Medvěd Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Tak za mě jednoznačně ne - překvapil jsem? Můj názor asi nejlíp vystihla Nanjua - teď o vánocích to třeba může souznít s celkovou uliční výzdobou. Ale vánoce odejdou, výzdoba zmizí a Ty budeš s vánočním stromečkem v létě vypadat jako ..... Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 že vás to baví, tak hyzdit auta....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Jimmy106 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Ac nerad, tak taky musim nesouhlasit... je to proste divny... celkove mam odpor ke vsem druhum dodelavaneho denniho sviceni jednak to nesviti tak jak by melo a me osobne to strasne odpoutava pozornost, kdyz nejake takove auto jede proti me.. ale pokud se to libi tobe, tak nazory ostatnich neres Citovat
Bigbadjohn Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Přinejmenším je to zvláštní a neokoukaný. Ale mně se LED denní svícení nelíbí jako takové. Takže za mě Citovat
chuck11 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 fakt to vůbec nesedí, mněl jsi to dát radši k mlhovkám Citovat
tadom Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Zvolil bych jiné umístění, ale co mě zajímá to má každá dioda vyznačenou na skle homologaci DLR (nebo další schválené)??? Nějak mi to nesedí, pokud má každá homologaci, tak tam nemůže být 5 párů, ale jen jeden. Pokud jen jedna a ostatní ne, nevím jak se na to bude tvářit policie ČR, že jich je k té homologované právě další 4ks (ne 6 a ne 3, jde tam o svítivost) No a pokud žádná nemá označení a je jen homologační značka E8 nebo podobné někde na těle té diody, tak se nejedná o denní svícení, ale o přídavná obrysová světla, která mají jiné umístění. Je to v rozporu se základním \"od každého druhu světel může být na vozidle umístěný jen jeden pár světel\" Proto i kamioňáci musí sundávat světelné rampy ze střech a mají tam jen jeden pár přídavných dálkových světel. Můžeš hodit odkaz odkud je máš, nebo tu homologaci. Pokud to je v pořádku tak by mě také zajímali, vzhledem ke skoro nemožnosti umístit denní světla na Experta, nyní mám neschváleně blízko u sebe a daleko od kraje (nestíhal jsem v létě měnit H4) Citovat
koblih69 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Je třeba tu myšlenku řádně rozvinout... Citovat
shark734 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 keby to inak rozmiestnis by sa to dalo ale takto nic moc, mozno je to nezvyk:nevim tadom: http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/denni-drl-svetla-e/hid502hp-svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-homologace.html Citovat
kveton Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 lidé si dávájí různé věci na auta, které je jen hyzdí, ale mě se tohle celkem líbí, od PPčka tam mam něco podobnýho jen to nesvítí, mohl bych to prohodit... Citovat
tadom Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Díky, prostudoval jsem a nechci. Odporuje to jednomu páru světel i když v homologaci je napsáno, že jedno světlo se skládá z 5 diod, ale na nárazníku budu mít 2x 5 světel s DLR a dohadovat se třeba v Rakousku, nebo Německu se mi nechce. Plus diskuze pod světly kde prodejce tvrdí, že můžou být namontovány minimálně 2 a po upozornění na dosaženou svítivost zvedá na 4, odporuje samotné logice homologace. Světla jsou homologována jako celek a nikdo si nemůže vybírat kolik jich namontuje. Vím teď taky nesplňuji stanovené předpisy, ale už jsem diskutoval s opravářem plastů, který mi už svářel nárazník, že mi vyrobí kapsy v nárazníku na placky co teď mám, hodím to celé do laku a pak když tam dám ty placky tak budou svítit dopředu a bude to vypadat, že to tam patří, jen to je bohužel dražší cca 1000,- úprava a do 5000,- lak. Citovat
barnabas006 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Já bych raději volil svícení mlhovkama , když už ne normalníma světlama.. ty diody jsou strašně málo vidět na dálku.. takže za mě taky ne Citovat
tadom Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 To vidění na dálku je právě o nastavení směru světla. Na což plno lidí kašle, namontuje na předek a jezdí, je potřeba je nasměrovat vodorovně s vozovkou a rovně před auto, pak jsou vidět pěkně daleko, neoslňují a splňují svůj účel. Svícení mlhovkama by bylo v pohodě (plno automobilek to tak řeší jen snížením svítivosti), jenže samo doma taky není homologované, na Octavii jsem to tak měl, jenže to jsem jezdil jen po ČR, nějak okecat, nebo \"odstranit závadu\" šlo (i když jsem za 4 roky neměl ani jednou problém, několik \"běžných technických kontrol\" 2x STK nechali mě a ani nikdo nekecal, ale teď jezdím na západ od našich hranic se zákazníky a tam si nemůžu dovolit dohadovaní o tom co mi na autě svítí. Citovat
Šalda Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Za mě teda taky ne:( Mělo by kopírovat světla, jak psal tuším Přema. Takhle se to auto tak nějak směje, jakobys mu dal do nafty travičku:) Citovat
koblih69 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Za mě teda taky ne:( Mělo by kopírovat světla, jak psal tuším Přema. Takhle se to auto tak nějak směje, jakobys mu dal do nafty travičku:) Šaldo to se pleteš s travičkou by to vypadalo takhle: Citovat
Miku Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 koblih69: teď si mne zbořil že se budu smát i na adventní neděli.... Citovat
Schreek Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 No pěkně jste se do mě pustili Ale co kdyby místo vymýšlení békovin ste mi navrhli kam to umístit lépe? K mlhovkám a světlům nelze, musí to být plocha kolmá k směru jízdy. Co se svítivosti týče, ve dne je to rozhodně více vidět než klasická světla, takže podle mě to význam má... Uvažoval jsem o umístění do horních rohů mřížky ve stylu 3+2 pod sebe na každou stranu, mohl by mi to někdo upravit na fotkách? Díky... Citovat
koblih69 Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Svatební koordinátor musí něco vydržet ne hoď sem nějakou čelní fotku ať nemusím mazat ty tvoje LEDky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.