JIRA76 Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Já dle mechanika jsem potřeboval provést jen reset. Nějaká chybčka tam nebyla,na vše koukal Ale dnes opět netopím... Manželka maloučko vyjela nádrž tak jestli se to samo neodstaví či nezavzdušní... Citovat
filas1 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 To je možné, píšou, že při používání nezávislého topení má být nejméně 1/4 nádrže. Já zase v neděli neodjel, pustil jsem si topení, pak už auto nenastartovalo.... Citovat
fatalboy Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Jo přívod nafty do bufíku je v nádrži poměrně vysoko, pokud máš pod čtvrtku nemusí to nasát naftu, bude to jen tak cvakat jak to zkouší a cca po 2 - 3 min se to vypne bez naběhnutí bufíku. Dotankuj a uvidíš že to bude v pohodě [upravil dne 6/2/12 09:11 od fatalboy] Citovat
MotoMoto Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Mě to udělalo asi tím mrazem a i když mám dobrou naftu tak to prostě nechytlo. I auto se cukalo když jsem pak přidal plyn, asi těch dnešních -26 tomu nesvědčí. Citovat
JIRA76 Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Jo přívod nafty do bufíku je v nádrži poměrně vysoko, pokud máš pod čtvrtku nemusí to nasát naftu, bude to jen tak cvakat jak to zkouší a cca po 2 - 3 min se to vypne bez naběhnutí bufíku. Dotankuj a uvidíš že to bude v pohodě [upravil dne 6/2/12 09:11 od fatalboy] Myslíš že se nějak sám odblokuje??? Citovat
filas1 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Pokud to bylo nedostatkem nafty, tak by snad mělo. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Tak jsem ráno zatopil, ale nenastartoval. Dlouhé pípnutí a nic. Takže druhé auto s benzínem to jistí. A večer nabíječka a uvidíme. Citovat
filas1 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Takhle jsem dopadl v neděli. Máš ještě originální baterii z výroby? Citovat
MotoMoto Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 jj mám a jinak slouží v pohodě, jen jak každou chvíli jede nezávislé topení a přitom jen popojížďky po městě tak se nesatčí nabít. Citovat
filas1 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Taky mám originál, přemýšlím, jestli už by nechtěla vyměnit, ale do těhle mrazů zatím nebyl problém, asi ji dává zabrat to nezávislé topení a pak se krátkou jízdou nedobije. Citovat
Wensdy Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Tak krom toho že auto nechce nastartovat tak mně to webasto ještě netopí protože je někde zádrhel. Dal jsem druhé topení a závada stejná, po pár pokusech kdy nenaskočí se zablokuje. To vydrátování a přepínač pro ruční zapínání a vyřazení automatického spínání mám hotov. Baterii budu dávat novou a už je objednaná VARTA BLUE Dinamic 74Ah, ta stará už nějak nedrží. Citovat
najmis Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Pokud vám dojde nafta a Webasto naseje vzduch po pár pokusech se zablokuje a samo se určitě nerozjede.Musí se odblokovat. Jinak koukám že tady má dost lidí problémy s nefunkčním topením...Možná by se hodily nějaký ND Citovat
Milan+ Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Jo přívod nafty do bufíku je v nádrži poměrně vysoko, pokud máš pod čtvrtku nemusí to nasát naftu, bude to jen tak cvakat jak to zkouší a cca po 2 - 3 min se to vypne bez naběhnutí bufíku. Dotankuj a uvidíš že to bude v pohodě [upravil dne 6/2/12 09:11 od fatalboy] No Já tedy jezdím stale do plné až od bliknutí rezervy,už jsem taky tankoval skoro 77lt a nestalo se mi v zimě,že by Webasto nenaběhlo. Citovat
jarmyl Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Tak bufík asi běží, to cvakání bude něco jiného. Cvaká to i po kratší jízdě. Z malého výfuku jde teplej vzduch, ale zdá se mi ,že vloni to víc kouřilo. Topí to normálně - cca po 4 km se zvedá rafika. Citovat
MotoMoto Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 To cvakání by mělo být naopak v pořádku,ne? Aspoň mě to v servise říkali. Čerpadlo či co, když to necvaká tak je to špatně. Citovat
biondi Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Mne tiež nefungovalo nezávislé resp. prihrievač. Musel som vymeniť žhaviaci kolík, lebo cez dia. to písalo že je v skrate. Po výmene žhaviča sa nič nezmenilo (stále skrat). Vybral som riadiacu jednotku z Webasta a po dôkladnom skúmaní som našiel odpálený SMD rezistor hodnoty 1ohm. Po výmene spomínaného rezistora Webasto šlape ako hodinky. A je to poriadny rozdiel keď to funguje tak ako má. Spotreba mi šla dole o cca 1,5L/100km. Citovat
Wensdy Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Používáte někdo Webasto thermo test na diagnostiku Webasta? Koupil jsem si kabel a nějak mi to nechce s Webastem mluvit. Máte nějaký rady? Citovat
slahy84 Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Neběží mi nezávislé topení, dálkovým ho sepnu, u spolujezdce cvakne relé a dál nic. Citovat
Ferry Odesláno 15. listopad 2020 Odesláno 15. listopad 2020 Jedine napichnout na diag, bud PeugeotPlanet2000 nebo Webasto Thermotest. Bez toho se nelze dal hnout. Pokud se bufik zablokoval kvuli nekteremu nefunkcnimu komponentu, bez odblokovani pres diag nenaskoci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.