Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, agresssor napsal:

27.80 Globus Zlicin. Uz je to 4 nádrž a musím konstatovat že to není zase tak špatná nafta

jak poznáš, že není tak špatná? :P

Odesláno

2ozzy: No vzhledem k delším cestám co sem na ty nádrže ujel tak se motor zklidnil, ztišil a jde lip do otáček. Aditiva dávám pořád stejný a stejně. Takže asi zase tak špatná nebude. Jinak cenově oproti třeba omv je o korunu níž což není takovej rozdí

Odesláno

Po ránu z noční rovnou na Benzinu, zase kuny zdražili 28.90 kč nafta Top Q

Postupně měsíc co měsíc po koruně přidávají :(

Odesláno z Samsung J 5

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Verva 100 v Praze stále okolo 32/L, někdy 30,90, jindy 32,10 .. Přijde mi to relativně stabilní .. N95 se tu drží pod 30.

Odesláno

Hm, Verva. Co to motoru přináší?  Placebo? Podstatně čistší je to u Eurooilu. Zkoušel jsem i naftu na emise, stejné jako s optimalem od Eura. 

Jedině co tak jsem slyšel od známého co má éro, že dostanou přípis na palivo , asi si to nějaký letecký řád předepisuje. 

Možná kdo bude denně točit 400km , že mu to něco málo dá dolů na spotřebě, ale couračky ve městě to bude nula nula prd. 

Odesláno

Nemám tu zapotřebí obhajovat si Vervu 100 benzín, jsou na to důkladné studie ;) A kvůli "placebo nižší spotřebě" to opravdu nečepuji. Navíc rozdíl N95 / V100 je opravdu docela nepatrný, místy jen 5% a to opravdu není úspora, o které by mělo smysl mluvit ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...