Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Jakej svatební? Dal bych, ale já fakt jinou nemám Ale můžem si jí někde pújčit Citovat
Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Asi něco takovýho, možná ty světla pod sebou ne v mezerách... Ale dik, aspon mám představu a o čem přemýšlet... Citovat
Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Peta: Tvůj názor zní velice odborně, ses mohl klidně rozepsat [upravil dne 11/12/11 12:04 od Schreek] Citovat
koblih69 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Schreeku to že jsem to tam naplácal neznamená že se mi to líbí, pro mě osobně neexistuje asi žádná varianta LED, kterou bych na 407 snesl, ale třeba se pletu. J Citovat
Přema Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Tagle si to myslel? Tak to je horší než ta první varianta Citovat
Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 koblih69: Chápu, třeba vymyslím něco zchůdnějšího... Citovat
Péťa Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Peta: Tvůj názor zní velice odborně, ses mohl klidně rozepsat Tiskový mluvčí Přema :D To napsal. První varianta mi přijde použitelná a zajímavá. V tý mřížce to je strašný. Ale zajímavý je rozbor tadoma, vypadá to, že má s homologací pravdu. Prodejce si pochopitelně vychvaluje zboží. Citovat
Přema Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Stane se to hooodně málo ale tentokrát máme s Petou stejný názor...... Citovat
Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Co se homologace týče, tak jedno světlo se skládá z pěti navzájem propojených modulů. Na každém je evropská homologace a značka DRL, at mi někdo ukáže čemu to odporuje, já v tom problém nevidím... Citovat
.mycTD Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 taky se mi to nelibi, ale nevidim zadnou lepsi variantu. minimalne ne o tolik lepsi, aby vynahradila tu praci s predelavanim. takze jestli to tam mas namontovane takto, tak bych to nechal byt. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 mě se to líbí , ten usměv , ale jinak DRL jako takové nemusím. Citovat
Šalda Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Nešlo by to udělat podobně jako to mají 308??To se mě líbí Citovat
Nanjua Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Mě se i docela líbí, když jsou ty diody nahuštěné na sobě, trošku mi to evokuje světla 508 Citovat
robozv Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 nieco taketo????? sory ja som to neprekladal http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=sk&prev=/search%3Fq%3Dforum%2B308%26hl%3Dsk%26biw%3D1366%26bih%3D600%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.sk&sl=fr&u=http://www.forum308.com/viewtopic.php%3Ff%3D27%26t%3D2434%26sid%3Dae28c79963b5f5c640d5599034188cab&usg=ALkJrhgBLCOyczPZo2jWFr6orMQrpNRY6A Citovat
alternativ Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Je to sice originalni, ale dej bacha, at se Tvoje auto brzy neocitne na www.tuzing.com Jinak k te homologaci, kdyz tam je treba E1 a napis DRL, tak to v zadnem pripade neznamena, ze to nejakou homologaci ma. Ten rakosnik, co to vyrabi, Ti tam napise cokoliv. Navic pochybuju, ze tohle by splnilo vyhlasku o pozici DRL na aute. [upravil dne 11/12/11 14:41 od alternativ] Citovat
Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 alternativ: Pozice je zcela dle vyhlášky... Homologaci to má, tím to pro mě jako koncového zákazníka končí... robozv: led pásky na autě rozhodně nechci ani vidět, to neni o ničem... Citovat
tadom Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Co se homologace týče, tak jedno světlo se skládá z pěti navzájem propojených modulů. Na každém je evropská homologace a značka DRL, at mi někdo ukáže čemu to odporuje, já v tom problém nevidím... Citace ze stránek prodejce: Základní pravidla pro dodatečnou montáž světel pro denní svícení: - na jedno vozidlo se montují dva kusy (jeden pár) světel - umísťují se ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm na přední část vozidla - vzdálenost světel od bočního obrysu je max. 400 mm a vzájemně mezi světly min. 600 mm (u vozidel s šířkou menší než 1300 mm je povolena vzájemná vzdálenost 400 mm) - světla se musí rozsvítit automaticky po zapnutí zapalování (nastartování motoru) a zhasnou po jeho vypnutí - při rozsvícení obrysových světel musí světla pro denní svícení automaticky zhasnout Viz silně vyznačená část, proto jsem se ptal jak je homologace vyznačena na světle, protože je jednoznačně určeno jak mají být denní světla označena. Jediné co by podle mě bylo schůdné by bylo označení DLR 1/5, DLR 2/5..... Takhle označená jak jsou, není poznat kolik jich má homologaci. To bych mohl namontovat na předek dva, tři .... páry jakýchkoliv světel a tvrdit, že patří k sobě. To že dávají homologační protokol je hezké, ale pčr vcelku nezajímá, není v českém jazice, stejně tak němce ne není v němčině, slováka.... Nebrojím proti těm světlům, ale chci světla homologačně čistá, tyhle pecky jsem si dovedl představit jak je na Experta dostat i s nasměrováním dopředu a vodorovně, ale celá úprava je na nic pokud to není \"čisté\" nechci jen tak řezat do nárazníku, abych to musel pak vyhazovat a měnit nárazník za 15 litrů (bez laku)... To co mám teď je víc než 40cm od obrysu vozidla a jen 50cm od sebe, tyto dva rozměry porušuji, pokud mě někde bude \"prudit\" policie, tak utrhnu kabel zapojení a rozsvítím normální světla a závada je odstraněna bez poškození nárazníku. Proto chci ty kapsy do nárazníku na správné místo, abych to měl úplně čisté. Schreeku jasně jako koncového zákazníka tě to nezajímá, má to homologaci ty nemáš jak ověřit pravost, ale co když ti seberou techničák, budeš je muset demontovat, prodejce ti vrátí tak maximálně za ty světla, ale za zničený nárazník, pokutu, novou technickou.... ti určitě dobrovolně nezaplatí. Proto mě zajímá skutečná \"čistota\" zařízení, než si montáží čehokoliv \"poškodím\" vlastní věci. [upravil dne 11/12/11 15:03 od tadom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.