Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Dost dobrý, asi jsem přišel na to proč každou noc nejede server Peu Clubu:D http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=11594 Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Hmmmm... To už je skoro jako ty moje doma Citovat
Medvěd Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Nechápu v čem byl problém - však to fungovalo a nic viditelně nechybělo, no ne? Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 že bych ho taky vyfoukal? občas použivám vysavač ale todle:myslim:D ale na něj rozhodně nemám ani náhodou:D Citovat
Kurt Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 To je vohráblo. Hlavně, že má bílý botičky. Nechat si tak aku šroubovák, aby měl co čistit je fakt nápad. Není to nic, co bych několikrát nezažil. Obecně největší svinčík v počítačích mají tak, kde se hodně práší (dřevovýroba, třeba) a pak taky v potravinářství - myší bobky v tiskárně z pekárny nebo počítači z řeznictví nejsou nic mimořádného, stejně jako nánosy mastného prachu v počítačích z hospod. (kolega už tahal i myš z kopírky, ale ta byla ze zemědělského družstva) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Copak, měli málo myší tak si je kopírovali? Citovat
Kurt Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 No spíš šla myška do solárka a to jí přejelo, protože byla chycená přímo pod lampou. Citovat
Haryk Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 že bych ho taky vyfoukal? občas použivám vysavač ale todle:myslim:D ale na něj rozhodně nemám ani náhodou:D u nás přímo expert na PC chodí vedle do autoservisu na kompresor a taky to vyfukuje,říká že je to nespolehlivěší čištění,vysač je slabej Citovat
KapriQ Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Heh to bude nejaky Celeron 800MHz ... taky jeden pc mam este doma ... Vysavacom sa pocitace nikdy necistia, a to z jednoho prosteho dovodu, vzduchom neznicite a neohnete kondiky, ale ked zacnete behat s vysavacom po doske tak mozete odfajcit nejaky kondik alebo nieco a dovidenia ... Ale pc bol pekne zasraty Citovat
koblih69 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Vyfukuju to taky kompresorem, jen na větráky je potřeba opatrně... Jinak největší humus byl v pekárně - počátač zasypanej až po zdroj moukou... nicméně v době 486 DX2 66 jaksi nebyly větráky na CPU Jinak v tiskárnách jsem nacházel od chcíplý myši až po cínový vojáčky snad všechno... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Ja jednou u jedny pani který jsem rozšiřoval RAM v PC našel malý accu šroubovák, pani řikala že tam musel být tak tři roky, a světe div se ten šroubovák běžel, sice se mu moc nechtělo ale rozjel se, jen byl zaprašenej jako prase:D Citovat
Kurt Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 To mi připomnělo, jak jednomu děcku na táboře spadla baterka do ehm, septiku. Překvapením bylo, že svítila ještě tři dny.... Citovat
h4wk3y Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Poucte me, jak opatrne (proc) se se vzduchem musi na vetracky? Diky Citovat
Demo Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 h4wk3y - jednou jsem na ventilator pustil 8 bar a uletly mu dve lopatky... hlavne muzes zkurvit lozisko... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.