koblih69 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Kucí kašlete na to, tohle téma si nezaslouží nějaký flame Citovat
kveton Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Pan Havel zemřel a vy řešíte takové hovadiny? Byl, je a bude to Pán s velkým \"P\", který si podle mě zaslouží své vlákno kdekoliv! A pochybovat o jeho kvalitách by mohl pouze člověk, který toho v životě dokáže minimílně stejně jako on, jiný nemá právo! narazil jsem na krásný článek, doporučuji přečíst, hezké psaní http://jinepsani.blogspot.com/2011/12/kresla-u-stolu-v-ceskem-nebi.html Citovat
h4wk3y Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Je mi ho lito jako kazdeho dalsiho zesnuleho cloveka... Dokazal toho hodne, ale taky hodne toho nedokazal... Myslim, ze v te dobe mel vetsi moc to jeste zmenit.... http://pipek.blog.idnes.cz/c/234865/Havle-omluv-se-mym-rodicum.html Citovat
romik1 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 velmi sa nechcem vyjadrovať či zamknúť, alebo nie.úsudok si musí urobiť každý sám čo má napísať. ten príspevok v prvom vlákne bol podla mojho názoru úbohý... ako niektorí písali, tak nesúhlas s niekým sa dá vyjadriť aj slušnou formou:myslim Každopádne Václav Havel bol náš prvý demokratický prezident a mal svoje klady aj zápory. u nás zlikvidoval zbrojársku výrobu a tá nešťastná amnestia tiež nebola výhrou. ale pokiaľ viem tak žiaden iný politik nebol viackrát nominovaný na nobelovu cenu mieru!!! Síce som bol zasran ked bola revolúcia, ale v podstate politiku a dianie u nás aj u vás trochu sledujem. Mám rodinu v čechách a proste to stále beriem ako Československo... Málo kto urobil toho toľko ako on. Mohli by sa od neho politici učiť. nielen vaši ale aj naši... ps: velmi nerád vidím nejake hadky na fóre. je to síce zaujímavé čítanie, ale nikomu to nič nedá. v prípade pravidlá porušujúceho príspevku by som dal ban a nezamykal cele vlakno. skor by som vymazal vulgarizmy a pod. Citovat
Demo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 .... Svůj příspěvek jsem radši vymazal, abych nedostal BANána.... Osobně si o VH myslím svoje.... Ale to nepatří na automobilové fórum... [upravil dne 18.12.2011 22:21 od Demo] [upravil dne 18.12.2011 22:22 od Demo] Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 takze jine vysvetleni.......... nebo je to tvuj soukromy nazor o tech nulach, nebo jsi Kurte preste jen zaujaty??????? Me to fakt zajima, zamykas jak zbesily, a u meho prispevku nepravnene....... Mozna i toto me sere na clubu?????? Ze si lock da admin, kteremu neco nevyhovuje??? Viz Prema a poklice? To bylo taky agresivni tema? To téma o poklicích sem si zamkl já sám a bylo tam psáno na přechodnou dobu a bylo to myšleno ze srandy.... tak vůbec nechápu proč to sem vytahuješ.... no, protoze, ze srandy se da zalockovat kdejake vlakno...ze. Premo, to nic proti tobe, ale ac jsi to udelal ze srandy, tak takto muzes zalockovat cokoli, a pak rict, to bylo ze srandy.... Muze se lockovat za urcitych pravidel, a tva legrace do nich nepatri. Kor kdyz tema zalozil Koblih69 a Nanjua aktivitu potvrdila:), je tomu tak? Na prechodnou dobu = v tu chvili jsem nemohl hlasovat pro ruzove poklice Jako vedouci pracovnik urciteho pracovniho kolektivu uznavam toto, vedouci ma jit prikladem...........a vim, ze kdyz ja budu porusovat pravidla, tak co muzu cekat od lidi pod sebou? Citovat
Přema Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Kdyby to nebylo téma o mě tak bych si to nedovolil...... nebo o něčem víš???? A o vedoucím pracovníku mi nic neříkej, ten sem taky ..... Citovat
Dadadavid Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Hoši,snad se kvůli tomu nebudete tady hádat,tak prostě napíši svůj názor za sebe,ostatních si nebudu všímat a hotovo ne?? Ať se každý vyjádří,nikoho neovlivňujte a na nikoho nereagujte a hotovo..bože muj.. Citovat
romik1 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 téma: Václav Havel zemřel uniklo mi niečo? nieje to pekné... sry Dadadavid ma predbehol... [upravil dne 18/12/11 22:32 od romik1] Citovat
Nanjua Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 K tomuto tématu. Ještě dneska jsem doufala, že se to fora vyhne obloukem. Mrzí mě, že tahle \"mediální bomba\" buchla i tady... [upravil dne 19/12/11 10:07 od Nanjua] Citovat
ZoSo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 nanjua: neboj, dyť se to tu vlastně ani neřeší - zatim se toho o tomto tématu moc nenapsalo - zatím, se vyjednávají podmínky diskuze;) Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 zamceni urciteho tematu vysvetleno do Premy v SZ. [upravil dne 18/12/2011 23:00 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 hmmm jako Facebookář musím taky konstatovat že mě mrzí že najdu toto téma i tady na klubu .... ach jo ... FB je tím prolezlý každý si prostě potřebuje buď uplivnout nebo dát \"RIP\" .. Citovat
