wooody Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 zdravim lidi, mám takovej dotaz, abych vás nejprve zasvětil do problému, od července sem byl zaměstnán v jedné dopravní firmě, před týdnem se my naskytla možnost jezdit pro jinou firmu za trojnásobek platu u první, takže logicky sem to vzal, ale je tu prblém že první firma mě na dohodu nepustí, takže budu muset končit na paragraf 53, nový zaměstnavatel s tím počítá, to je bez problému, v původní firmě s tím taky počítají že od pondělka nepřijdu, a k dotazu kolik dní podle zákona nesmím přijít do práce aby mi mohli dát výpověď za hrubé porušení??? Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Který odstavec paragrafu 53 máš na mysli? Citovat
Czedisonek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 odstavec milon jedna, asi. Není to § 53 ale § 52 a budeš mít na mysli asi toto : jedná se totiž o PÍSMENO G, A TO ZNÍ TAKTO: g) jsou-li u zaměstnance dány důvody, pro které by s ním zaměstnavatel mohl okamžitě zrušit pracovní poměr, nebo pro závažné porušení povinnosti vyplývající z právních předpisů vztahujících se k zaměstnancem vykonávané práci; pro soustavné méně závažné porušování povinnosti vyplývající z právních předpisů vztahujících se k vykonávané práci je možné dát zaměstnanci výpověď, jestliže byl v době posledních 6 měsíců v souvislosti s porušením povinnosti vyplývající z právních předpisů vztahujících se k vykonávané práci písemně upozorněn na možnost výpovědi. podle zákona to vymezeno není, kolik je to potřeba dní, na to je jen judikatura. Citovat
Dadadavid Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Výpověď za hrubé porušení prac. kázně v tvém případě neomluvená absence bude uskutečněna za 8 kalendářních dnů..Jestli se mýlím,tak mě opravte...Proč neuděláš zvláště hrubé porušení??To máš pak hned na počkání ) Třeba se pořádně napij a běž do práce,výsledek zaručen ! Citovat
Czedisonek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Dadadavid: dobré, jen trochu naturalistické... Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Je to nesmysl pokud chceš odejít s původním zaměstnavatelem se dohodni. Jednak v případě, že z nějakého důvodu nenastoupíš nedostaneš podporu. Jednak to není dobrá vizitka a jednak pokud tím zaměstnavateli způsobíš škodu ( a pokud s ním chceš takto vy...bat tak ti to možná bude chtít vrátit ) tak jí po tobě bude vymáhat. Pomíjím úplně to, že být novým zaměstnavatelem tak bych byl z takového jednání přinejmenším rozpačitý a říkal bych si, že když jsi to udělal jinde uděláš to i u mě. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 určitě máš s novým zaměstnavatelem podepsanou smlouvu a v ní určitě je, kdy nastoupíš, tak celkem nevím,co řešíš jestli tu smlouvu nemáš, může se vše různě zatočit a pak nebreč Citovat
automale Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 ak obaja zamestnavatelia o tom vedia tak preco proste nepodpises s jednym pracovnu zmluvu a sdruhym vypoved dohodou - ta sa aspon v SR da dat okamzite. Ci by si rad dostal odstupne? Citovat
wooody Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 dohodu mi v icomu nepodepíšou, to sem samozřejmě zkoušel tam jiná možnost neni, normální výpověd s výpovědní dobou 2 měsíce, u druhý zaměsnavatel je můj soused a je se situací naprosto seznámen, ví že to dělám jenom kuli němu a nehledě na to hrubé porušení ho prý nezajímá, že si na lidi musí udělat obrázek sám, zajímá ho to jenom v případě že v tom figuroval alkohol.... já chtěl všechno řešit slušnou cestou, v icomu o problému vědí 14dní, auto sem předal zpátky i papírově, služební telefon taky vedoucí dopravy je se vším seznámen, jenom ředitel řekl že dohodou neexistuje Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Bych se hodil marod... By Ti platili ještě rok nemocenskou... Nebo i to změnili? Citovat
Benžík Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Můžeš mít dva hlavní pracovní poměry. A v prvnim zaměstnání můžeš jít marodit. Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 No... tím bych si nebyl tak jistej... Citovat
Dýdý Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 V průmstavu stačilo říct na osobním sundej brejle a šlo jít hned. Takhle to tedy řešily zedníci .A popravdě je to už nějakej pátek. Citovat
Benžík Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Měl jsem to trochu podobný, měl jsem dva HPP a v prvnim zaměstnání dovolenou. Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Můžeš mít dva hlavní pracovní poměry. A v prvnim zaměstnání můžeš jít marodit. No to asi nee :D:D BTW nechápu proč se nedohodneš, pokud řekneš na rovinu, že stejně do práce chodit přestaneš tak se domluví podle mě každej. Pokud ne a je to tak vyhrocený tak se podle mě po tobě svezou. Kromě toho ber to taky trochu z druhé strany, kdyby tak fungoval každý zaměstanec ( že ráno vstane a rozhodne se jít jinam ) tak by to asi taky nebylo moc dobrý. Snažil bych se dohodnout, když ne jinak tak třeba na 14ti dnech nebo měsíci... Citovat
wooody Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 já se dohodnout snažil, a vědi o tom od 14.11 jako zase takou sviňárnu bych neudělal Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Měl jsem to trochu podobný, měl jsem dva HPP a v prvnim zaměstnání dovolenou. Tohle ano. Ale marodění ne... Citovat
Moby89 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 v jedný práci nemůžeš marodit a do druhý chodit(jezdit) už jenom kvůli \"babám\" ze sociálky, nebo se pletu? Citovat
Benžík Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Neměl bys. Co ti můžou udělat? Sebrat nemocenskou? A dneska už to kontroluje zaměstnavatel a ten může udělat jenom to samý. Citovat
navaho Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 jestli je nový zaměstnavatel obeznámen že budeš mít §52 v zápočťáku a nevadí mu to tak bych to neřešil až budeš jenou od něj odcházet tak ti bude zápoč´ták vyztavovat on už bez 52 jestli se nepletu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.