Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nejdřív se omlouvám , ale nenapadá mě , kam to vložit.

Otec bude v příštích 14dních nejspíš prodávat svýho Peugeota Partnera.Chci se zeptat, mohl by mi někdo poradit , co si za něj tak říct?

Takže něco o autě :

Peugeot Partner 1.9D (WJZ 51kw) edice Saint Tropéz:D

R.v. :12.6.2000

STK: 4.2013

Najeto : něco přez 207 tis.km

Výbava:1x airbag,1x šoupačky,el.okna,klima,ovládané zrcátko spolujezdce,servo,imobilizér,rádio a to bude asi všechno :)

Výměny : 164tis.km - výměna oleje

168tis.km - rozvody

180tis.km - výměna oleje,pal.filtr,vzduchový filtr

202tis.km - výměna oleje,přední brzdový destičky

Teď nedostatky : kosmetický vady,není to shnilý , prostě pár škrábanečků za ty roky ,nejdou z venku otevřít šoupačky (pokusím se do té doby vyřešit) , není naplněná klima , kdybych ještě na něco přišel , tak dopíšu :)

Neplatí se EKO daň, nový zimní gumy

Fotky pro představu zde , ale některý jsou fakt hrozný :( : http://810810.rajce.idnes.cz/PUG .

Díky za vaše názory a kdyžtak prosím adminy, aby přesunuli topic do správné sekce.:)

[upravil dne 10/12/11 20:28 od Paulie406]

[upravil dne 10/12/11 20:40 od Paulie406]

Odesláno

2 hYena : Já právě prolezl Tipcars,Bazoš,Sauto atd a nikde není auto se stejným rokem,motorem a výbavou a podobnýma km,tak proto se ptám :) Já si myslel tak těch cca 55000,- kvůli tý EKO a novým gumám , no uvidíme:) Rád uvitám další Vaše poznatky a mimochodem , zůstaneme v Peugeot klubu jestli to dopadne ;)

Odesláno

Nedavno jsme koupili pěknou xsaru break hdi 66 se stejnou výbavou 2001 za 56000Kč. 2 měsíce nový náplně, rozvody, kotouče, desky, zadní náprava i s tlumičema, 2 díly výfuku a další věci. Skoro nový zimáky kleber. Pár malejch vad plastů v interieru. A po třech týdnech upadla tyčka od převodovky a nešlo řadit :o jinak ok.

Tak to můžeš porovnat.

Odesláno

Tak to byla za pěkný prachy Benžíku :) Jenže tohle je obyč. atmosféra , která se HDi nemůže rovnat,ale zase co se týče spolehlivosti, tak musim zaťukat :) Uvidíme skusím to s těma 55ti a buď se ženich najde a nebo to nedopadne no :)

Odesláno

Na SK idú tieto autá aj pod 1000€,v priemere si zaň predávajúci pýta 2000€-čo je cca 60 000sk. Ja sám mám takéto auto,a pri cene za akú sa dá predať ... :bojim Asi ho doderiem,:super

Odesláno

To auto právě ještě nechceme prodat, protože nevím,jestli to druhé dopadne :) Koukal jsem na net a myslím si že bych těch 55000,- za něj dostat mohl , protože se neplatí ta EKO ,což jsou 3 litry dolů + gumy za 3jku a auto mělo veškerej servis,jinak bysme ho ani neměli.

Je přez mýho strejdu mechanika,kterej ho servisoval,takže víme co s ním bylo a nebylo. A nerad bych za něj dostal v aukci 23502,1,- :D

Odesláno

Gumy ti nikdo neocení, na to zapomeň, eko jakž takž, a pokud porovnáváš s inzercí, nezapomeň, že tam jsou ceny inzerované, nikoliv ceny realizované - a že to leckdy bývá sakra rozdíl.

Odesláno
má to auto nějakou jakous takous dokladovatelnou historii ? Myslím před tím než jste to dostali do ruky Vy ?

Servisku to nemělo,ale nějaký faktury za díly myslím někde jsou :)Před námi to měl táta kamaráda mýho strejdy, ten se o auto staral , a vždycky když něco bylo potřeba,tak to auto taky dostalo. :) S autem jsme spokojení , ale přez strejdu snad dopadne novější Berlingo rok 2006 , to je taky důvod prodeje :)

[upravil dne 11/12/11 21:56 od Paulie406]

[upravil dne 11/12/11 22:02 od Paulie406]

Odesláno
Gumy ti nikdo neocení, na to zapomeň, eko jakž takž, a pokud porovnáváš s inzercí, nezapomeň, že tam jsou ceny inzerované, nikoliv ceny realizované - a že to leckdy bývá sakra rozdíl.

S gumama máš pravdu , ono je pravda , že dneska radši každej sleví na ceně aby kšeft vůbec byl...

Odesláno

Tak jsem k tomu dneska našel fakturu , je teda z roku 08 ale jsou tam dělaný rozvody,vodní pumpa,tlumiče,čepy a dost dílů na podvozku:)

Celkem to byl servis asi za 20 tisíc

Odesláno

No chtěl jsem se právě poradit se zkušenějšíma,než jsem já, ale myslím že bysme na těch 55000,- mohli začít.

Auto půjde na prodej začátkem ledna,inzerát pak hodím i sem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...