Marcel00 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 http://www.pluska.sk/zahranicie/nepriputany-papamobile-papeza-udali.html Občan nemeckého mesta Dortmund udal pápeža Benedikta XVI. za to, že počas nedávnej návštevy vo Freiburgu opakovane nebol vo svojom papamobile pripútaný bezpečnostným pásom. Muž, ktorý pápeža udal, nie je členom cirkvi, ale aj tak sa obáva o bezpečnosť pápeža. Citovat
Qcko Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Mal by sam seba zbicovat za taku nehoraznost :D (myslim papeza, nie udavaca ) Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 neni vidiet ale mozno mal na streche transparent TAXI Citovat
Qcko Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Na Slovensku musis byt priputany uz aj ked cuvas Dokonca podla novej vyhlasky musis byt priputany ak je pred tebou airbag, plati aj pre taxisluzby atd, dost divne to popisali [upravil dne 30/11/11 11:01 od Qcko] Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 zakon s priputavanim je chory... priputavat by sa mali vsetci bez vynimky... Citovat
Edison Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Tak právě při AirPytli je poutání se extrémě důležité!!! Jinak některé vyjínky jsou celkem pochopitelné. Třeba řidič taxi u nás připoután být nemusí. A má to svůj, vcelku logický a pochopitelný důvod. Citovat
Zazimir Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Já nevím, můj známý, co jezdí se sanitou, mi říká: \"Pokud budeš sedět na sedadle spolujezdce a bude se Ti chtít spát, tak se odpoutej\". Ti co spali v průběhu nehody měli ve většině případů zlomený vaz, ti co připoutaní nebyli, byli sice mimo auto, ale žili. Já bych to připoutávání nechal na zvážení každého s přihlédnutím na okolnosti. Citovat
OK406 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 a má ve své kukani bezpečnostní pásy?? Nikde je tam nevidím. Není vyjímka na tuto prosklenou kukaň??? Navíc v tom jezdí počas přehlídky, na kterou jsou jisté vyjímky. Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 a cital si ten clanok dokonca? citujem: Právnici si myslia, že aj pápež sa môže vo svojom presklenom automobile pripútať, pretože vozidlo bezpečnostnými pásmi disponuje. Citovat
Edison Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Já nevím, můj známý, co jezdí se sanitou, mi říká: \"Pokud budeš sedět na sedadle spolujezdce a bude se Ti chtít spát, tak se odpoutej\". Ti co spali v průběhu nehody měli ve většině případů zlomený vaz, ti co připoutaní nebyli, byli sice mimo auto, ale žili. Já bych to připoutávání nechal na zvážení každého s přihlédnutím na okolnosti.Z technického hlediska souhlasím. Je každého věc, jestli se poutá, nebo nikoli, jak si cení svého zdraví a života. Mince má ale i druhou stranu: 1. Poměr těch, co spali a byli připoutáni a těch, co nespali a připoutáni nebyli... 2. Následky - Připoutaní vs. nepřipoutaní - kdo to pak uhradí? Pojištění. požadavkem pojistitele jsou nízké náklady. Z toho plyne povinnost se poutat. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Niečo podobné bolo aj u nás. http://www.aktuality.sk/clanok/139707/hagyari-pride-asi-o-vodicak-a-zaplati-pokutu-300/ Citovat
koblih69 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Já ve svém veteránu taky nemám pásy, taky je bílej, taky se nepoutám ... tak jsem možná Papež... Citovat
Edison Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Jestli je to veterán, tak byl také nějak schválen a není to problém, že? ;-) Jinak si myslím, že by předpisy opravdu měly platit pro všechny. Tedy... jestli je pan primátor porušil (jakože porušil), nic ho neomlouvá. To, že nikoho neohrozil je vzato v úvahu a je navrhován trest na samé dolní hranici. Odvolávat se na porušování předpisů jinými je přinejmenším troufalost. [upravil dne 30.11.2011 14:44 od Edison] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.