Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých na fóre a chcem sa trochu pochváliť. Dnes som sa konečne nasťahoval do domčeka ktorý sme s manželkou stavali jeden a pol roka. Ešte nie je všetko tip top ale už sme TU. Foto dodám neskôr. Dúfam že sa nám bude dobre bývať? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Týmto sa chcem ešte poďakovať pár ľudom s tohto fóra za pomoc a podporu.

Menovite: Pastorek, Durko, Gedu, Obaf. :papa:papa:papa:papa

Páni je mi cťou že som stretol takých ľudí ako ste vy a ďakujem za pomoc niekedy mauálnu niekedy psychickú, a niekedy stačilo len že ste a vedel som o Vás a to všetko aj vďaka tomuto fóru :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

tiez som mal podobne pocity dva roky dozadu, aj ked este vela energie a penazi urcite miniete do upravy okolia. Ja uz mam urobit len cca 20m2 chodnka na severnej strane aby bolo kde drevo davat a zahradnu budu a aj by som povedal ze uz budem len kosit, ale uz ma hned napada pristresok na auto, presklenie terasy a urobenie zimnej zahrady.....

Takze vlckovce, hovoris, ze zrazy uz budu u teba?:-)

Odesláno

Gratulujem k novému bývaniu, v dnešnej dobe to určite nebolo jednoduché a tá pomoc alebo podpora spomínaných členov urobila určite svoje. Ďalší dôvod prečo byť na P-C fóre .:super:papa

Odesláno
:potlesk Je to jeden z najúžasnejších pocitov ak sa nasťahuješ do vlastného. Vravý sa, že čo sa ti sníva prvú noc vo svojom dome, tak to sa vyplní, dúfam, že sa vám každému snívalo niečo príjemné :D
Odesláno

Jééé, ja nevím, co se mi zdálo. Ale muselo to být něco hezkého, podle toho, jak se mám teď ;)

kaper: prošel jsem si fotky na facebooku, pěkná práce!!! Moc pěkná práce :super Gratuluji!

Odesláno

Ďakujem všetkým za gratulácie. A ešte som zabudol na jedného člena vďaka ktorému už bývam, vďaka nemu budem tento rok aj dvere mať. Je to Romik1. Tak aj tebe Veľká vďaka za pomoc :papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Fotky pridám ale potrebujem na to trochu času sa pohrat a usporiadať ich všetky vytriediť asi vás nebude zaujímať rozvod elektriny alebo kúrenia :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...