Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, auto mi kolem rychlosti 100km/h lehce vibruje. Není to nic razantního,ale začíná mě to rozčilovat. Nepřijde mi,že by bouchalo do volantu. Nejhorší je,že to dělá hlavně na dálnici Teplice-Ústí nebo to jinde nějak nepociťuju. Na řízení už mám vše vyměněné, vůle nikde žádné nejsou. Jen co je ještě špatné jsou přední tlumiče. Nevím jestli mám zkusit vyvážit kola. Hledat jsem zkoušel,ale většinou každej měl po problému po výměně čepu. Dík za info :papa

Odesláno

Pač jsem teď musel vrazit do jiných věcí. Poptával jsem starší,ale teď před vánoci je to peklo.

Pneu jsou loni nové a nedělalo to, začlo mi to po přezutí na letní a teď to dělá i na zimních. Zkusím je asi nechat převážit, pač když jsem je loni po zimě myl, tak jsem z kola zeškrábl kus něčeho, tak je možné, že je nevyvážené.

Odesláno

Dnes jsem tedy konečně nechal ty kola převážit...jedno kolo bylo okej, na dvě dával 5g a na jedno dával 15 a 5g...snad to bude okej,ještě jsem to neměl kde vyzkoušet

Odesláno
dá se nějak poznat,že je poloosa v háji, krom toho kdyby mlátila v zatáčkách?Nic takového jsem zatím nepozoroval.

v zatackach krupe vnejsi kloub ale vnitrni haze s poloosou prave kolem 80-100 km .(aspon 406 to tak delala)

Odesláno

to same mi auto dela pri rychlosti 70-90 pak se to sklidni ted sem byl v tydnu v servisu a bylo mi rečeno ze je to nejpravdepodobneji poloosa..takze to same to bude asi i v tvem pripade

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...