Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nějak jsem procházel všecky slepé uličky v menu RT3 a došel jsem k něčemu co bylo pojmenované jako \"záložní baterie\"(nebo podobně) a měl jsem to na 0%... neví někdo k čemu to je dobré? a jesli se to dá dobít,či vyměnit?

Díky

Odesláno

je to záložná baterka k RT3 a má za úlohu držať napätie, keď nabíjaš akumulátor - nevymažú sa ti nastavenia rádia(čas, dátum, ...) ;)

Ak sa nemýlim:papa

[upravil dne 15/12/11 13:49 od Ferry]

Odesláno

Mě teda ukazuje 100% a při odpojení batrky se zrovna čas a datum smaže.

Měla by být vevnitř RT3, něco jako v PC na BIOS.

Edit: Podle té stránky je to pouze na nouzové volání při vypnutí hlavní baterie. to teda čumim :o

[upravil dne 15/12/11 13:54 od jarmyl]

Odesláno

Koukal jsi na ten odkaz, který jsem sem dal? Tam je napsáno, že baterie je při dodržení určitého postupu vyměnitelná a není nabíjecí. A její životnost se odhaduje na 7 let.;)

Odesláno

No píšou tam:

To není nabíjecí. Důležité: zvláštní postup, musí být použit při výměně baterie. (google překlad:D)

Já bych se do toho nehrabal, ale fandim ti :aut

edit: zase pozdě :mad:

[upravil dne 15/12/11 14:11 od jarmyl]

Odesláno

Pokud jsem to dobře pochopil, tak je tam v podstatě jen kvůli umožnění nouzového volání v případě odpojení baterie při nehodě. Takže při normálním provozu by to asi vadit nijak nemělo...

Odesláno

Pánové hledejte, někde tu o té baterce bylo vlákno. Musí se dodržet nějaký postup při výměně. Jelikož RT3 nemám, tak jsem tomu nevěnoval velkou pozornost.

Odesláno

Joozino: Vlez přes menu do \"Palubní počítač\", \"Diagnostika\", \"Záložní napájecí baterie\" (Unit backup power) a tam to uvidíš.;)

[upravil dne 15/12/11 22:53 od Mike407]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...