dzavel Odesláno 22. únor 2012 Autor Odesláno 22. únor 2012 Prodávají ho pro jeden region? Jen tipuju. Byly obě auta určeny pro prodej v DE? V serviceboxu by to mělo jít zjistit. Citovat
Péťa Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Jestli na tom máš fólii, tak na 99% neprojde Citovat
chuck11 Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 to moje není je od známého.měl folii přes celé okno a takhle to seříznul a zbytek sundal Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 hele jeden takovej dotaz jak se to tady teďko řeší... co když pojedu okolo policajtů a najednou mě budou chtít zastavit a stáhnul bych přední okýnka úplně dolů. že by nebyli vidět. Může mě policajt donutit vytáhnout okýnka...? Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 a co když by ty okna byli rozbitý a nešli vytáhnout? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 tak ti zmerej ty trojuhelnikove skla :D:D Citovat
davidekcz Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Tak by to auto asi nebylo moc způsobilý pro provoz??? Citovat
Edison Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 No.. někdo tu kdysi psal, že mu nefungovalo okno na STK a myslím, že to byla B závada... Ale třeba to někdo bude vědět líp... Citovat
davidekcz Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 To byla prdel být to v dešti By mu pěkně prochcalo auto. Ikdyž v dešti by asi moc policajtů nestálo Citovat
Edison Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 No.. i takový jsem viděl... Na dálnicích zejména... Zablikali... dovedli pod most a už to jelo... Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 tak ti zmerej ty trojuhelnikove skla :D:D a kurva to mě nenapadlo sakra... Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jako když teď opomenu ty trojůhelníky vepředu... jedu a zastavěj mě policajti a v létě paráda... mno víte pane policajt teď jedu a ty okna mi spadli a nejdou vytáhnout nahoru, tak jedu domů a pak se objednat do servisu... jinak tohle s tim spadnutím okna se mi už jednou stalo, vim o čem mluvim a je to fakt na prd když se to stane doopravdy ale stejně... já si myslim, že prvně půjdou po takovejch rádoby \"tuzingářích\" který maj škodovky, favority, felicie a podobný schnilý plečky, velký nárazníky a černý okna. Ale když pojede nový auto tak třeba až dýl nebo po tom tak nepůjdou... Uvidíme... musim si rozmyslet všechno... příští týden mám jít na folie... Nebo mě potom napadlo to nechat pokovit, ale to se mi moc nelíbí, protože by museli vyřezávat okna... nebo se snad mýlim...? Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 tak ti zmerej ty trojuhelnikove skla :D:D ted si ho dostal No.. někdo tu kdysi psal, že mu nefungovalo okno na STK a myslím, že to byla B závada... Ale třeba to někdo bude vědět líp... nepsal jsem to ja ale mam s tim taky skušenost. jednou jsem nemel na stk tu vodíci lištičku na předni okne v zadu a okno nejezdi musi se mu pomahat rukou. borcovi na stk se to vubec nelibilo ale s přimhouřenim očí mi to dal skuci: neboj jdou po všech autech bez rozdilu. kamoše vzali v petkovým seriovým golfu a dalšího v seriove fabce;) Citovat
Vítek1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jen OFF na STK musi chodit i zadni okna? Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 zkoušel jen předni. zadni mam v manualu. tak nevim jestli by zkoušel i zadni kdyby byly v ele. Citovat
Tom_206 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 I zadní zkouší když jsou v elektrice... Když jsem byl s Deltou na STK, tak vlezl i dozadu a vyzkoušel je Citovat
Dadadavid Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Dnes jsem viděl něco opravdu \"úžasného\" ... autoškola,řídil žák...Octavia v Hradci Králové..celkem normální věc...jenže ta octavka měla všechny skla totálně zatmavený,dovnitř jsem vůbec neviděl....nechápu jak to je možné... Citovat
Vítek1 Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 uplne normalne stej nek ja tady potkavam autoskolu ktera sviti mlhovkama u jednickove octavie. A jeden autoskolista po nas chtel diodove H4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.