Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nevím jak jinde, ale u nás většinou s kroupama jde silný vítr. Tohle odletí hned při prvním poryvu. Až to nebudete chtít, dejte mi to, dám to holce na hraní. :D

přesně když je krupobití je i vichr takže minimálně 3lidi aby to stavěli...

jinak trampolínu asi ne,ale jako síť na ryby do moře by to šlo...

Odesláno

Už to vidím: sedím o okna, začne hučet, a padat kroupy, já letím 8 pater dolu (po schodech, protože výtah je dolu), vyndavám to u auta z futrálku (nevím ani kde, protože kolem auta není prostor), běhám kolem sítky protože se mi to nedaří rozložit ve větru, položím na auto a je po kroupách, tak to zase zbalím (cca 30min, protože to je zkřivené od větru) a zase pádím 8 pater nahoru (výtah nejde, protože nejde proud) . A jsem úplně promočen a otlučen. :D:D:D:D:D

Odesláno

Ne ne, nelítám nikam, nebydlím v osmým patře paneláku a nenervuju se kvůli tomu, že budu mít na popelnici pár důlků od krup, kór když to pojišťovna zaplatí (a střechu bych třeba vůbec neopravoval) :P

Odesláno
Sousedi při kroupách vytáhli matrace z postelí svých dětí a bleskově svojí krásnou Fábii přiryli. Já se pobavil, auto přežilo bez úhony a oni matrace týden sušili.;)
když jsem si koupil 307 a měl jsem asi 14dní a začaly padat kroupy jako třešně tak jí manželka zakrývala peřinama na můj povel :D řídil jsem to po telefonu:D:papa
  • O 1 rok později...
Odesláno

vypadá to, že video je zdvojený - puštěný 2x za sebou. Ale to nesnižuje jeho zábavnost :D

Jak někdo psal v diskuzi pod videem. Chlap musí být na koksu nebo se učí plavat ouško :D

Odesláno
Sousedi při kroupách vytáhli matrace z postelí svých dětí a bleskově svojí krásnou Fábii přiryli. Já se pobavil, auto přežilo bez úhony a oni matrace týden sušili.;)

V létě jsem na Táborsku udělal přesně to samé, resp. s nafukovačkou, kroupy cca 3cm...nevím, co ta panorama vydrží, ale co vím, že je to drahá sranda.

P.S. matrace byla kámoše:D

k tý ochraně....z boku to asi moc nechrání co?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...