kaper Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Zdravím všetkých na fóre a chcem sa trochu pochváliť. Dnes som sa konečne nasťahoval do domčeka ktorý sme s manželkou stavali jeden a pol roka. Ešte nie je všetko tip top ale už sme TU. Foto dodám neskôr. Dúfam že sa nám bude dobre bývať? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Týmto sa chcem ešte poďakovať pár ľudom s tohto fóra za pomoc a podporu. Menovite: Pastorek, Durko, Gedu, Obaf. :papa:papa:papa Páni je mi cťou že som stretol takých ľudí ako ste vy a ďakujem za pomoc niekedy mauálnu niekedy psychickú, a niekedy stačilo len že ste a vedel som o Vás a to všetko aj vďaka tomuto fóru :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
gedu Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Tak želám celej rodinke len a len šťastné chvíle prežité v novom domčeku.:papa Citovat
ChouLu Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 také gratuluji. Velká kolaudace PC nebude? Citovat
hipisko Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 tiez som mal podobne pocity dva roky dozadu, aj ked este vela energie a penazi urcite miniete do upravy okolia. Ja uz mam urobit len cca 20m2 chodnka na severnej strane aby bolo kde drevo davat a zahradnu budu a aj by som povedal ze uz budem len kosit, ale uz ma hned napada pristresok na auto, presklenie terasy a urobenie zimnej zahrady..... Takze vlckovce, hovoris, ze zrazy uz budu u teba?:-) Citovat
Judes Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Gratulujem k novému bývaniu, v dnešnej dobe to určite nebolo jednoduché a tá pomoc alebo podpora spomínaných členov urobila určite svoje. Ďalší dôvod prečo byť na P-C fóre . Citovat
romik1 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Tak gratulujem a zajtra ta pochvalim aj osobne... teda myslim. a kupelna uz je zavretá??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 jj gratulace , sledoval jsem fotky stavby na FB , mas to fakt nadherne , sikovnej Citovat
marko306 Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Je to jeden z najúžasnejších pocitov ak sa nasťahuješ do vlastného. Vravý sa, že čo sa ti sníva prvú noc vo svojom dome, tak to sa vyplní, dúfam, že sa vám každému snívalo niečo príjemné Citovat
Péťa Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Jééé, ja nevím, co se mi zdálo. Ale muselo to být něco hezkého, podle toho, jak se mám teď kaper: prošel jsem si fotky na facebooku, pěkná práce!!! Moc pěkná práce Gratuluji! Citovat
kaper Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Ďakujem všetkým za gratulácie. A ešte som zabudol na jedného člena vďaka ktorému už bývam, vďaka nemu budem tento rok aj dvere mať. Je to Romik1. Tak aj tebe Veľká vďaka za pomoc :papa:papa:papa:papa Citovat
Qcko Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Paradicka, kto by to bol cakal takto skoro ... tak si tam vy (zatial ) traja nazivajte uzivajte Citovat
romik1 Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 teraz som docestoval. a nemas za co.az sa cervenam:D a videl som domcek nazivo a faakt to mas kraasne:aut:mrk Citovat
Judes Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 kaper daj sem aspoň jedno foto domčeka , pre tých čo nechodia na FB. [upravil dne 13/11/11 22:21 od Judes] Citovat
pastorek Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Nech sa vám príjemne býva a prežívate iba šťastné chvíle. P.S. Judesovi sem daj fotku kúpeľne, tá je špicová. Citovat
kaper Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Fotky pridám ale potrebujem na to trochu času sa pohrat a usporiadať ich všetky vytriediť asi vás nebude zaujímať rozvod elektriny alebo kúrenia :D:D:D:D Citovat
pipistrel Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 vitame vas v relacii nove byvanie s kaprom vostinarom Citovat
gedu Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 vitame vas v relacii nove byvanie s kaprom vostinarom :super:super:super Citovat
kaper Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 vitame vas v relacii nove byvanie s kaprom vostinarom Tebe asi pristrihnem krídelka v Senici takto ma prirovnávaš k nejakému šašovi:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.