Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Po výměně starých stěrů, ty nové (flat, či jak se to píše...) při stíraní po okně skáčou, drnčí, vržou... Přitom se jedná o několikrát vyzkoušené stěrače, na různých autech. Není nějaký fígl, co by se s tím dalo dělat ? Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Přihnout ramínka aby se gumička otačela jak má Citovat
Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Mohl bys mi to prosím popsat trošku blíž ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Koukni se jak se ta gumička obrací, musí se sklopit a být tažena po skle, pokud se neotočí a jde proti tak to pak skáče. Musiš opatrně nakroutit celé ramínko tak aby gumička byla v klidu kolmo na sklo a mohla se otačet jak na jednu tak na druhou stranu [upravil dne 13/11/11 15:07 od Radek Hurvajz] Citovat
Fieldy-cz Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Paráda, tohle zní docela logicky. Mockrát ti děkuju za radu Určit dam vědět jak se to povedlo Citovat
koblih69 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 No ono ty levný bezramínkový to na některých autech dělají, na jednom autě jsou super na druhém stejný rozměr skáče jak o život. Ono samozřejmě záleží na síle přítlaku a na vyklenutí skla. Nicméně než se pustíš do nějakým mechanických úprav tak důkladně umej lihem sklo. Možná to vypadá jako banalita, ale typicky třeba auta, který jezdí do myčky mají skla \" navoskovaná\" tak, že vržou i ty nejlepší stěrače. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 NA myčkový vosky neplatí jen tak něco, mam vyzkoušený Split od MA-FRA ten použivam už několik let, ale když jsem tenkrát řešil film na skle tak jsem vyzkoušel uplně všechno možný a nic, až mi v jedny firmě na autoskla doporučili toto. Od ty doby mam pokoj Citovat
bak65 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Panenko skákavá, tak tohle mě nenapadlo že by to mohl dělat sklon ramínka aby se ta gumička mohla naklápět, tak aby to nešlo proti srsti.... V minulosti jsem se s tím už tolikrát trápil. Holt se člověk učí celej život Dík Citovat
kupák Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 No, než bych ohnul sakra drahý ramínko, tak radši zahodím ten placatej nesmysl a koupím pořádný stěrače.... Když to zohýbáš, může se ti stát, že ti pak budou skákat všechny ostatní stěrače... a akorát tě to bude trápit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Budeš se divit, ale u Peugeota jsem to nakroutil jen jednou a od ty doby mam asi třetí stěrače a pořád OK. Ono stačí aby jsi pustil přimrzlý stěrače a nakrouti se ti to samo, jenže právě blbě, stačí málo. Na škodovce jsem to kroutil asi 3x za zimu, holt ty ramena byli nějaký měkčí Citovat
kupák Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 No já vycházel z toho, že když mi kdysi šlohli ramínko na 405ce,tak jsem koupil na vrakárně, ale bylo právě drobet přihnutý, srovnal jsem to, ale stejně všechna stírátka drhla. Nakonec mi prdly nervy a koupil jsem nové ramínko i stírátko origo asi na 2 litry a byl pokoj... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.