazení mi jde v pohodě, ale pokud jedu nějakou dobu v koloně, kde pořád vyřazuji, zařazuji za 1 max za 2, tak po nějaké chvíli 1 nechce skočit prakticky vůbec (jen silou) a 2 se tam taky moc nechce. Když dojedu a auto pak nechám nějakou dobu stát, tak je zase vše ok. Nevíte co to může být? Citovat
P607Olda Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Padá spojka? Zkus potáhnout spojku špičkou nohy nahoru. Citovat
daneva Odesláno 25. prosinec 2011 Autor Odesláno 25. prosinec 2011 spojka je v pohodě, nedávno zůstávala dole, tak se měnilo lanko a je ok Citovat
bezdo Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 S problemom ti neviem poradit,ale skusim ako sa mu mozno vyhnut. Ja zasadne ostavam v kolone v pravom pruhu,(ide plynulejsie a mnohokrat najrychlejsie a to preto lebo su tam kamionisti a ty neradi skacu na brzdy a idu plynule s vacsimi medzerami).Tam si zaradim dvojku dam nohu z plynu a vacsia medzera,popripade ak to ide pomalsie 1 a trosku plynu. Vyhnes sa radeniu,tebe to mozno pomoze kvoli prevodovke,ja to musim robit kvoli kolenu,lebo v tejto polohe ma zacina neskutocne bolet pri castom vytlacovani spojky. Citovat
roura Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Mel jsem ,nebo spíš mám uplně ten samý problem,jen u 306...už jsem se zde na foru ptal a nikdo nevěděl.Připadá mi jak kdyby to reagovalo na teplotu té spojkyČím časteji se používá ,tím se víc ohřívá a hůř se řadí ale proč ,to nechápu..Jediný zatím řešení je jak píše bezdo...od té doby se to už tak často neobjevuje... Citovat
daneva Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 díky, tak to teda takhle zkusím, ale i tak jsem z toho poněkud nervozni. S tou teplotou to tak asi bude, protože pokud zastavím jen na chvíli, tak se problém opakuje, ale pokud stojím déle (zatím se to ochladí), tak to pak jde v pohodě Citovat
Nanjua Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 že je to úplně normální. 206 má prostě špatné řazení. Taky se s řazením v kolonách někdy peru, 1 řadím jen až když téměř stojím na místě jinak tam hážu dvojku. Když se nedaří, pomůže vyšlápnout a znovu sešlápnout spojku. Citovat
daneva Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 tak to mě trochu uklidnilo, díky Citovat
roura Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Tak ted mi v tom začalo cosi rachotit,někdy až pískat...při sešlápnutí spojky to přestane.Rachot se ozývá většinou při neutralu a když je auto v klidu.Nejsem si ale jistý jestli je to ze spojky,nebo z převodovky..je nějaka možnost jak to zjistit? Spojku už mám objednanou a čeka na vyměnu ale v připadě špatne převodovky by to byl problem Citovat
roura Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 jo jo ,to je ono..tak jestli je to jen to ložisko,tak jsem rad Pujde tam cela nová sada. Doufam že to konečně odstraní všechny tyhle problémy . [Edited on 15/2/12 15:05 by roura] Citovat
daneva Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 tak jen pro informaci pro všechny - byla v háji spojka - vyměnila se a je to ok Citovat
Gramofonový maniak Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Ahoj. Mám problém. Peugeot 206cc. Najednou mi přestal řadit ale když je vyplí motor,tak to normálně jde.. Neví někdo co s tím?Díky Jarda. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Tak to vypada na spojku, jako by byla stale v zaběru. Ale nepišeš jiny projevy tak nevim PaKr a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Mohla by to být spojka nebo teoreticky ještě spojkové lanko. Ale kdysi jsme to měli i na služebním a pokud si pamatuji, tak to skončilo výměnou celé spojky. Ještě ( pokud je možnost) tak na rovině zařadit (1 nebo R ) a pak startovat . Bez ručky, bez brzdění pedálem, jenom se sešlápnutou spojkou. Pokud se auto začne rozjíždět, tak spojka nevypíná, pak už zbývá zjistit proč. Radek Hurvajz a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.