Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Můžete mi prosím doporučit nějakou baterii pro Peugeot 407, 1,6HDI, r.v 2005.

Děkuji předem

Odesláno

a když se zeptám jaké jsou min. požadavky(parametry) na baterii?

Odesláno

Bude sedět,akorát,že Silver dynamic 77ah má ještě vyšší startovací proud -780a při ceně o málo vyšší-já ji mám a v zimě je každá ampéra navíc poznat....

• O 2 roky později...
Odesláno

tak do mojho tatosa odporucate VARTA Silver Dynamic 77Ah (780A) alebo 74Ah (750A)?  

bol som aj v obchode a predajca mi prezradil, ze do Peugeotov sa vo vyrobe montuju autobaterie FIAMM, len sa inac volaju ale vraj sa robia na jednej linke.

zvazujem tu 77Ah Vartu (cca 88,-€ aj ked na nete je asi o 5,-€ lacnejsia) alebo FIAMM Titanium plus 75Ah 730A (cca 75,-€ v kamennom obchode u toho istého predajcu ako Varta) 

rozmery:

Varta: 278/175/190 (d/š/v)

Fiamm: 278/175/175

Odesláno

Já mam origo Peugeot novou ted 75ah 800A nejsilnější co se dá koupit na 407mu ta puvodni měla 750A cca.Jinak hodně lidi si myslí že Peugeot baterie jsou značka varta ale není to tak dávaji si je vyrábět mi bylo řečeno v peugeotu od známého  a že jsou kvalitou jinde než např exide,varta silver 77ah hlavně ve výdrži, origo puvodni vydržela 8 roku.Ale cenově stoji 3200kč ale mi udělal cenu za 2200kč takže nebylo co řešit. :)

Odesláno (upraveno)

No stými origo by som to až tak slávne nevidel. Origo baterku prvý krát menili ešte prvému majiteľovi mojej 407-mi cca týždeň nato ako ju kúpil a ja som tú "Peugeotácku" menil keď malo auto 5 rokou čiže pred tromi rokmi a to už za tú Vartu Silver Dynamic 77ah (780A).

Upraveno uživatelem Judes
Odesláno (upraveno)

Teraz ked prisli mrazi tak som si vsimol ze mi nejak tazko rano toci starter.Vybral som bateriu a hla 55Ah.Hned som kupil vartu 74Ah. a vsetko je OK.Tipek musel vymenit ked mi predaval auto

Upraveno uživatelem maro407
Odesláno

dakujem za nazory. vcera som bol v servise... premerali baterku a pytali sa, kedy som ju nabijal... za tych 8 rokov nikdy (vravim)... servisak: batarka je v poriadku, alternator tiez a podal mi nejaky vytlaceny listok z masinky na testovanie bateriek. ale ak chcete, novu Vam predam a tuto mi nechajte, niekomu urcite este posluzi... tak cez vikend idem nabit a uvidíme ako sa bude spravat dalej ked sa znova ochladi.

Odesláno

Jednou jsem byl taky v servisu na měření baterie. Přístroj vytiskl lístek že je baterie na 40% a doporučuje výměnu. Dalších 3 a půl roku jsem na ní jezdil bez problémů. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...