Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Opět? není to na reklamaci? ;)

To je takový problém s výfukem u 1.6? Já ho sundával na 1.4 a docela pohoda, stejně tak HDi.

Odesláno

Nj opět, před těmi třemi lety jsem to vyndal a nechával v práci svařit a dal pod svár ještě výztuhu v podobě trubky. Do včera to drželo. :roll

I kdyby to dělal servis, tak nevěřím, že po třech letech by to uznali. Teď se obávám, aby nebyl katalyzátor už na tolik shnilý, že nebude k čemu vařit. :myslim

Odesláno

taky asi začnu dávat bokem plechovky :) štěstí že u mě snad klid, výfuk byl jak píše MilanF1 dělán v dubnu a i když tam je upravovaný středový díl začátek a koncák jsou snad OK (ťuk ťuk)

Odesláno

Ja mel ted v uplynulem cca pul roce investic pomerne hodne, viz. moje vlakno. Ted neco vpredu vpravo delsi dobu klepe, zatim to jezdi a na zdroj jsem neprisel. Tak leda jestli to bude neco neutazeneho pripadne vymena nejakeho cepu. Ale nebylo by spatne mit od vetsich investic typu vyfuk, spojka chvili klid ....

Odesláno

Tak já to už jsem taky dal dost do auta, teď nic nezlobilo, až na to odlepený okno. :D Tohle je tak trochu naplánovaný. :roll Snad to půjde ještě svařit a bude k čemu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ti to zere ja jel dom za 7,4 a to je m se necoural a na onu beru taky :-)

Odesláno

Nj, když já jezdím jenom couračky. V tyhle spotřebě je tankování v Mladých Bucích, cesta dom, do HK, kolem komína a včera do těch Milovic. Když jsem jel napříč republikou o dovolený, tak spotřeba byla 7l/100km. Jo a taky jsem měl díru ve výfuku. :D

Odesláno

to je fakt nejak hodne tvl musim zas zkusit nekdy zmerit tu mou spotrebu ale ted jsem mel uplne prazdnou nadrz, natankoval za 800 tedy priblizne 22 litru a denni pocitadlo ukazuje 300km, sviti rezerva, ale jeste neni uplne nadoraz ...

Odesláno (upraveno)

Netýká se to Pažouta, ale Forda. Dnes jsem s ním byl v práci a volali mě z vrátnice, jestli mám červeného Forda s vozejkem na parkovišti a jestli můžu přijít. No a tady výsledek. :(

uqateny5.jpg

e7yqysag.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Jak je to s plněním od pojišťovny, když se ten šťouchanec stal na parkovišti v oploceném areálu? Neví někdo? Jinak odhad škody dle klempíře, tak 7000,- blatník vytáhnout a stříknout a stříknout i podřené dveře a vyměnit lištu na dveřích. :blink:

Odesláno

Tak kdyz to bylo v oplocenm arelu a nekdo ti volal ze mas nabourany auto tak musel i toho dotycneho videt ne? Jinak pokud to mas nafocene vsechno tak to normalne posli na pojistovnu a ona ti to bud necha opravit nebo opravi rozpoctem ale byt tebou dam to do autorizaku ford a  at to pojistovna proplati.

Odesláno

Přesně takhle nám pán s i20 líznul služební fiestu, jen s tím štěstím že nic nepromáčknul, jen na tom nechal modrou barvu, tak jsem to přeleštil a není vidět nic. Pán povídal, jééé jsem se nějak netrefil, a místa tam bylo na tatru :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...