Haryk Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 a nešlo by to použít jako trampolínu? Citovat
John_Ice Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Nevím jak jinde, ale u nás většinou s kroupama jde silný vítr. Tohle odletí hned při prvním poryvu. Až to nebudete chtít, dejte mi to, dám to holce na hraní. přesně když je krupobití je i vichr takže minimálně 3lidi aby to stavěli... jinak trampolínu asi ne,ale jako síť na ryby do moře by to šlo... Citovat
Tango C8 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Už to vidím: sedím o okna, začne hučet, a padat kroupy, já letím 8 pater dolu (po schodech, protože výtah je dolu), vyndavám to u auta z futrálku (nevím ani kde, protože kolem auta není prostor), běhám kolem sítky protože se mi to nedaří rozložit ve větru, položím na auto a je po kroupách, tak to zase zbalím (cca 30min, protože to je zkřivené od větru) a zase pádím 8 pater nahoru (výtah nejde, protože nejde proud) . A jsem úplně promočen a otlučen. :D:D:D:D Citovat
.mycTD Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 nene:bojim litas to montovat pri kazdem zacinajicim desti -kdyby nahodou padly kroupy, aby jsi to nepromeskal Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Ne ne, nelítám nikam, nebydlím v osmým patře paneláku a nenervuju se kvůli tomu, že budu mít na popelnici pár důlků od krup, kór když to pojišťovna zaplatí (a střechu bych třeba vůbec neopravoval) Citovat
maturantka Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 já bych potřebovala spíš něco proti opilcům, co se klátí od sousedů z hospody :-) Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 já bych potřebovala spíš něco proti opilcům, co se klátí od sousedů z hospody :-) Proti těm mám plot a za ním psa, funguje to dobře, doporučuju Citovat
chuck11 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ty krávo tomu říkám další hovadina:D Citovat
jirka307 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Sousedi při kroupách vytáhli matrace z postelí svých dětí a bleskově svojí krásnou Fábii přiryli. Já se pobavil, auto přežilo bez úhony a oni matrace týden sušili. když jsem si koupil 307 a měl jsem asi 14dní a začaly padat kroupy jako třešně tak jí manželka zakrývala peřinama na můj povel řídil jsem to po telefonu:D:papa Citovat
jirka307 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Stačí stará deka. myslíš proti těm opilcům:D Citovat
Sagic Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Trochu oživím téma, sice by to mělo být ve srandičkách http://www.youtube.com/watch?v=SUvxYsWiC1o Jen aby tam neměl jeden velký důlek na střeše až z toho sleze Citovat
punkac Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 vypadá to, že video je zdvojený - puštěný 2x za sebou. Ale to nesnižuje jeho zábavnost Jak někdo psal v diskuzi pod videem. Chlap musí být na koksu nebo se učí plavat ouško Citovat
pyrone Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 keby som ja so svojimi kilami vyliezol na strechu tak ju prepucim az ku sedackam Citovat
milhaus Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Sousedi při kroupách vytáhli matrace z postelí svých dětí a bleskově svojí krásnou Fábii přiryli. Já se pobavil, auto přežilo bez úhony a oni matrace týden sušili. V létě jsem na Táborsku udělal přesně to samé, resp. s nafukovačkou, kroupy cca 3cm...nevím, co ta panorama vydrží, ale co vím, že je to drahá sranda. P.S. matrace byla kámoše:D k tý ochraně....z boku to asi moc nechrání co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.