Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Příjemný obchod s členem Oni

Recommended Posts

Odesláno

Už dlouho mě (teda hlavně Pavlíka) trápil přeskakující changer ve 406ce, který si ani po několika nátlakových akcích různých radioamatérů nedal říct a posledního půl roku byl mimo dálnice v podstatě neposlouchatelný. Nedávno tu v inzerci někdo nabízel changer, bohužel byl ze 407y a tudíž pro mě údajně nepoužitelný. Do tohoto vlákna se přidal i Oni s nabídkou prodeje changeru do 406ky za pro mě přijatelnou sumu. Slovo dalo slovo a dnes jsem si s Pavlíkem naplánoval výlet s tím, že si cestou changer vyzvedneme a vyzkoušíme. Dopoledne jsme se s Onim sešli, zajeli ke garáži, changery prohodili, já pak dostal možnost si ho vyzkoušet i na hrbolaté silnici a UŽ MI CD HRAJÍ V AUTĚ BEZ PŘESKAKOVÁNÍ.

Tohle vlákno je hlavně o tom, že s takovými lidmi jako je Oni se nemusíte bát obchodovat - dohodnete se a vše platí, tak to prostě má být.

[upravil dne 18/11/2011 07:01 od Medvěd]

Odesláno

Je super, ze je zde na foru tolik skvelych lidi a verim, ze Oni neni jedinny poctivy ;) Kez by se takhle chovala cela spolecnost v CR a jeste lepe po celem svete, no nezilo by se krasne? :)

Odesláno

dekuju moc za pochvalu, jsem rad, ze jsem Pavlikovi udelal radost a ty jses spokojenej. Ono jak jsi rikal, nechci se tady nekoho jmenovite dotknout,ale nemaji vubec pojem o cenach. jeste jednou diky..

To marko306: no nebyt kamarada a jeho pritelkyne,tak by ten obchod ani nedopadl.

Jinak k tomu k changeru, je to stary laserovy stroj, kde asi antischock nebyl asi na vysoke urovni, a ta ocelova konstrukce co ho drzi, neni taky moc stabilni.

[upravil dne 18/11/11 11:30 od oni]

Odesláno

onimu jsem kdysi prepravoval kola z brna k nemu do hradce a taky vse fungovalo. Nikdo nikdy nedekoval, ale je fakt, ze v dnesni dobe je dobre, ze se na klubu najdou fer lidi :).

PS: dneska jsme byli opet ptojet orientak na zimni klouzani v trutnove, tak oni, muzem se zase potkat :D

Odesláno

Scratchi - nikdo nikdy neděkoval? Není to pravda - já třeba kdykoli jsem něčí pomoc využil, tak jsem se mu snažil poděkovat (dodnes si pamatuju třeba nezištnou pomoc Trundíka, když mi cestou do Rumunska nějaký **** v Brně utrhl zpětné zrcátko na 405ce - a určitě jsem mu tu tehdy taky děkoval). Já prostě poděkování i za relativně běžnou věc chápu jako standart - v tomto vlákně jde zejména o veřejné upozornění, že s Onim se obchoduje dobře a není třeba se obávat nějakých nečestností. Přeci jen základna přispěvatelů na fórum už čítá mnoho tisícovek duší a v takovém množství je naivní se domnívat, že všichni jsou křišťálově čistí.

[upravil dne 18/11/2011 22:37 od Medvěd]

Odesláno

to scratch: Nerikej ze jsem ti tenkrat nepodekoval, to se mi nechce verit, teda takhle verejne na klubu ne, to je pravda. Jinak na letosni zimni klouzani urcite jedu, do trutnova jezdim rad, hlavne na mistni festival, uzasna krajina a nemam to daleko,takze urcite planuju.

Je pravda ze takove podekovani opravdu potesi.

Ono ted v nedavne dobe jsem se setkal uz z mnoha lidi, ten ne nikdo z klubu, co na netu neco inzerovali a ve finale to vyznelo tak, ze ja je obtezuju, ze vlastne po nich neco chci. Clen stuchy mi poslal odkaz na dily z 406 kde byla nekuracka sada, panovi jsem volal, to bylo nez jsem mu vysvetlil co vlastne po nem chci, rekl, ze se podiva a obratem mi zavola, 3 se neozval, az dnes, ze vlastne nevi co po nem chci, proc takovy lidi vubec inzeruji?

Odesláno

nene, to vyznelo spatne. Urcite jsi mi Oni podekoval :), ale myslim si, ze na tohle by melo byt jedno vlakno a ne zakladat vlakna typu, dily Onimu, Straki presvedcil, Pe.Tr dodal, Scratch nedodal apod. Pojdme udelat nejake vlakno s nazvem napr. Reference na cleny :D.

Odesláno

Ja jsem taky pro zalozit nejaky thread na toto tema.. myslim ze by slo i o prevenci, pokud by nekdo chtel neco prodat tak si precejenom nedovoli poslat neco spatne a pak tady vystupovat a delat jakoby nic... i kdyz lidi jsou ruzni.. sam jsem uz zde kupoval veci od dvou lidi a rad bych je aspon tako zverejnil aby ostatni, mene zkuseni navstevnici tohoto fora vedeli, ze se nemaji ceho bat a kuzou od urcitych lidi nakoupit s klidem v dusi ;)

Odesláno

Jak píše Oni o tom inzertovi co vubec nemá zajem neco prodat,tak s tím už jsem se taky setkal...Volal jsem na inzerat ,kde nabizel díly na 306,že chci zamek.Tak jako že jo,všechno jsme dohodli a ja se tešil na zamek...po tdynu nic,tak volam znova a on že ma praci že ho ještě nevyndal at počkam par dni...další tyden ubehl a zase nic.tak jsem nakonec objednal jinde a za dva dny byl doma. Tamten pan se už vubec neozval a to je to snad 2 mesíce......taky nechapu proč to vubec nabizí...

Odesláno

To roura:

Možná to může být tak, že inzerentovi jde o obchod v jiném finančním horizontu než je zámek za pár pětek, v takovém případě by ale bylo dobré potenciálnímu kupci na rovinu říct, že se kvůli zámku prodávající nepožene na druhý konec města do garáže a vlastně vůbec nebude ztrácet kvůli takové \"zakázce\" svůj drahocenný čas. Sice by tu taky nebyl chválen, ale aspoň by šlo o rovné jednání a minimálně někteří by mu pak i rozuměli.

[upravil dne 19/11/2011 17:10 od Medvěd]

Odesláno

No o to mi pravě šlo,když neprodam,tak řeknu a kouknu se po jinem ,ale čekat dva tydny jestli se něco stane... co kdyby ten zamek nefungoval a ja musel mit odemčene auto před barakem ...Určitě bych se nezlobil ,kdyby řekl že takovýdle veci neprodava,nebo řekl že ho nemá.

PS: jinak myslim ten zamek na central i s motorkem ve dveřích..to neni zas takova prkotina

[Edited on 19/11/11 18:30 by roura]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...