Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jó, to holt je riziko toho tankování do plné, zvlášť když jezdím málo a běžně tankuju jen jednou za měsíc. Výjimkou jsou prakticky jen dovolené... Ale prostě mě nebaví jezdit tankovat co chvíli a camrat to tam po kouskách, radši to vezmu najednou a mám klid.

Odesláno

Tak jsem posledně nabral plnou nádrž, 80 litrů, á 26,50, a dneska už je cena 26,20. Normálně jsem mohl ušetřit celých 24 Kč!

vidíš a já na naposled tankoval za 19,75kč bez depe  ,tak ani neřeším usporu celých 24kč :papa 

Odesláno

No i tak ... Sorry, ušetřit třeba pade na plný nádrži mi v dnešních cenách přijde jak flusnuti do vody.

Odesláno

To je psychologická záležitost, ty desetníky. Sranda je, kolik lidí je schopno kvůli těm desetníkům jezdit tankovat jinam a projezdit víc než "ušetří", o ztrátě času ani nemluvě.

Odesláno

No i tak ... Sorry, ušetřit třeba pade na plný nádrži mi v dnešních cenách přijde jak flusnuti do vody.

Tak Ti nevim na co jsi reagoval,ale pade to určo není.

Odesláno

StibTo to ještě nemusí řešit,žije doma u rodičů.... :D to bych taky neřešil,se někdy divím že nekoupil V6 :D

Vážně ? A to máš odkud prosimtebe ? U rodičů už nežiju dávno, tak si ty kecy nech laskavě.

Odesláno

Tak Ti nevim na co jsi reagoval,ale pade to určo není.

No tak na tvoje ceny nemá ani smysl reagovat, kdyz neplatíš DPH a chlubíš se tím tu. Těžko porovnávat neporovnatelné...

Odesláno

U nás v Lysé nad Labem (Prim) již od včera odpoledne je nafta za 23.90 Kč/l. 

Stejná cena je i na Primu v Kosmonosech (Mladá Boleslav). 

Guest Džůny
Odesláno

Včera Olomouc 26,90, nezažil jsem ani nepamatuji. Připadá mi, že to není zase tak dávno, co jsem při dojíždění do práce bral plnou (60 litrů) za 38/litr.

Rozdíl mimochodem dělá 666 Kč. To nebude náhoda!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...