tadom Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Jsem na několika fórech, ale to co čtu tady nikde jinde vidět není. Pan Havel demokrat každým coulem by byl proti jakékoliv cenzuře a už jen obhajování zamykání, protože názor jednoho člena se někomu nelíbil je proti základním myšlenkám Pana Havla. I špatný a hloupý názor je názor a dotyčný má právo ho vyslovit a ostatní si o něm můžou jen něco myslet, ale tím to končí. Překvapuje mě co za komunitu tady vlastně je (můj názor je ten jediný správný...). Pan Havel byl velikán, jeho skon se dal už delší dobu očekávat, vzhledem ke zdravotnímu stavu a věku, by už asi nic nového této republice nepřinesl. To že udělal i nějaké přešlapy je taky pravda, ale zde platí stonásobně \"vyjímka potvrzuje pravidlo\" pro mě byl Pan Havel demokrat a díky němu to i zde neskončilo jako třeba na Balkáně. Vzpomínku a vyslovení názoru na jeho práci si zaslouží a ten názor může být opravdu takový i makový... [upravil dne 18/12/11 23:22 od tadom] Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Jak jsem psal už jinde, p. Havel pro mě byl a zůstane vzorem toho, jaké lidi bych kolem sebe chtěl potkávat v co nejvyšším počtu. Samozřejmě je pravdou, že ve svém životě udělal i několik přehmatů (kdo ne ??), ale množství těch správných rozhodnutí jednoznačně převažuje. Co se zamčení diskuze týče, s Kurtem jsme si to přes SZ vysvětlili (byť já v první chvíli vylítl jak čertík Bertík) a jeho vysvětlení jsem přijal (a po přečtení názoru paka lapeho i pochopil). To, co se ale odehrává v této diskuzi mi možná vadí ještě mnohem víc než ono zamčení - řešit v tématu, které má být věnováno památce tak vyjímečného člověka, systémové záležitosti fóra mi přijde hodně mimo mísu - jsem pro vyčištění tématu a přenesení diskuze o zamykání tam, kde je její místo. [upravil dne 18/12/2011 23:43 od Medvěd] Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 a po přečtení názoru paka lapeho i pochopil ... aha taky na to ted koukam .. no ze je nekdo schopen takovou blitku tady prezentovat mi hlava nebere a chapu duvod pro zamceni takoveho vlakna ... bohuzelů jakakoliv politika se zvrhne ve flame, taky mi tady jedno \"nepohodlne\" (asi) vlakno cenzor zamknul .. ci smazal ? .. a to ani cista politika nebyla .. Citovat
PítrR Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Dobrý den vespolek. Dovolím si také malou poznámku. Nejdřív k původnému tématu. Václava Havla sem měl rád jako člověka i jako prezidenta a politika se svéráznými názory. A teď k cenzuře tady na foru. Myslím si že téma: Václav Havel tady bylo založeno správně a že patří i na automobilové forum. Myslím že toto forum má díky dobrým moderátorům velmi dobrou úrověň ( na rozdíl od jiných automobilových fór ) a žádné téma by nemělo v sekci Pokec být potlačováno a cenzurováno. (samozřejmě s vyjímkou rasismu, vulgarity aj.) Jak již tu několikrát bylo řečeno, každý má právo na svůj názor a nikdo nemá právo nikomu jeho názor vyvracet i když zdravá debata a opozice je někdy na místě. Ale názor Lapeho jde daleko ode mne a každý si o tomto člověku udělá názor sám. Citovat
Kurt Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Prosím všechny, kteří mají potřebu řešit uzamčení témat založených k této události, a kterým nestačí toto moje vysvětlení, nechť to řeší jinde. Založte si na to třeba další téma. Citovat
švejk Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Jak pise Stibto. Facebook je toho plny. Ja si taky prispel svoji troskou do mlyna.. Ackoliv jsem pana Havla nikdy nepotkal, celou sametovou revoluci jsem prozil v plenkach, presto vsechno musim rict, ze to je clovek, ktery by se mel stat vzorem. Ano, nebyl dokonaly. Nikdo nejsme, ackoliv si to nekteri mysli. Vaclav Havel byl velky clovek, ktery dokazal nemene velke ciny a mel by byt pamatovan za tyto ciny, nikoliv za tech par jeho preslapu. Tento clovek nebyl jenom symbolem demokracie v Ceskoslovensku, ale take clovek, ktery pro sve presvedceni musel mnohe protrpet. Navzdory tomu, ze se v posledni dobe na verejnosti neprojevoval a ikdyz se na zaklade jeho zdravotniho stavu dal jeho odchod ocekavat, bylo hezke vedet, ze je tu porad s nami. Neprosim vas, abyste na nej jakkoliv menili svuj nazor, ani po vas nechci abyste kvuli nemu nejak truchlili. Prosim vas jenom o to, abyste mu projevili uctu, jakou si on bezesporu zaslouzi. P.S. Nevim jak vy, ale ja povazuji vyjadreni \"RIP\" za vrchol hulvatstvi, zvlast v tomto pripade. To se snad k tomu nevyjadrujte vubec. Vzdyt to ma takovy \"krasny\" preklad a jsem si jist, ze toho pro nas vsechny udelal tolik, ze si zaslouzi daleko vic, nez 3 pismena, ktera reprezentuji zkratku v cizim jazyce. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Je mi z toho všeho tak nějak smutno... ze smrti člověka, kterého jsem poznal osobně... z chování některých lidí tady na foru... nechme toho alespoň o Vánocích... přejme \"Panu\" prezidentovi klidný odchod, ať už se jeho některé činy někomu zamlouvají nebo ne.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.