Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych jen opět otevřel diskusi o tom, zda vůbec dárky rozesílat. Podle veřejně dostupných údajů to vypadá, že 423 řádných členů dostane dárky za celkem 45.348,-- Kč. To je částka, za kterou by si klub mohl pořídit něco jiného...

Odesláno

Kdyžtak koukám na tu sumu tak bych fakt asi byl pro aby nam vedení popřálo formou emailu nebo vyvěskou na hlavní straně. Ne že bych se na darek netěšil, darky mám rád, ale takhle vcelku mi to přijde jako dost peněz za něco co není nutné

Odesláno

Za dobrotu na žebrotu.....\"děkujem\" Vám za podporu.

Že mě to vůůůůbec nepřekvapuje kdo je zadavatel témetu že????? Dělá ti to dobře?

[upravil dne 5-12-11 21:25 od Přema]

Odesláno

Přemo, nejde o \"Za dobrotu na žebrotu\" jen si myslim že by se penize dali využit jinak no. Na darek jako takový jsem se těšil vždy, ale když to tahlevidim napsaný dohromady tak vidim že je to pecka, a myslim že nejen já

Odesláno

tak je to jako poděkování za podporu klubu . Pokud někdo zaplatí \"300\" ta darek v hodnotě do 50,- je docela na místě ne?

jinak nevím co jineho by klub měl kupovat , myslim že peníze nam nechybí a přehled o jejich pohybech je.

mimochodem mame penize použivat na rozvoj klubu a tohle si myslím je ta dobrá cesta , a pokud se to z 420 lidem 5 nelibí at mi to poslou do mejlu a příště jim nic nepošleme .

Odesláno

Přemo, startuješ zbytečně. Právě, že se mi zdá být výsledný efekt neúměrný vynaloženým prostředkům (a jak jsem psal, tak nejen finančním). Proto jsem opětovně chtěl otevřít diskusi. S vánočními dárky začal Medvěd za doby svého předsednictví a za těch mnoho let by se už dalo bilancovat, zda mají vánoční dárky svůj význam. Rozhodně to není žádné plivání na vaši práci.

Odesláno

Já jsem řádným členem 1. rok a nevím jak to chodí, ale jakýkoliv dárek ( býť třeba v podobě pohledu k vánocům ) by mě velmi potěšit. Myslím, že je to opravdu milá pozornost.

[upravil dne 5/12/11 21:31 od koblih69]

Odesláno

Ono když se to sečte, tak to vždy vypadá jako hrozné číslo. Když se to ale podělí počtěm řádných členů, je to přecijenom přijatelnější částka. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...