BV406 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 na 106te, moje vcera chtela odjet vecer od prace, nastartovala a nez si oskrabala skla, tak ji upadl vyfuk zrovna tak nestastne, ze to uhnilo pred katakem na trubce, ktera vede od motoru, no kraval jak svina, chudak se lekla a domu dojela s kolegou ... dnes rano jsem ji hodil do prace a nechal ji tam velkeho ... vzpomnel jsem si na to, jak tuto zalezitost resil Cinci v tomhle vlakne , nicmene popruh jsem sebou nemel, tak jsme pouzili nejake stahovaci pasky na velke baliky od moji z prace, jeden jsme utahli zhruba pod sedackama a druhy pasek, ktery pritahl nahoru zaroven teleso katalyzatoru zrovna tak blbe vysel pred radici paku a dost blizko pedalum, ale ok cesta ze sviadnova do frenu byla zajimava, jeste ted neslysim , doufal jsem, ze nepotkam ochranare a pomahace, meli by beztak blbe kecy, ale dopadlo to dobre Citovat
pyrone Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 ved to muselo mat krasny zvuk ;-) Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Zrovna na Sviadnově mě to upadlo, ale hned za katem ( asi nějaká špatná zóna ) Mimochodem asi nejsnažší je zvednou to na hever, vytáhnout z těch gumových držáků a spusti na zem. PS: 406 Hdi, domů do jižních Čech jsem jel s muzikou :D:D [upravil dne 29/11/11 10:49 od koblih69] Citovat
KapriQ Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Mne sa stalo presne to iste, neskutocny hukot ... A to som tak musel ist 90km aby som prisiel domov, nemal som nic cim by som tu upevnil tak som tu nechal tak a isiel ... Citovat
BV406 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 ja to drzel na max. 70 ... vic jsem fakt nedal , ani radio nepomohlo, asi by se mi rozskocila hlava, v zatahu to bylo horsi, pri plynule jizde lepsi a nejhorsi pri deceleraci ... mazec, fakt jsem rad, ze dnes meli cajti na tom useku volno ale kdybych si nevzpomnel na Cinciho, tak nad tim nejakou minutu stravim premyslenim co s tim Citovat
georgegg Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 když jsem ještě s kámošem jezdil do školy tak se nám stalo to samý, taky to nebylo čím přivázat tak jsme použili tkaničky z bot:D Citovat
BV406 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 kolik bot jste meli sebou ? :DD Citovat
Jimmy106 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Me se jednou stalo neco podobneho.. upadl mi vyfuk primo u svodu se mi povolily ty tri sroubky co tam jsou no bordel neskutecnej ape tys mel asi hluk horsi, protoze diesel bude delat asi vetsi bordel.. Citovat
Kurt Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 No tak já od jisté doby vozím v autě tenhle zázrak: Citovat
BV406 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 jj, diesel power, rany sileny ... nemam tady ted jak dostat fotky, tak je pridam vecer ... ale o vareni asi nebude rec, bude to chtit asi novy dil, servisak mi bude za chvili volat, tak jsme zvedav Citovat
Benžík Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Vítej v klubu upadlých výfuků. Nedavno se mi taky stalo, přijel jsem z Prahy s výfukem v kufru. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 co mam rikat ja, me upadl duplex Citovat
KingSpade Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 na mojí bývalé 405ce mi taky 2krát upadl výfuk..jednou před katem, podruhé za katem..a vždycky jsem s tím kraválem jel přes celé centrum (ostrava) a policajti nikde...a stejně kdyby mě zastavili tak co..řeknu že to upadlo před chvílí a že s tím jedu jen 5km do servisu. Citovat
BV406 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 by me ciste teoreticky zajimalo, co by jim na to vlastne mohlo vadit ... Citovat
PAJA106 Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Mně se to stalo u 106 před koncovým dílem výfuku a taky rachot, zrovna přímo uprostřed Špindlu a všude turistů jak n.....o A cesta zpátky byla dílo, výfuk přivázanej řadícím lankem z kola, ale stejně rachot děsnej a navíc to solidně ztratilo tah, vůbec to auto nechtělo jet. Citovat
fe-re Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 mne takto upadol vyfuk v Žiline a siel som s tym az do Prahy ....usmevna situacia .. teraz ked si na to spomeniem tak sa usmievam .. vtedy mi vsetko jedno nebolo .. (bolo to pre mna prekvapenie, ziadne zvuky nenasvedcovali tomu ze to upadne a zrazu rup) Citovat
švejk Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 tak ja jsem proti vam malej pan me to uhnilo u zadniho tlumice na V6. Zvuk to pak melo jak V12 skoro jsem uvazoval, ze to tak necham Jinak co by mohli policajti udelat? Jednoduchou vec... jakmile by takhle upadnul vyfuk, pak hadam, ze auto nebude zpusobile k provozu na silnicnich komunikacich. Nevim, jestli uz to proslo nebo ne, ale jeden cas se resilo to, ze policista, pokud se mu bude zdat, ze auto neni zpusobile k provozu, pak ma plnou moc poslat ho na nejblizsi STK. Citovat
BV406 Odesláno 29. listopad 2011 Autor Odesláno 29. listopad 2011 tak hotovo, nakonec stacilo vareni ... , teda aspon na chvilku ... Citovat
Gargamell Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 Já měnil komplet výfuk asi 2 měsíce zpátky. Rozdělil se mi před katalyzátorem, ale žádnej extra hluk to nebyl. Dokonce to ve mně vzbuzovalo závodnické vášně Připadal jsem si jak v impreze... skoro:P Citovat
KingSpade Odesláno 29. listopad 2011 Odesláno 29. listopad 2011 švejk: tak jasný..pokud se policistovi například nebude zdát že jedno kolo jede do leva a druhé do prava tak to pochopím že tě odkáže na nejbližší STK...ale u upadnutého výfuku za to přece nemůžeš že upadne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.