Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na Slovensku musis byt priputany uz aj ked cuvas :aut

Dokonca podla novej vyhlasky musis byt priputany ak je pred tebou airbag, plati aj pre taxisluzby atd, dost divne to popisali :roll

[upravil dne 30/11/11 11:01 od Qcko]

Odesláno

Tak právě při AirPytli je poutání se extrémě důležité!!! Jinak některé vyjínky jsou celkem pochopitelné. Třeba řidič taxi u nás připoután být nemusí. A má to svůj, vcelku logický a pochopitelný důvod.

Odesláno

Já nevím, můj známý, co jezdí se sanitou, mi říká: \"Pokud budeš sedět na sedadle spolujezdce a bude se Ti chtít spát, tak se odpoutej\". Ti co spali v průběhu nehody měli ve většině případů zlomený vaz, ti co připoutaní nebyli, byli sice mimo auto, ale žili. Já bych to připoutávání nechal na zvážení každého s přihlédnutím na okolnosti.

Odesláno
:xvul a má ve své kukani bezpečnostní pásy?? Nikde je tam nevidím. Není vyjímka na tuto prosklenou kukaň??? Navíc v tom jezdí počas přehlídky, na kterou jsou jisté vyjímky.
Odesláno

a cital si ten clanok dokonca?

citujem: Právnici si myslia, že aj pápež sa môže vo svojom presklenom automobile pripútať, pretože vozidlo bezpečnostnými pásmi disponuje.

Odesláno
Já nevím, můj známý, co jezdí se sanitou, mi říká: \"Pokud budeš sedět na sedadle spolujezdce a bude se Ti chtít spát, tak se odpoutej\". Ti co spali v průběhu nehody měli ve většině případů zlomený vaz, ti co připoutaní nebyli, byli sice mimo auto, ale žili. Já bych to připoutávání nechal na zvážení každého s přihlédnutím na okolnosti.
Z technického hlediska souhlasím. Je každého věc, jestli se poutá, nebo nikoli, jak si cení svého zdraví a života.

Mince má ale i druhou stranu: 1. Poměr těch, co spali a byli připoutáni a těch, co nespali a připoutáni nebyli... 2. Následky - Připoutaní vs. nepřipoutaní - kdo to pak uhradí? Pojištění. požadavkem pojistitele jsou nízké náklady. Z toho plyne povinnost se poutat.

Odesláno

Jestli je to veterán, tak byl také nějak schválen a není to problém, že? ;-) Jinak si myslím, že by předpisy opravdu měly platit pro všechny. Tedy... jestli je pan primátor porušil (jakože porušil), nic ho neomlouvá. To, že nikoho neohrozil je vzato v úvahu a je navrhován trest na samé dolní hranici. Odvolávat se na porušování předpisů jinými je přinejmenším troufalost.

[upravil dne 30.11.2011 14:44 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...