wojtěch Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 včera nafta ONO 22.90 (benzina tu má 23,40) Citovat
Aluška Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 Včera měla i benzina ve Vysokým Mýtě naftu za 22,90,- Škoda, že jsem mám načepováno, jinak bych vzala.... Jinak Brno shell i OMV 28,90,- a N95 29,90,- Citovat
vendelinek Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 no,to uz je pekna sleva,tady u nas se toho asi nedockam odeslano z Lumie Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 .... Jinak Brno shell i OMV 28,90,- a N95 29,90,- To je humus, co ? Jak si to dovolují prodávat PHM za šestileté cenové minimum ? (ano, i 28,90 je prakticky šestileté minimum) Citovat
Milan+ Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Proč by vyhazovala navíc 6kc, když může natankovat levnejc, každý prachy lehce nevydělává. Tohle už je na nádrži sakra znát. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 StibTo: už jsem si zvykl na to že se Ti spousta věcí nelíbí hlavně tady v reportech o cenách na té které pumpě. Beru taky to že OMV a Shell jsou z těch dražších pump ale už nechápu proč i když patří do té "elity" musejí prodávat o 6-8 Kč dráž než ostatní ve městě. Kdy u Shellu je k další diskuzi jestli je jejich palivo o tolik kvalitnější než na jiných pumpách když ho stejně vozí z " našich " rafinerií. U OMV je to trochu jiné protože ty pořád pokud mám dobré informace vozí kompletní sortiment paliv z domovských rafinerií. Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Ctu Vysoke Myto - 22,90; Brno - 28,90/29,90 ... takze uz jen tohle je srovnavani nesrovnatelneho - to je jako kdyz napisu OMV v Praze na Jizni spojce N95 27,90, v Prdelíně u Řitína 5km od kraje Prahy 24,90 - no JAK SI TO OMV DOVOLUJE ?? ... JInak tady ta debata neni o kvalite, ale kdyby byla, napsal bych, ze cepovat PHM na nejake mini benzince co ma jen diesel a N95 hlavne ze za super cenu je skoro o strach, co tam leju (nemusi platit 100%) - to tedy radeji zajedu na Shell. Samozrejme 6kc/L znat je, i na pulce nadrze. Tyhle veci sem rozhodne nepisu proto, ze bych penize vydelaval snadno (to vydelavaj akorat nekteri politici, co do prace chodi jen odpipnout a hned pryc). Citovat
ozzy56 Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 tak když tu řešíte i kvalitu, tak na naftu jezdím skoro od převratu, nějakých 23 let asi, a na Shell, OMV, Agip jsem byl za celou tu dobu tak desetkrát a to ještě většinou někde v cizině, kde nebylo zbytí, jinak jezdím jen na naftu od Globusu a vůbec superhyper, poslední roky na nejlevnější naftu v OVA u Eurobitu, nikdy jsem neměl problém s naftou, dávám zimní VIF a jezdí to furt jinak je svoboda, ať si každý jezdí tankovat kam chce Citovat
radim.1008 Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Pořád je to jen jeden litr. Jednou za 22,90,- a podruhé za 28,90,-. Taky netankuju na tý nejlevnější v okolí, ale když mám možnost, tak si vyberu tu levnější na trase. Citovat
agresssor Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Panove ja teda nevim co to mate za potrebi do sebe furt rejt, asi bych pochopil Stibta protoze at bude cena na pumpe jakakoliv stejne lidi budou prskat. Jinak ano cena bude rozdilna u vetsiho mesta oproti mensimu lokalu. Vzhledem k tomu ze se pohybuju v praze tankuju nekde kolem 30 kc. A vzhledem k tomu ze mam HDI za naftu si priplatim. Treba u rodicu u podebrad je nafta 25, a benzin 26. A rozhodne jezidt tankovat tam nebudu, vzhledem k tomu ze tankuju jednou za mesic. Opet se podivuju nad tim jak vsichni nadavaj na cenu benzinu ale to ze se kazdy rok zdrazujou cigarety nikoho netrapi a presto furt kouri. A neni to o tom kolik kdo vydelava. Citovat
agresssor Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 A jinak k ty kvalite, nejlip mi auto jelo na Shell naftu, ale mel sem jen dve nadrze, ted jezdim poslednich 5 nadrzi na maxx motion a motor je tissi a klidnejsi, predtim sem tankoval kdekoliv kvuli cene, a bylo to o neco hlucnejsi necisty chod. Vykon nemuzu posoudit proste to prislapnu kdyz potrebuju. Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 agresssor - no, a o tom, kolik lidi vydelavaj prumerne v Praze (a ze tady se nema smysl "vztekat" nad cenou benzinu 30/L) a kolik vydelavaj treba v Podebradech uz vubec nema cenu psat .. Ja se tady jen posledni dobou neprestavam divit proto, ze kdyz si vzpomenu, ze jsem v roce 2009 do prvniho auta (306) cepoval N95 za 28/L pak to dloouuuho bylo pres 30, dokonce i pres 35 ... a dneska jsme zase na 30, i pod ... Tak fakt nechapu, ze nekdo ma koule na to si ohledne takovych cen stezovat. Rekl bych, ze cepujeme aktualne ZATRACENE levne. Jo a cigara mi zdrazujou prubezne a ano, stejne porad kourim Citovat
agresssor Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Stibto: S tema cigaram sem to myslel pro ty kteri nadavaj na to jak zdrazujou benzin, chleba ostatni veci ale ze je to u cigar to jim nevadi.). Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Palivo na omv dycinky vod Kralup, jen stooktan se vozi z Rakous. Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 stooktan ktery je ve skutecnosti 98 co ? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Pe.Tr : proto jsem psal že pokud mám dobré informace. Ono už to je nějaká doba co jsem kamaráda od kulatých sajten ( cisterny)neviděl a vím že když jsme byli v častějším kontaktu tak jezdili výhradně pro OMV a všechno tahali z rakous. Citovat
Lihous Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Diskuze je asi jen o cene ted prave. OMV snad ale Shell to asi nebude zrovna o kvalite alespon ne u nas.Ale je na kazdem co si kde a za co naleje do auta.Nase jezdi na polskou a skutecne neresime zda je jako vcera za 4,10 nebo pred nekolika mesici skoro 6 zlotych - prepocet ...? To je zcela bezpredmetna polozka. U nas spis resime a treba spatne si myslime to ze jezdime jen tam a netankujeme jinde - da se to dohledat ve vypisu z karty na kamer.zaznamech .... a pokud by nedej boze nafta udelala s motorem papa jdeme tam.Ten co natankuje tu a zase jinde jen proto ze je TOP cena a pak ho vidim nekde ve zpravach ...... Tak ze asi tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.