Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ve spolok vsechny 406 td. Chci vam napsat co jsem spravil na sve 406 1,9 td 66kw rv.96. Kolik to ma nabehano nevim,ale kdyz jsem oddelal pilovy filtr tak tam byl 1cm spiny. Ale proc vlaste pisi,prosim uvazujte chvilku se mnou: Turbo je za motorem,od neho trubka az dopredu do chladice a zpet do motoru. V soucasne dobe uz jeni treba chladid vzduch a v zime ho jeste predehrivame _ souhlasite? Proto jsem vynechal chladic a vzduch zenu primo z td do motoru-je to citit,motor je zivejsi,vis foto. Nase TATRY-815 taky nemaji chladice v nasich podminkach.Tak proc mi bychom museli honit vzduch pres chladic.

Ma niekto z vas skusenosti s vodikom?

post-37339-14109620818518_thumb.jpg

Odesláno

Co napsat.

Staci dve otazky: Proc uvazujes o vodiku??

A proc se to jmenuje chladic turba???

Promin,ale kdyz se podivam na tu fotku tak se musim smat jak dabel.:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 27/11/11 14:57 od straki007]

Odesláno

Mas tam paradny uhol :D...

A ak sa bavime o intercooleri, tak ten ma sakra vplyv na vykon, hustota chladnejsieho vzduchu je niekde inde ako tepleho :roll

Odesláno

A pak, že mě už nic nepřekvapí :D:D:D ten chladič je tam proto ... ale ždyť už je to tady několikrát.... že budu vymlouvat dalším bezhlavé zvětšování I.C. je skoro jasný, ale tohle je fakt nápad roku. Už ty chybí jen vstřikování methanolu...

Odesláno

Zdravim ve spolok vsechny 406 td. Chci vam napsat co jsem spravil na sve 406 1,9 td 66kw rv.96. Kolik to ma nabehano nevim,ale kdyz jsem oddelal pilovy filtr tak tam byl 1cm spiny. Ale proc vlaste pisi,prosim uvazujte chvilku se mnou: Turbo je za motorem,od neho trubka az dopredu do chladice a zpet do motoru. V soucasne dobe uz jeni treba chladid vzduch a v zime ho jeste predehrivame _ souhlasite? Proto jsem vynechal chladic a vzduch zenu primo z td do motoru-je to citit,motor je zivejsi,vis foto. Nase TATRY-815 taky nemaji chladice v nasich podminkach.Tak proc mi bychom museli honit vzduch pres chladic.

Ma niekto z vas skusenosti s vodikom?

frantisek ja ti fandim vymysli este nieco... nieco sa urcite chytiii.... :potlesk

[upravil dne 27/11/11 16:34 od Relic77]

Odesláno

vazeny, uz 2.2 HDi ma hadice robene tak, aby v pripade potreby vzduch nesel cez IC, ale na primo. Kdyz je -10 tak vazne nemusi chladit... Ale kazdopadne taktato uprava je trochu kacirska... :nevim

Vacsi vykon to mat nebude, ale skorsi nastup turba je pravdepodobny...

Odesláno

Ale ten 2.2HDi to ma hlavne kvoli FAP-u, nie? Tak isto to ma aj 2.0HDi. Ked sa regeneruje FAP, tak je potrebne dosiahnut co najvyssiu teplotu spalin, preto je tam aj obtok IC. Keby tam FAP nebol, tak neverim, ze to tam daju. Cim chladnejsi vzduch, tym vyssia hustota a tym lepsie horenie paliva. A to plati aj keby bolo -30°C.

[upravil dne 28.11.2011 22:08 od DanculD]

Odesláno
A po pravde ted.

Koho rozesmala ta cervena vec s ventilem na obrazku???:aut

[upravil dne 27/11/11 17:32 od straki007]

Myslis ze preco som tam pisal ze ma paradny uhol :D

Odesláno

Tak po rokoch aspoň pár slov napíšem. Zatiaľ nemám čo písať, lebo mi levík jazdí perfektne ( nechcem prechváliť) a mohla by sa založiť anketa o spoľahlivosti našich miláčikov.

( na margo tých, ktorý čítajú problémy tu riešené na fóre a boja sa ísť do tejto značky a myslia si že auto bude iba v servise)

Lejem naftu a mením olej. Takže aby som poradil nemám skúsenosti, tak aspoň mám každý večer niekedy zaujímavé čítanie tu na fóre.

Ale niekedy mám pocit pri čítaní a napadá ma jedna vec \" AK NEMÁŠ S AUTOM PROBLÉMY TAK SI ICH VYROB ! \"

Ozaj, nebude sa oceňovať \"hláška roka?\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...