Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mno joo..jsem z Ostravy...takže se dívej po 405ce v modré metle s bílou \"vlajkou\" na řidičovém A sloupku..nejde přehlédnout :D ...přes Centrum budu taky jezdit skoro každý den do Michálkovic na výšku :D

[Edited on 23/9/12 23:36 by KingSpade]

Odesláno

222johny222: hele..stačí bohatě na místě spolujezdce...taky bych auto nepůjčil jen tak někomu..takže tvoje mínění zcela chápu ;)

jen bych chtěl prostě vědět jestli to jede tak svižně jako mě...uvažuju příští rok o Coupé s tou stejnou motorizací jako máš ty

[Edited on 5/10/12 21:40 by KingSpade]

Odesláno

no já jsem z Moravské Ostravy...v Karviné jsem byl naposled tak před 10 lety a to ještě v Petrovicích což je hnedka u Polska... ve čtvrtek mám rektorské volno takže jsem doma...neznáš teda něco v Ostravě? že bysme dali někde v ten čtvrtek spicha někde u obchoďáku..Hypernova...Futurum...Karolina

Odesláno
nechceš mi dát johny vědět až budeš v Ostravě?..rád bych se projel v coupé a porovnal jak to jede oproti mému 8v

Upřímně aby jsi nebyl sklamaný 405 s 2.0 benz jede docela solidně..a hlavně je o hodně lehčí jak coupé a v něm 2.0 není žádná hitparáda...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...