Péťa Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 (upraveno) Těšíte se? https://www.fio.cz Upraveno 26. listopad 2020 uživatelem Weri 605 Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Těšíme, budeme mít nový HOUSING na SERVER Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Já bych jen opět otevřel diskusi o tom, zda vůbec dárky rozesílat. Podle veřejně dostupných údajů to vypadá, že 423 řádných členů dostane dárky za celkem 45.348,-- Kč. To je částka, za kterou by si klub mohl pořídit něco jiného... Citovat
romik1 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 to je len 423 riadnych členov celkovo??? si robíš srandu???:bojim Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/seznam [upravil dne 5.12.2011 20:44 od Peta] Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Já nevím, ale nějak se mi to veřejné vyvěšování pohybů na účtu nezdá, možná jsem paranoidní ... Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Vánoční dárek nejsou \"jenom\" peníze. Ale taky ho někdo musí vymyslet, objednat, vyzvednout, zabalit, odeslat,... To asi není práce na dvě hodiny. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Kdyžtak koukám na tu sumu tak bych fakt asi byl pro aby nam vedení popřálo formou emailu nebo vyvěskou na hlavní straně. Ne že bych se na darek netěšil, darky mám rád, ale takhle vcelku mi to přijde jako dost peněz za něco co není nutné Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Za dobrotu na žebrotu.....\"děkujem\" Vám za podporu. Že mě to vůůůůbec nepřekvapuje kdo je zadavatel témetu že????? Dělá ti to dobře? [upravil dne 5-12-11 21:25 od Přema] Citovat
marko306 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Akurát som to chcel napísať, človek sa snaží a aj tak niektorým neulahodí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Přemo, nejde o \"Za dobrotu na žebrotu\" jen si myslim že by se penize dali využit jinak no. Na darek jako takový jsem se těšil vždy, ale když to tahlevidim napsaný dohromady tak vidim že je to pecka, a myslim že nejen já Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 tak je to jako poděkování za podporu klubu . Pokud někdo zaplatí \"300\" ta darek v hodnotě do 50,- je docela na místě ne? jinak nevím co jineho by klub měl kupovat , myslim že peníze nam nechybí a přehled o jejich pohybech je. mimochodem mame penize použivat na rozvoj klubu a tohle si myslím je ta dobrá cesta , a pokud se to z 420 lidem 5 nelibí at mi to poslou do mejlu a příště jim nic nepošleme . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Ja si nemyslim že by se to někomu nelibilo, je to jen názor. Jsem rád že mi přijde baliček a v něm překvapko, ale ma to i tu druhou stranu Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Přemo, startuješ zbytečně. Právě, že se mi zdá být výsledný efekt neúměrný vynaloženým prostředkům (a jak jsem psal, tak nejen finančním). Proto jsem opětovně chtěl otevřít diskusi. S vánočními dárky začal Medvěd za doby svého předsednictví a za těch mnoho let by se už dalo bilancovat, zda mají vánoční dárky svůj význam. Rozhodně to není žádné plivání na vaši práci. Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Balíš to ty??? Vyřizuješ to ty??? odesíláš to ty???? NE tak *********** Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 To je ale arogance. Budeme se kvůli tomu i prát? Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Já jsem řádným členem 1. rok a nevím jak to chodí, ale jakýkoliv dárek ( býť třeba v podobě pohledu k vánocům ) by mě velmi potěšit. Myslím, že je to opravdu milá pozornost. [upravil dne 5/12/11 21:31 od koblih69] Citovat
Béďa Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Ono když se to sečte, tak to vždy vypadá jako hrozné číslo. Když se to ale podělí počtěm řádných členů, je to přecijenom přijatelnější částka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.